sobota 10. května 2014

Nivea - Zklidňující pleťové mléko Aqua Effect

Ahojte!
Doufám, že pokud máte prodloužený víkend, tak jako já, tak že si ho užíváte plnými doušky:) A taky, že jste včera pořádně fandili těm našim českým klukům:) Opravdu super obrat, a vy Slováci nezoufejte, věřím, že vaše chvíle teprve přijde:) Sledujete vůbec hokej, alespoň takto na mezinárodní úrovni? :)
Dneska to bude zase z řad odličovacích produktů. Tentokrát se podíváme na zoubek jednomu odličovacímu mléku, které mi dělá společnost v Ostravě už od začátku září. Myslím si tedy, že je nejvyšší čas na napsání recenze. Co říkáte? :)


Jedná se o pleťové mléko od Nivey, které je určeně pro suchou až citlivou pleť. Sama bych si tuto variantu nevybrala, ale kupovala mi ho ještě tehdejší kolegyně z práce za zvýhodněnou cenu, a říkala jsem jí něco pro normální, případně citlivou pleť.. a nakonec se ke mně dostalo toto.. a musím říct, že to rozhodně chyba nebyla ;) Toto mléko by mělo hloubkově čistit a hydratovat. S prvním bodem nevím, nevím.. ještě jsem nenarazila na mléko, které by 100% vyčistilo pleť, vždy je ještě co doodličovat pomocí pleťové vody, tonika či micelárky. Ale je pravda, že toto mléko po sobě zanechává větší čistotu, než kdekterá ostatní.



Ale se schopností hydratovat, s tou mohu jedině souhlasit:) Ač suchou pleť nemám, tak mi naopak toto mléko velice vyhovovalo. Je sice fakt, že asi podpořilo mou ostravskou lenivost, co se mazání krémů týče, protože po odlíčení tímto mlékem jsem ani neměla potřebu se něčím mazat. Opravdu je po něm pokožka hezky jemná a hydratovaná. A to i po následném použití pleťové vody. 
Konzistenčně je mléko o něco hustší, než ostatní mléka, která jsem měla možnost vyzkoušet (např. toto od Lirene) a parfemací je to prostě klasická Nivea, která snad vadí málokomu:)




Výrobce uvádí, že je mléko vhodné i na voděodolný oční make-up, to jsem ale bohužel neposoudila. Málokdy používám voděodolné věci a všeobecně na oční make-up mám speciální odličovač. Nicméně i zbytky MU již odlíčeného očního okolí, odlíčí toto mléko taktéž. 
Celkově jsem s mlékem spokojená, celkem mě i překvapilo. Používám ho ráda, vydrželo mi téměř celý první ročník na VŠ, jen teď už opravdu mele z posledního..:) Nikdy mě nijak nepálelo, nedráždilo. Naopak nechává pokožku pěkně jemnou. Se 100% odlíčením pleti, ale nepočítejte.. vždy je ještě co doodlíčit pomocí pleťové vody či jiného produktu.


Co vy a odličování, které přípravky používáte? Máte zkušenost s tímto nebo jiným mlékem od Nivey?
mějte se hezky, užívejte sobotu, Luci

2 komentáře:

  1. Niveu mám ráda, tohle jsem ještě nezkoušela :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. tieto su velmi dobre určite sa oplatia:)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...