středa 7. května 2014

Nákupy vs. spotřebováno za duben 2014

Ahojte!
Ani jsme se nenadáli, a už je za námi další měsíc.. Za duben jsem toho na blogu moc nestihla, což mě mrzí, ale škola je teďka dost náročná, navíc mi stávkovala technika, ale snad se to zlepší ;) To samé doufám i s mojí spotřebou, nestále se držím dost při zemi.. tak doufám, že se konečně někdy "odvážu" a vypotřebuju toho více než svých obvyklých 6 kousků:)

Nákupy za duben 2014

V dubnu jsem si pořídila/jsem dostala:
• Isana Intenzivní ošetřující kondicionér (Rossmann; 35Kč)
• Garnier Micelární voda (Rossmann; 179Kč)
• Rimmel Stay Matte Primer - 003 (Rossmann; 159Kč)
• Milani Face Powder - 01 Light (milanicosmetics.eu; 119Kč)
• Freeman Antistresová pleťová maska - Minerály Mrtvého moře (Kaufland; od taťky)
• 5x vzorek: Vichy Idealia Yeux/Eyes; Schwarzkopf Essence Ultime Šmapon; Nivea Cellular Anti-age Denní krém, Noční krém, Vyhlazující sérum (Elle;, od mamky)
• Izis Kosmetické vatové tampony, 70ks, 100% bavlny (dárek od babičky)
• Milani Powder Blush - 08 Tea Rose (milanicosmetics.eu; 199Kč)
Celková cena 691Kč

Celkově mám tedy nových 12 věcí. Velkou roli v čísle hrají vzorečky, které byly součástí časopisu Elle. Jinak jsem dostala 2 novinky jako dárek a zbytek jsem si tak nějak pokupovala sama...:) Útrata je tedy dvojnásobně vyšší, než minulý měsíc.. ale nákupů nelituji ;) Kondicionér jsme už potřebovala, po micelárně do Garnieru jsem pokukovala už dlouho, báze pod make-up je do zásoby a objednávka Milani kosmetiky.. to bylo trochu spontánní, ale pudr se mi hodí vždy a tvářence jsem prostě nemohla odolat:) Je fakt, že při objednávce nastaly menší peripetie, kdy mi zaslali špatný odstín tvářenky, nakonec se ale vše vyřešilo a má vysněná Tea Rose si už lebedí v mé kosmetické sbírce:)

Spotřebováno za duben 2014

Jak už jsem psala, i tentokrát není spotřeba příliš oslnivá, ale pořád je to lepší, než nic:) Tentokrát jsem spotřebovala 6 kosmetických produktů.
schauma - Balzám Regenerace a péče s bambuckým máslem a výtažky z kokosu - tyto šampony a balzámy od schaumy mám snad nejradši, krásně voní, vlasy jsou po nich hezké, jdou krásně rozčesat. Určitě si tento balzám společně se šamponem koupím znovu (někdy):)
Rimmel Match Perfection - 2-in1- Concealer & Highlighter 010 Ivory - tento korektor rozhodně nebyl špatný, ale spíš než krycí schopnosti z něho dostanete rozjasňující efekt. Což já bych brala spíše naopak. Jeho koupi nelituji, ale asi už ho znovu kupovat nebudu. Na to bych musela mít menší kruhy pod očima:) recenze ZDE
New Collection Group - Parfumovaná voda - tak tohle bylo něco strašného. Díky blogu mám nutkání všechno dopotřebovat až do posledního ždibku, ale tady mi to teda dalo.. nevím co to je, odkud to mám, ale když už jsem to načla, tak jsem to prostě dopotřebovat chtěla.. jenže ten smrad, ten byl strašný.. ani popsat se to nedá. Zažívala jsem úplná muka :D Až mi byla hamba to na sebe dávat.. ale hurá, je to pryč a opravdu, NIKDY VÍCE!
Gliss Kur - Marrakesh Oil & Coconut Balzám pro normální až namáhané vlasy - další balzám, vonící po kokosu, ale nemám z něho takové pocity, jako z předchozího. Vlasy po něm nejsou nijak zlé, ale celkem mi vadila jeho parfemace, ze které kokos opravdu cítit není. Jinak proti němu ale nic nemám.
Balea - Aktivující krémový gel k péči o pokožku kolem očí - další konečně! Opravdu mi přišlo, že tenhle krém/gel je nekonečný. Nic nedělal, nevidím důvod, proč si ho kupovat znovu. recenze ZDE
Vzorek Bioderma - Sensibio Rich - byl cca na 3-4 použití, dost hutný a mastný. Při kontaktu z pokožkou "vodovatí", ale pleť je po jeho aplikaci hezky jemná. Nezaujal mě tak, že bych ho musela mít.

Celkově jsem tedy na +6 produktech, což vlastně není až tak úplně zlé:) Dokonce i ty krabičky vypadají dost vyrovnaně:) Doufám ale, že se pro příště se spotřebou trochu polepším :)


 Co vy a váš kosmetický duben? Jak jste si vedly? :)
mějte se hezky, Luci

4 komentáře:

  1. Od Schaumy balzám jsem taky měla a mám ho ráda :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Masku od Freemana mám a nesem s ní spokojená, Garnier micelárku zrovna používám stejně tak bázi která se podle mého vůbec nepovedla a kondicionér Schauma si i s šamponem pěkně hoví v šuplíku a čekají až přijdou na řadu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to vypadá.. že moje novinky jsou spíše takový zajíci v pytli... no, uvidíme, jak mi budou vyhovovat :)

      Vymazat
  3. Mě naopak maska od freemana celkem vyhovuje, micleárku má segra a je velmi spokojená. A tu tvářenku nutně potřebuji! :O

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...