sobota 25. ledna 2014

Mixa - Pleťová voda s optimálním respektem pro citlivou pleť

Ahoj, přeji vám příjemné sobotní odpoledne!
Dneska to bude o pečujícím/odličovacím pomocníkovi, který mi dělal společnost celý semestr v Ostravě. Vůbec jsem nečekala, že mi vydrží tak dlouho, protože jiné podobné produkty jsem doma vyplácala hrozně rychle. A to jsem ho prosím používala denně, většinou i 2x. Jedná se o pleťovou vodu od značky Mixa:)
(Někde jsem četla, že vám Mixa jako značka nepřijde vůbec sympatická. Já osobně jsem tak nějak nevyhraněná. Byla jsem na ni hrozně zvědavá, když přišla k nám do drogerií, takže jsem něco zkusit chtěla. Je pravda, že její produkty mě úplně neoslnily, na druhou stranu ale jsem s nimi neměla nikdy žádný problém. Tak pokud článek číst nebudete, ok, beru to:) Každý máme jinou značku, která nám tak trochu "leze krkem".:))


Pleťová voda od Mixy je ve 200ml balení s praktickou pumpičkou - ono, není "praktická" jako praktická:) Je potřeba se s tímto dávkováním trochu sžít, jinak vyplácáte ji zbytečně moc ani nebudete vědět jak:) Nicméně, já si na to zvykla celkem rychle, už jsem měla podobná balení a musím říct, že mi vyhovují. Vodu jsem používala jako poslední krok na dočištění pleti od make-upu, tak také na ranní očištění pleti před nanášením líčidel. Na obojí se mi osvědčila (vždy z pleti ještě něco nežádoucího vytáhla).


Tekutina je čirá, průhledná a naprosto bez parfemace. Primárně je určená pro citlivou pleť a to myslím, že splňuje perfektně (ale samozřejmě, každý máme pleť jinou..). Já jsem s ní nikdy žádný problém neměla, doodličovala jsem s ní i oči, nikdy mě nepálila, neštípala, nic.. prostě bez problému :) Pleť jsem po ní měla takovou "fresh", osvěženou a měla jsem s ní pocit 100% odlíčenosti.

(omlouvám se za fotku s bleskem, ale detail bez něho se vůbec nevyvedl.. ono samo o sobě se modré písmo a modré lahvičce fotí děsně blbě..)

Co Mixa slibuje, nebo prostě to, co je napsané na obalu si můžete přečíst sami (viz fotka výše). Já sama v tom textu nevidím nic zajimavého, co by stálo za zmínku i v článku.
Celkově musím říct, že pleťová voda splnila má očekávání. Nikdy jsem s ní neměla žádný problém a skvěle mým potřebám vyhovovala. Pokud i vy používáte na dočišťování pleťové vody, tak tuto vám mohu s klidným srdcem doporučit:)

Jaký názor na Mixu máte vy? Jaký produkt je vaším konečným při odličování pleti?
mějte se hezky, užívejte víkendu, Luci

7 komentářů:

  1. Znám ji, ale nějak nemám potřebu ji mít doma :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Kolik má ml a kolik stojí ? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tahle má 200ml a sehnat se dá za cca 130,-. ale jsem si jistá, že se na ní dá vychytit i nějaká fakt sleva:)

      Vymazat
  3. Já jsem si oblíbila micelárku loreal, jinak se teda přiznám, že se odlíčím kde čím a vůbec nemám nějakou ustálenou večerní rutinu, kterou bych dodržovala :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak o té jsem ještě neslyšela :) mrknu po ní

    OdpovědětVymazat
  5. Od Mixy jsem ještě nic nevyzkoušela, ale tahle pleťová voda nevypadá špatně :) Na dočišťování momentálně používám čistící pleťový gel od Avonu (ráno i večer).

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...