pondělí 25. srpna 2014

Gosh - 620 Tropicana + glitters

Čauky, zdravím vás při pondělním podvečeru:)
Doufám, že vy školou povinní si užíváte poslední dny prázdnin, vy prácí povinní zase pohodový konec léta. I mně už se to krátí. Sic vysokoškolák, ale i tak začínáme už druhý týden v září, takže mám poslední dva týdny. Ale užiji si je, doufám.. ještě tento týden odlítáme na dovolenou, tedy snad..:) Ještě nemáme nic koupeného, rozhodli jsme se trochu riskovat, ale zatím vypadají celkem slibně Kapverdské ostrovy, tak kéž by to chtělo vyjít:) Kde jste letos byli vy?
Nový týden na blogu opět načneme s lakem. Tentokrát tu mám značku, kterou u nás běžně neseženete (alespoň myslím). Je to značka, kterou můžeme závidět naším sousedkám na Slovensku. A nejedná se o žádnou jinou značku, než o Gosh.


Tento kousek jsem ulovila čistou náhodou ve výprodejovém košíku v jednom z ostravských Rossmannů. Snad je měli dávat jako dárek k nákupům, a ty zbylé pak měli dát do výprodeje. Nevím to ale jistě, myslím si, že jsem to někde zaslechla, nebo se dočetla. Ale "ruku do ohně" za to nedám:) To jen tak na začátek, že u nás opravdu v drogeriích dostupné nejsou. 
Tropicana je světlejší červená s velkým podtónem do oranžova. Někomu se zase může zdát jako šťavnatá oranžová, víte jak je to vnímání barev a všeho jiného individuální:) Na první pohled mi připomněl můj Nubar v odstínu Cherry. Opravdu si jsou hoodně podobné, téměř identické, ale Tropicana je asi tak o půl, možná jen čtvrt odstínu světlejší:) Měly byste zájem třeba o srovnávací článek?


Stejně jako Nubar, tak také tento Gosh výborně kryje. Nenáročným by stačila snad i jedna vrstva, ale znáte nás lakomaniačky, my ze zvyku přidáme i vrstvu druhou:) Konzistence laku je tak akorát, ale mrška trochu stéká ke kůžičce, hlavně díky štětečku, který je sice úzký, ale nabírá zbytečně moc barvy. Takže ho chce trochu více otřít o víčko lahvičky, pak je to ok:) Bohužel má ale trochu delší schnutí, než bych úplně potřebovala.


Tak jsem se rozhodla na ještě nezaschlý lak "hodit" pár glitrů, které se mi díky ebay doma nashromářdily:) Sypala jsem je přímo z lahvičky na nehet, na něm se jich uchytilo tak akorát. Trochu jsem je musela přidávat k okrajům nehtů, ale žádný problém to nedělalo. Přebytečné glitry jsem oklepala na papírek a pak sesypala znovu do lahvičky, žádné plýtvání:) Celé jsem to přelakovala topcoatem a bylo. Nehty mi takhle vydržely 3 dny, následující den už se začaly mírně loupat. To je ale pro mě fajn výdrž, se kterou jsem spokojená. Celkově bych uvítala, kdyby tato značka byla i u nás, ale tak asi... nemůžeme mít všechno, že:)

Co vy a značka Gosh, máte něco ozkoušeného? Používáte rády glitry?
mějte se hezky, Luci

7 komentářů:

  1. Nádherná barva. Já si Gosh lak koupila u nás ve výprodeji, jen v růžové barvičce a je fajn. Ale zatím jsem ho lakovala jen 2x a shodou okolností ho mám právě teď :D

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Ty glitry jsou výborný... a ebay neméně ;-) to občas člověk nahromadí blbostí... :D

    Hezký večer, skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. No teda moc se mi líbí s těmi glittry ♥ Vypadá to skvěle. Měla jsem jen ty dva kousky, co se tehdy nechaly sehnat u R. ale teď se mi má mini sbírečka rozrostla o dva kousky z výhry od Suzi a ty jsou super. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná barva, já mám glitrové laky moc ráda.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...