sobota 4. ledna 2014

Bioderma - Micelární voda Sensibio

Ahoj všem, přeji vám příjemné sobotní odpoledne;)
Doufám, že víkend prožíváte v poklidu a pohodě a ničím se nestresujete:) To u mě pomalu vrcholí přípravy na čtvrteční zápočet u biologie. Stále mám pocit, že vím úplně minimum.. takže dopíši článek a hned se do toho zase vrhnu. Co vy a učení? Taky vám to tak leze krkem, nebo jste ti "štastnější" a učit se už nemusíte? :)
Dneska to bude o tak profláknutém produktu, že jsem i zvažovala, zda o něm vůbec psát. Nakonec jsem si ale řekla, že můj názor asi nebude úplně stejný jako ten většinový, takže se s recenzí přeci jen podělím. Nejedná se o nic jiného, než o slavnou micelárku od Biodermy. Jsem moc ráda, že jsem jí díky soutěži mohla vyzkoušet, sama bych se k její koupi asi nikdy nedokopala:)


Přišlo mi to klasické 500ml balení a já si hned říkala, "sakra, to budu mít na hodně dlouho".. a taky že jo:) Řada Sensibio je určená pro citlivou pleť, je tedy bez parfemace a hypoalergenní. Micelární voda by měla šetrně očistit a odlíčit pleť od make-upu/nečistot. Vše co výrobce slibuje, můžu potvrdit. Voda je opravdu bez jakékoli parfemace, s žádným podrážděním jsem se nikdy nesetkala, umí jak očistit tak i kompletně odlíčit celý obličej, řekla bych, bez nějakých větších problémů. Pro mě ale nastává ALE.. Hlavně ze začátku jsem si pokládala otázku, co je na této micelárce sakra tak dobrého, že ji všude tak opěvují.. nemohla jsem na to prostě přijít. Po všech těch pochvalných recenzích a ohlasech jsem asi čekala, že mi obličej odlíčí za jeden tah.. opravdu :D To se samozřejmě nekonalo, taky máte občas přehnané očekávání, ne? :)


Na více tahů obličej odlíčí spolehlivě, ale já pořád hledala něco tak zásadního, díky čemu bych ji už za nic nevyměnila.. Ale nenašla jsem nic. Díky jejímu používání jsem si uvědomila, že mi vlastně micelárky až tak nevyhovují, necítím se s nimi 100% odlíčená. Kdežto, když použiji dvé obvyklé 3 odličovací produkty - oční odličovat, pleťový a nějakou čistící vodu, tak se cítím mnohem lépe. S Biodermou jsem toto necítila, pořád jsem měla takový ten pocit, že bych pleť měla ještě něčím dočistit, ale čím.. znovu Biodermou? No, moc se mi nechtělo :) Svým způsobem vás, milovníky této micelárky, chápu, sice to není úplně levná záležitost, ale toto půl litrové balení vydrží skoro věčnost - rozuměj, u mě to bylo více jak půl roku :) Takže se to vlastně i vyplatí, to co dáte ročně za micelárky, tak já dám za další odličovací produkty. Vyjde to asi nastejno, ale mně se prostě odličování micelárkou neosvědčilo. A na to, abych ji používala jen na dočištění, mi přijde jako dost drahá "sranda". Nicméně jsem na micelární vody nezanevřela, rozhodně ne. Třeba k taťkovi, kde jsem párkrát do měsíce jsem si jednu pořídila. Nechtělo se mi totiž kupovat 3 úplně nové věci, když tam nejsem moc často. I na cestování si myslím, že je to dobrá věc, nezabere tolik místa, jako tři další lahvičky. Ale na denní používání pro mě prostě není.

Co vy a Bioderma? Vyhovují vám micelární vody obecně?
mějte se hezky, Luci

6 komentářů:

  1. Tuhle micelárku jsem teď dostala poprvé k Vánocům tak testuji a jsem zvědavá až jí budu dlouhodoběji používat, jaká bude :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ji na odlíčení nikdy nepoužívala, protože se mi příčí, si po odlíčení neopláchnout obličej..připadalo by mi, že mám pleť nedostatečně očištěnou od všeho toho malování. :)) A zase na druhou by mi bylo proti srsti tu drahou micelárku smývat. Takže jsem se vždycky odlíčila klasicky odlič. mlíkem a pak použila Biodermu. A vyhovovala mi hodně, ale nakonec jsem začala kupovat Mixu a ta mi poslouží snad stejně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i já mám právě takový pocit, a když pleť dočištím ještě Biodermou, tak se mi to moc.. nelíbí :D ale zase ji používat jen na dočištění, na to mi přijde moc drahá.. no, asi není pro mě :D

      Vymazat
  3. Já teda nevím, ale mě vydrží max. 2 měsíce tohle velké balení :D...Asi je to tím že se s ní odličuji každý den a to jak oči tak pleť a dočišťuji si pleť i ráno s touhle Biodermou. Mě teda vyhovuje, ale že by mě nějak nadchla to zase ne. Teď mám v zásobě novou micelárku od Vichy a L'oréalu tak uvidím která vyhraje :) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já ji mám doma, kde jsem jen o víkendech.. Myslím, že ji používám od léta a tedka ji teprve dodělávám ;)

      Vymazat
  4. Mě vyhovuje zelená Bioderma, docela mi pomohla na akné :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...