sobota 11. ledna 2014

Maybelline - Colorama Eye Shadow č.205

Ahoj všem!
Tak jsem zase tady:) Zápočet z bilogie naštěstí dopadl, takže teď už mě čeká "jen" zkouška z chemie, moje jediná zkouška v zimním semestru. Je to více méně rozšiřující učivo ze SŠ, tak doufám, že se nějak rozvzpomenu:) Než se ale zase vrhnu do učení, přednastavím pár článků:) Od zítřka totiř mimojiné nastupuji na brigádu, aby toho nebylo málo :D Ale penízky se hodí vždy, že:)
Dneska si vezmu na paškál jeden z mých oblíbených očních stínů. Musím ale podotknout, že zatím nemám zkušenosti s žádnými dražšími stíny (mým "vrcholem" jsou MUA paletky:)), takže nemůžu extra srovnávat kvalitu. V tomto jsem poměrně nenáročná, takže pokud jste na tom tak i vy, můžete brát recenzi vážně, takovou, jaká je. Pokud ale máte zkušenost s dražšími a kvalitnějšími stíny, asi to berte trošku s rezervou:)


Colorama kosmetika mě nikdy příliš nelákala, ale tento stín jsem prostě chtěla:) A to hlavně díky viennettce, prostě mě ta barva učarovala na první pohled:) Já se sice ráda vyřádím v barvách u nehtů, ale v oblečení a líčení se držím dost zpátky, mám ráda neutrální barvy.. a tahle to přesně spňovala:) Trochu se omlouvám za fotky, protože je na nich stín už používaný a dost obouchaný, ale já ho prostě chtěla začít používat hned.. a úplně jsem ho zapomněla nafotit :D 


Odstín 205 je pro mě naprosto dokonalá béžová barva, někdy v ní vidím odstíny do šeda, jindy do hněda. Pokaždé to vidím jinak:) Na víčku není sice příliš vidět, ale na rychlé nalíčení, kdy se mi nechce nebo nemám čas se s očima "crcat", tak je naprosto skvělý. Obsahuje jemnou perleť, která dodává odstínu na zajímavosti. Jeho konzistence je spíš pudrová, než nějaká pěkná máslová, ale i tak se s ním pracuje a nanáší se naprosto bez problému. Součástí balení je i pěnový aplikátor, který je ale podle mého k ničemu. Já s tím neumím nanášet vůbec nic, takže ho vyhazuji:)


Jak už jsem psala, jsou dny, kdy se mi nechce moc malovat.. a v těchto dnech většinou používám tento stín přes celé víčko, případně hodím linku, řasenku a čau! :D Stín jako samotný se fotit celkem špatně, je to taková barva, která skoro splývá s pletí, ale myslím, že přeci jen trochu vidět je:) Myslím si, že očím dodá takový ten "upravený vzhled". Pigmentace je taková, jakou bych očekávala. Není nijak přehnaně velká, ale stačí na to, aby byl stín viditelný (i když foťák moc nesouhlasil). Celkem špatně se mi pozorovalo, jak stín drží během dne, ale zdálo se mi, že s bází drží jako přibitý:)


Samozřejmě mám ale i dny, kdy si s líčením očí chci trochu vyhrát:) V těchto dnech kombinuji dva stíny. Právě zmiňovanou Colormavu v odstínu 205 se stínem od Gabrielly Salvete v odstínu 02. Zdá se mi, že tyto dva stíny tvoří skvělou dvojku, která se k sobě perfektně hodí. Colormau použiji na celé víčko, zvýrazním s ním vnitřní koutek i dolní linku. A do očního záhybu použiji práve stín od GS. Troufám si i říct, že mi takovéto hnědo-šedé líčení jde k očím, sama se v něm cítím dobře:) I kombinace těchto dvou stínů vydrží v pohodě celý den.
Celkově stín od Coloramy musím hodnotit pozitivně, je to krásná univerzální barva, pigmentace je ucházející, konzistence bezproblémová. Dobře se mi kombinuje s ostatními stíny. Jediné, co bych vytkla je balení. Nosím ho v kosmetické taštičce a je to na obalu dost vidět. Je celý obouchaný, poškrábaný.. je to prostě plast. Ale to je jedinou vadou na kráse u tohoto stínu. Pokud i vy hledáte nějaký podobný neutrální stín a nechcete za něj utrácet "velké" peníze, můžu vám tento doporučit ;)

Co vy a Colorama stíny? Jaké preferujete líčení?
mějte se hezky, Luci

6 komentářů:

  1. Tak tenhle stín ti moc sluší :) A máš pravdu, přesně dá oku ten upravený a čistý výraz :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný přirozený stín, také se poslední líčím jenom tak, že na celé víčko nanesu nějaký stín na projasnění, řasenku a spíš si pohraju s makeupem, protože můj obličej poslední dobou je jedna velká katastrofa :D!

    OdpovědětVymazat
  3. je to krasna farba tieňa a na peknych očiach aj krasne vynikne:)

    OdpovědětVymazat
  4. velmi pekny tien na kazdy den!

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tenhle stín vypadá nádherně:)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...