sobota 18. ledna 2014

Balea - Tělový krém Borůvka

Ahojda, zdravím všechny!
Od čtvrtka, co jsem skončila v práci, tak ležím v chemii.. a musím se trošku odreagovat, a jak jinak, než u blogu že:) Máte to taky tak?
Už dlouho tu nebyla recenze na nějaké tělové mazadlo. Vzhledem k tomu, že v Ostravě žádné nemám (protože to nemělo cenu :D) a doma jsem byla vždy jen o víkendech, tak se mi ani moc nedařily spotřebovávat. Ale teď, co už jsem nějakou dobu doma, tak zase nadešel čas o nějakém napsat:) A není to žádné jiné, než krém od Balei.


Budu se opakovat asi už po padesáté, ale pro mě je Balea, co se týče tělové kosmetiky a péče, stále no.1. Je to prostě hooodně muziky za velmi málo peněz. Navíc ty jejich limitky a různé vůně, no.. na tom bych se vyřádila:) Tak vždycky sáhnu po něčem novém. Dneska si tedy vezmu na paškál limitovaný tělový krém s vůní borůvek. Nejsem si jistá, zda je ještě v prodeji, ale když jsem byla naposledy v DM, tak si myslím, že jsem ho ještě viděla.., ale to už je taky nějaký ten pátek.. takže nevím. Krém je v takovém tom klasickém balení - plastový kalíšek a pokovované víčko (přeci jen celé kovové asi není), což podle mě vypadá hezky. Navíc jsou tyhle balení i praktická, moc nemusím mléka v tubičkách, takhle mám alespon jistotu, že produkt dopotřebuji opravdu celý. Navíc krabička se pak může ještě na něco hodit (já osobně je dávám dědovi na hřebíky :D).


Jak už je tedy zřejmé, krém se s vůní borůvek a obsahuje jojobový olej a vitamín E. Výrobce udává, že by měl dodávat pokožce potřebnou hydrataci. Co se týče té vůně, tak si nejsem moc jistá... Borůvky máme na zahrádce každé léto.. a ty voní rozhodně jinak. Vůně je sice může trochu připomínat, ale není to ono. Tahle vůně je dost taková... navoněná bych řekla, ne chemická, ale prostě.. hodně taková kosmetiká, pro mě prostě navoněná (snad mi rozumíte) :D Není mi nepříjemná, ale na druhou stranu z ní nejsem ani příliš unešená. Konzistence je velmi lehká, celkem dost podobná tělové pěně, kterou jsem zkoušela už hoodně dávno. Díky ní se krém velmi dobře roztírá, poměrně rychle se i vsakuje, ale stále máte pocit, že jste se něčím namazaly ;)


Mastný film nezanechává, takže s ním můžete vesele hned skočit do pyžama, nebo jako já, do postele :) Hydratace je na tu cenu taky více než dobrá, ráno mám krásně hebkou pokožku. Dokonce bych i řekla, že pořád cítím tu pseudoborůvkovou vůni. 
Celkově krém hodnotím pozitivně, až na vůni, která mi borůvky moc nepřipomíná. Jak jsem psala, nevadí mi, ale příště bych po této variantě už nesáhla. 

Co vy a borůvková Balea? Jakou značku tělových mazadel upřednostňujete vy?
mějte se krásně, užívejte víkendu, Luci

8 komentářů:

  1. Měla jsem ho a také jsem byla spokojená s balením, tuby mě občas pěkně vytáčí :D! Jinak já tu vůni přirovnala k bonbonkům Lipo :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chmm, tak nějak přemýšlím a nemůžu si vybavit vůni Lipa.. :D

      Vymazat
  2. Mě borůvková Balea vůbec nezaujala, poslední dobu mažu kokosovým olejem, protože jsem hrozná sušenka..nebo hustšími tělovými mléky od Nivei nebo Garniner My small Happinesses

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už si taky neplánuji nic dalšího borůvkového kupovat. já zase taková sušenka nejsem, takže mi tyto krémy stačí, ale jinak tě chápu.. taky bych se mazala něčím hutnějším ;)

      Vymazat
  3. Já osobně mám tělové mléka Balea taky hodně ráda. Tohle nemám, ale mám ve stejném kalíšku tu emulzi "Indian chai" a to moc hezky voní, ta krabička mi také přijde praktická, já zas dávám tyhle věci přítelovi, jelikož je truhlář a mají dílnu tak berou všechny krabičky, dávala jsem mu zrovna tu po Balea ubrouskách, na co mi budou dvě žejo :D ! Recenze se mi moc líbila, příjemně napsané, krásně nafocené, super ! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo, moc děkuji za pochvalu!:))
      Indian Chai mám doma taky, přijde na řadu hned, jen co domažu tohle borůvkové:)

      Vymazat
  4. Zrovna včera jsem si ho koupila, voní hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Od Balei som ešte nemala ani jeden krém, tak ho asi vyskúšam :) Kika

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...