středa 22. ledna 2014

Astor - Soft Sensation Lipcolor Butters 002 Loved Up & 008 Hug Me

Ahojte!
Má včerejší zkouška z chemie dopadla dobře (tedy za 3) a já tím pádem mám konečně volno, jakože fakt volno.. prázdniny:)) Mám radost, takže hodím pěkně "nohy nahoru" a budu odpočívat, nabírat síly na další semestr, který bude mnohem náročnější než tento. Do té doby bych se chtěla pilně věnovat blogu, třeba něco udělat i s designem (trochu se toho děsím, protože já a kódování nejsme moc velcí kamarádi, ale zkusím s tím něco udělat, však tento už je tu skoro 2 roky... :D). Pokud máte nějaké nápady nebo články na přání, tak sem s nimi:) Od prosince si dělám plán článků na celý měsíc a hle, funguje to a já přispívám pravidelně.. i z toho mám radost :) Dokonce mám radost i z toho, že dneska konečně napadl sníh! :D Co vy, z čeho máte aktuálně radost vy?
I dnešní recenze bude celkem radostná, bude o produktu na rty, který jsem si moc oblíbila :) Jak dneska psala  Francoais, rok 2013 byl rokem pastelek na rty a pro mě i rtěnkobalzámů obecně. Staly se mou novou posledlostí :) A dnes konečně přicházím s recenzí na jedny z nich:) Jedná se o Lipcolor Butters od Astoru hned ve dvou odstínech.


V loňském roce se opravdu s těmito rtěnkobalzámi roztrhl pytel a dokonce ani drogerkové značky neváhaly a se svou alternativou přišly také. Tyto od Astoru se k nám dostaly tuším někdy v létě a já jsem si nedlouho poté jednu barvičku také pořídila. Asi víte, že nějakým výraznějším barvám neholduji, takže oba mnou vyzkoušené odstíny budou velmi přirozené a nikterak výrazné. První odstín, který se u mě zabydlel byla 008 Hug me (tmavší). Ten jsem si mooc oblíbila a začala jsem shánět i druhý "nude" odstín - 002 Loved Up, jenže.. nikdy nebyla.. všude byla vyprodaná a já už se smiřovala s tím, že ji mít nebudu. Jenže pak, před Vánoci jsem ji objevila u nás v zapadlé Tetě:)


Jsou to klasické "pastelky" na rty, které se vysouvají pootočením v dolní části. Tvar balzámku je zkosený, takže se velmi dobře nanáší na rty. Astor udává, že toto máslíčko slibuje barvu rtěnky, hydrataci a péči balzámu na rty. A mám radost, že to všechno můžu potvrdit:) Teda.. asi až na tu barvu rtěnky, rtěnky jsou samozřejmě výraznější, ale mně tato forma více než vyhovuje. Máslíčka mají opravdu jemnou a příjemnou konzistenci, která při kontakru s rty jakoby taje, takže se krásně nanáší, nijak nedře, nepruhovatí. Dá se i vrstvit, čím dosáhnete výraznější barvy. Díky vláčné konzistenci jsou rty opravdu hydratované, ani po delší době po nanesení nemáte pocit suchých rtů (jak tomu u některých podobných rtěnkobalzámů bývá). Co by ale někomu mohlo vadit je parfemace. Já z nich prostě cítím vanilku. Mně samozřejmě to nevadí, právě naopak.. vanilku já miluju, takže nanášení těchto máslíček je pro mě hotový požitek:)


Na rtech vydrží v průměru 1,5hod bez problému, poté už mírně začnou ztrácet barvu. Nicméně i ta mizí rovnoměrně, neslévá se v určitých místech atd. Nevím, jak by tomu bylo u výraznějších barev, ale ty mé nic takového nedělají ;)
Odtín 002 Loved Up je vyloženě nude, s lehkým podténem do oranžova. Obsahuje lehký shimmer, který ale na rtech není skoro patrný.
Odstín 008 Hug Me je tmavší, více do růžova a obsahuje zlaté třpytky. Ty už jsou na rtech viditelné a vydrží na nich mnohem déle než samotná barva, takže po delší době vám rty zdobí alespoň zlaté třpytečky.
Celkově tyto balzámky hodnotím jen pozitivně, za mě jim mohu vytknout akorát písmo na obalu, které prostě neustále přenášení v taštičce nevydrží a ošoupává se, ale jinak opravdu nic. Já mám přesně takováto barevná máslíčka na rty ráda. To, že toho moc nevydrží, to se dá očekávat a já si ráda rty přetřu znovu:) Pokud máte rády i vy takovéto produkty, tak Lipcolor Butters od Astoru vám mohu jedině doporučit.

Co vy a rtěnkobalzámy, vlastníte nějaké? Jaké barvy na rtech preferujete vy?
mějte se hezky, Luci

6 komentářů:

  1. Určitě se na ně chystám, zrovna tyhle odstíny vypadají výborně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hug Me mám aj ja a som s ním veľmi spokojná. Pre mňa je to ideálna farba na leto.:)

    OdpovědětVymazat
  3. pekne, vyuzitelne na kazdy den:)

    Posledne dva dni Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je dobře, že ti to dopadlo dobře :D :). Určitě bych uvítala nějaký článek o tom, jak jsi nastoupila na vejšku, jak to tam zvládáš a tak, chystám se tam příští školní rok, tak bys mě třeba mohla trochu uklidnit :D. Jinak krásné barvičky "pastelek" :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rory, tento článek plánuji už dobrý měsíc.. rozhodně tu bude, ale pořád ho odkládám :D stále si nejsem jistá, co do něho všechno zahrnout...:( :D

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...