pondělí 6. ledna 2014

Rimmel - Aurora

Ahojte!
Dneska trošku nestíhám, vím.. Jsem v plných přípravách na zápočet a nějak jsem nestihla přednastavit článek. Navíc jsem se dneska vydala nakupovat:) Občas si člověk musí udělat radost;) Měla jsem ještě nějaké peníze za narozeniny a svátek, takže jsem se vypadala na brouzdání po nákupním centru. Tak nějak jsem čekala, že už vše bude prolezlé a nic neseženu, ale byla jsem mile překvapená:) Za dva tisíce, co jsem měla, jsem si odvezla plnou velkou tašku:))) Co vy, už jste něco "uloupily" ve výprodejích? :)
Dneska bude článek o laku, který se mi líbil už od začátku. Nicméně jsem ho nosila i ve chvílích, na které si budu pamatovat vždycky. A já si prostě pamatuju, co mě v takovýchto chvílích doprovázelo:) A mimojiné si budu pamatovat i tento lak, který mi bezpochyby přinesl štěstí při popitevním testu z anatomie ;) Pamatujete si taky takovéhle drobnosti? Já třeba tento lak budu mít zafixovaný jako "nosící štěstí":) :D


Aurora je pískový lak s rimmelácké kolekce Space Dust. Trochu jsem se držela, abych i tyto "pískáče" nepokoupila všechny, ale nakonec jsem si vzala "pouze" dva a mezi nimi i tuto decentní krásku. Jejíž základní barva je moc hezká světle béžová, který obsahuje spoustu malých stříbrných třpytek.. a pak také i větší stříbrné glitry, kterých už ale není tolik, nicméně i tak se jich na nehet dostane celkem dost:)


Jak už bývá u mě a Rimmel laků zvykem, měla jsem trošku problémy s nanášením laku. A to jen díky tomu extrémně širokému štětečku, kterým já prostě nedokážu nalakovat své pidinehtíky nějak příliš hezky.. Rimmel asi má rád pohodlí, ale moc nemyslel na nás "úzkonehté" :D :D Nevadí, jinak ale s lakem bylo vše v naprostém pořádku. Co si tak pamatuji, tak se mi i zdál mnohem "hladší" než třeba pískové laky od Gabrielly Salvete, které mi přijdou mnohem hrubší. Nejdříve jsem měla trochu "strach" a začala jsem pochybovat nad správností, že jsem nalakovala zrovna Auroru, protože přede mnou byl pitevní týden, tzn. týden, kdy ze svých rukou nesundám gumové rukavice.. a trochu jsem se bála, že by se s tímto lakem nemusely snést. Ale bylo to dobré, naštěstí:)


Co se týče krytí, tak na fotkách můžete vidět mé obvyklé 2 vrstvy, které kryjí naprosto bez problému. Výdrž je takový průměrná. První obouchání či odloupnutí jsem zaznamenala 3.den po nalakování. Navíc u tohoto poměrně nevýrazného laku to není nijak zvlášť vidět. Celkově jsem byla s lakem spokojená a už se těším na nalakování dalšího Space Dust krasavce:)

Co vy a vaše "šťastné laky", máte nějaké? Jak se vám líbí tento?
mějte se krásně, Luci

13 komentářů:

  1. Skoro stejný jako GS STARS Brown Sugar, takže tento mít nemusím :) od Rimmelu mám jen ten stříbrný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak alespoň vím, že nepotřebuji ten od GS - i když se asi budu muset hoodně přemlouvat :( :D

      Vymazat
  2. Já Auroru miluju, nosím ji hrozně ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež ho mám veľmi rada! Po prvom nalakovaní som sa do ňho natoľko zamilovala, že je ho plánujem nalakovať na svadbu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Aurora je klasická krasavice, zatím neznám nikoho, komu by se nelíbila. Já nemám vyloženě šťastný lak, ale mám šťastnou jednu světle růžovou halenku. Z pověrčivosti v ní chodím už třetí rok na všechny zkoušky, takže nejspíš vypadám, že nemám na jiný oblečení :-D. No, a k té halence vždy ladím nehty - buď do béžova nebo do růžova. V tmavých nehtech se mi na zkoušku nechce, mám pocit, že to zkoušející trochu provokuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chichi, i já mám své "šťastné" tričko, ve kterém jsem psala většinu zápočtů tedka:) a mám i své šťastné líčení, který si dávám vždy, když mě čeká něco důležitého :D jsem asi pověrčivá.. ale prostě, něco osvědčeného se měnit nemá přece :))

      Vymazat
  5. Dneska jsem ho chtěla nalakovat a nestihla jsem to, to mě pěkně štve, když vidím jak je krásný :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já když nestíhám, tak nalakuji nějaký pískový, schnou opravdu rychle.. ;) tak snad jsi to stihla jindy ;)

      Vymazat
  6. dokonala farba!

    Pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...