pondělí 13. ledna 2014

MUA - Mermaid (Mystical Glitter Nails)

Ahoj, zdravím všechny!
Dneska jsem tu opět s lakovacím článek:) Mám ale trochu obavu, jak to tu bude s těmito články dál.. mé zásoby se totiž tenčí a vzhledem k brigádě se ani nerozšíří.. Uvidíme, asi tu teď bude více kosmetických článků než lakovacích. Vím, že jsou ty nehtové asi oblíbenější, ale nedá se nic dělat.. do práce mít nalakované nehty prostě nesmím.. a abych laky nej swatchovala, to se mi úplně nechce.. :D To mám problémy, viďte? :D
I mně bylo nabídnuto, při otevírání českého eshopu MUA, abych si vybrala dva produkty k zrecenzování. A říkala jsem si, že bych to nebyla já, abych si nevybrala alespoň jeden lak.. a tak se taky stalo:) Dlooouho jsem vybírala, protože.. přecijen, co si budeme povídat, MUA není úplně značka, která by byla "zatížená" na laky, takže příliš velký výběr nebyl, ale i tak jsem se nemohla rozhodnout, který si vybrat:) Nakonec ale padla volba na jeden glitrový modrý lak:)


Odstín Mermaid je z kolekce Mistical Glitter Nails, která je inspirovaná podmořským světem. Po pravdě, jsem se to dozvěděla až teď, ale musím říct, že opravdu mi lak připomíná moře, minimálně čistou, lesknoucí se mořskou hladinu, která se na slunci nestále leskne a odráží zajímavé odlesky. A takový je tento lak. V lahvičce vypadá jako trochu tmavší, vypadá to i jako kdyby v ní bylo několik odtínů modré. Na nehtech je ale odstín jednolitý. Laky z této kolekce také obsahují jemné holografické glitry (to stojí v oficiálním popisu), já bych ale spíše řekla, že se jedná o šupinky o různých odlescích. Glitry si přecijen představuji trochu jinak:) Bohužel jsem ale neměla štěstí na sluníčko, takže ty odlesky tolik nevynikly..


Co se týče lakování, tak s tím jsem měla trošku problém. Konzistence laku je hodně řídká, takže lak stéká ke kůžičce (což taky můžete vidět na fotkách:/, já nevím, že si takových chyb nikdy nevšimnu dříve, než až když jsu psát článek...). Bohužel má lak i poměrně tvrdý štěteček, takže se s ním obtížněji manipuluje. Lakování mě opravdu stálo nějaké ty nervíčky :) Naštěstí mi to ale tento modrý krasavec vynahradil něčím jiným ;)


Celkem mě překvapilo jeho rychle schnutí, na to, že jsem nanášela celkem 5 vrstev (basecoat, 3 vrstvy laku, topcoat), tak jsem nehty měla suché během chviličky. Dalším faktem, který mě mile překvapil, byla výdrž laku. Ta byla podle mě vysoce nadprůměrná, skvělá. V mých poznámkách totiž stojí, že první oděrky jsem měla až čtvrtý den po nalakování. U jiných laků už musím čtvrtý den pomalu odlakovávat. Ale u tohoto ne;) Lak jsem nakonec nosila celý týden, a ani při odlakování nijak zvlášť oprýskaný nebyl ;)
Takže až na peripetie při lakování jsem byla s tímto MUA lakem spokojená. Líbí se mi odstín, velmi dobře schnul a měl skvělou výdrž:)
A samozřejmě moc děkuji za možnost vyzkoušení totoho laku (a i jiného produktu, ale o něm až někdy příště;))! :)

Co vy a kosmetika MUA? Jak se vám líbí tento modrý láček?
mějte se hezky, Luci

3 komentáře:

  1. Veľmi pekný odtieň, laky od MUA nemám žiaľ, no možno sa mi naskytne nejaká príležitosť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný odstín jsi vybrala. :) Opravdu takový mořský. :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...