pondělí 18. srpna 2014

Colorama Polka Dots - 200 Drops of Jade

Ahojda:)
Celkem se podivuji, že na blogu nemám víc článků o lacích Colorama, protože mi přijde, že jich doma mám více jak dost. Ale tak zatím na ně nepřišla moc řada, ale dneska to napravím:) Vezmu si pod drobnohled velice zajímavý lak z kolekce Polka Dots. Upřímně ani nevím, jestli to byla jen chvilková limitka, nebo jestli je stále seženete. Poté, co jsem si je koupila, jsem po nich už nekoukala.. ale tak snad ano:)

Laky z této kolekce všechny obsahují bílé a černé hexagonky různých velikostí, flitry jsou matné a neprůhledné a na nehtech vytvářejí zajímavý efekt. Ne jinak tomu je i u mého dnešního laku, zelenkavého Drops of Jade (nás opět o název ochudili, ale na ofiko stránkách tento lak najdeme pod tímto názvem). Lak obsahuje základní poloprůhlednou zelenou tekutinu se spoustou hexagonků různých velikostí. K plnému krytí, resp. na fotkách můžete vidět 3 vrstvy laku + topcoat.

Z fotek se může zdát, že by nehty ještě jednu vrstvu laku snesly, ale předpokládám, že některá místa nehtu se zdají být tmavší díky vícero naneseným černým částečkám na jednom místě. Ve skutečnosti se mi tyto barevné rozdíly nezdály až tak viditelné. Lakování probíhalo v pořádku, Coloramy mají celkem mně vyhovující štěteček, tedy úzký, rovně zastřižený. Částečky se rozprostíraly po nehtu rovnoměrně, v laku je jich hodně, takže nemusíte dodatečně naťupkávat větší množství na místa, kde by se neuchytily. Jen se mi trochu zdálo, že při dalších vrstvách se více shlukovaly na místech, kde pod nimi byly právě ty větší flitry.

Potud všechno dobré. Ale co mě opravdu zklamalo, byla výdrž laku. Tedy.. on nevydrží skoro nic, takže se dá mluvit spíše o nevýdrži. Již druhý den po nalakování se mi začal loupat. A to tak, že po velkých kusech. Třetí den už jsem měla odlupy na všech nehtech, takže jsem nakonec nehty sloupala celé. Šlo to opravdu pěkně, z čehož jsem ale byla spíše rozhořčená. Jinak bych na tohoto neplechu nejspíše použila alobalovou metodu, ale nebyla třeba.. Škoda té výdrže, která úplně zazdila veškerý zajímavý vzhled tohoto laku.

Co vy a Colorama laky? Máte jich doma také více? Jak se vám líbí Polka Dots laky?
mějte se hezky, Luci

11 komentářů:

  1. Vypadá krásně, ale pokud vím, tak to byla limitka a již k sehnání není. Ovšem ta výdrž je teda děsná. Ani si nevzpomínám kdyby se mi lak loupal po kusech. Snad nikdy. Možná by pomohl podklad a nadlak, měla jsi?

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podlak používám vždy a nadlak taky, kromě pískových laků.. Bohužel nevím, jak bych mu měla více pomoci.. je to darebák :D

      Vymazat
  2. ten vypadá skvěle!

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle lak mám doma taky (po pár měsících mi teda ztuhl, takže bude v příštím spotřebovánu) a jsem ráda, že už se koupit nedá! :D Taky se mi strašně rychle sloupával, myslela jsem si, že to je kvůli base coatu, ale né...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jednom nehtu se mi hned druhý den odloupl lak úplně celý, jako by to byla nálepka.. :(

      Vymazat
  4. Tahle kolekce mi jaksi unikla, takře nemám žádný, chtěla jsem jen ten černobílý ale už dávno není k sehnání

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá nádherně! Škoda té výdrže, jinak bych do něj šla, kdyby byl.
    Colorama laky mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  6. Od téhle značky žádný lak ještě nemám, ale moc se mi to líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vytváří moc zajímavý efekt :). Já jsem teďkom propadla glitříkům od GS, na které jsem dělala i recenzi na mém blogu :). Jinak COLORAMU mám ráda, vlastním vybledlou neonku a jeden třpytivý lak a obojí je super. Překvapila mě hlavně ta výdrž, na kterou bych právě tyto laky vůbec netipla :).

    OdpovědětVymazat
  8. Takové nehtíky má určitě každá mořská panna :).

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...