pondělí 20. ledna 2014

Gabriella Salvete - Mistero Grey

Ahoj všem!
Pomalu se chystám do Ovy na svoji jedinou a zároveň poslední zkoušku v ZS. Snad to dobře dopadne a já budu mít těch pár dní opravdového volna. Tak mi zítra držte palce:))
Nevím jak vy, ale mě Stars laky od GS ještě neomrzely.. a troufám si říci, že se to ani jen tak nestane:) Vím, že některé z vás už jich mají asi dost, ale tak.. co no, já se nebudu zlobit, když teďka zmáčnete červený křížek nahoře ;) Chápu to, ale věřím, že jsou mezi vámi i takové, jako jsem já.. a že se vrhneme do článku společně:) Dneska bude o krásném šedém Mistero Grey ze té úplně první "základní" řady :)


Prvně se chci ještě omluvit za fotky a světlo.. ale víte jako to je teďka v zimě, dost na prd. Nicméně tento lak není příliš náročný na focení, takže vyšel barevně i bez toho dobrého světla :)
Ani nevím, proč jsem s tímto láčkem tak otálela, vždycky a všude jsem básnila, jak moc se mi líbí.. jak samotný, tak třeba v kombinaci s nějakou krémovkou (určitě se tu ještě objeví ;)). A tento názor přetrvává i po nalakování. Jedná se o krásnou, neobvyklou šedou barvu, ve které já osobně vidím ještě kapku fialové a hnědé, obsahující větší stříbrné glitry a malé taktéž stříbrné částečky.


Pískové laky od GS mají trochu hrubší povrch, než jiné pískové laky, ale i tak se mi nosí naprosto bezproblémově. Stejně takové je i krytí, nanášela jsem dvě vrstvy. Konzistence laku je mírně hustší, ale nanáší se naprosto bezprobémově - kéž by tak šly nalakovat všechny laky:) S výdrží to je ale trošku horší. Sice jsem tomu sama pomohla tím, že jsem si hned druhý den s nimi myla vlasy, ale tak.. i tohle některé laky vydrží. Takže první odlupy přišly už ten zmiňovaný druhý den, další pak den čtvrtý.


Věřím, že kdybych si ty vlasy nemusela mít hned další den, tak by mi lak vydržel i o něco déle. No, nevadí.. já mu to prominu ;) Jinak jsem odlakovávala prevetivně s alobalem, přecijen lak obsahuje glitry, takže jsem nechtěla riskovat svoje nervy u odklakování :)
Jak jsem psala, na tento odstín se určitě můžete ještě někdy těšit, ještě nevím v jaké kombinaci, ale určitě ano.. tahle krásná šedá totiž přímo svádí k nalakování s nějakou hezkou krémovkou:) Máte nějaký tip?

Co říkáte vy na Mistero Grey? Který pískový GS se vám líbí nejvíce?
mějte se hezky, Luci

12 komentářů:

  1. moc krásná barva :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jakpak dopadla zkouška? :-)
    A jinak ten lak je moc hezký! Mi připomíná řasenku od Avon, co jsem kdysi měla koupenou na zimu... dělala nádherně třpytivé řasy. A když ke všemu ještě sněžilo - nemělo to chybu :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe, dopadla na 3, takže ji mám a můžu si užívat prázdnin :)
      to si dokážu přestavit, tu nádheru v opravdové zimě se sněhem. zrovna dneska napadl, tak doufám, že alespoň chvilku vydrží:)

      Vymazat
  3. Krásný elegán ten Mistero Grey :) snad ho taky někdy dám na blog :)

    OdpovědětVymazat
  4. tento mam tiez :) je fakt krasny :)

    Alena Shishkova inspired makeup :)
    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/01/alena-shishkova-inspired-makeup.html
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  5. Nejhezčí odstín z 1. várky. :) A hádej, co se mi právě třpytí na nehtech ? No, Mistero to není, ale Stars ano, Acquamarina, Hanka mě na ní namlsala. :)) No a nejhezčí ? Tak z z tý druhý asi právě Acquamarina a teď z tý poslední u mě asi nejvíc boduje Eleganza. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Acquamarina mě teprve čeká, jako mnoho dalších:)
      Eleganza se mi taky moc líbí, takže asi ji jednou taky budu mít, jen musím trochu zredukovat tu čekací frontu..:) která se ne a ne změnšit :D

      Vymazat
  6. Z celé kolekce můj nejoblíbenější :) Tobě moc sluší, máš nádherný tvar nehtů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji za komplimenty! ale takovýhle krásný lak se nosí úplně sám:)

      Vymazat
  7. Pískový lak mám od Rimmelu, odstín Aurora, a je naprosto dokonalý, hodí se ke všemu a ještě dlouho vydrží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten také vlastním:) jak píše, je krásný a univerzální.

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...