pondělí 27. ledna 2014

Astor - 242 Aqua Leaf + Catrice - 41 Two Million Dollar Baby

Ahojte!
Dneska trochu netradičně, až takto večer, ale bohužel jsem nestihla článek napsat dříve. Ráno jsem navíc byla nečekaně povolaná do práce, takže jsem nestihla vlatsně vůbec nic.. a že jsem toho měla v plánu:) No, co se dá dělat.. na druhou stranu.. zase budou nějaké ty penízky:) Ale stejně nemám ráda, když mi něco naruší mé plány. Máte to tak taky?
Dnešní článek je trochu zvláštní, tedy pro mě.. Je totiž z posledních fotek (laků), které mám.. víc ani ťuk. Do této fáze jsem se ještě nikdy nedostala.. :D No co, tak asi začnu fotit články na téma "moje sbírka laků", ještě ale nevím, jakým stylem to pojmu.. uvidím. Teď si nehty ani lakovat nemůžu, takže musím vymyslet záložní plán.. protože já chci přispívat pravidelně i nadále, a to jak lakovacími články, tak těmi kosmetickými :)


Nedávno mě chytla hrozná chuť nalakovat nějakou krémovku společně s nějakým glitrovým topcoatem. Volba nakonec padla na krásnou krémovou tyskyrovou barvu od Astoru a "zlatavý" Catrice topcoat. Na Aqua Leaf od Astoru jsem byla velmi zvědavá, protože tohle je vůbec můj první lak od této značky.. a také mě zajímalo, jestli z něj budu stejně nadšená jako z jeho barvy v lahvičce. Jasně, není to úplně nejoriginálnější odstín, ale já mám doma samé tmavší, nebo více do modra/zelena, ale tohle je krásná tyrkysová mint barva.


Je pravda, že se nelakoval úplně nejlépe. Dělal díry a dost pruhoval, na některé nehty jsem musela dávat o vrstvu více, aby se barva sjednotila.. a právě na nich se mi také udělaly bublinky. Škoda, jinak by byl totiž perfektní, rychle schnul.. a ta výdrž.. k té se ještě dostanu. A glitrový lak od Catrice, ten mě taky celkem překvapil. V lahvičce vypadá zlatavě, on ale přitom obsahuje i stříbrné glitry. A to ty velké, malé už pak jsou zlaté (je jich více, takže barva v lahvičce vytahuje spíše je). 


Glitry se poměrně špatně rozmiťovaly, měly totiž tendenci zůstávat na jednom místě, ale když se jim trochu pomůže, tak je nakonec rovnoměrně nanesete:) Já pro lepší efekt nanášela 2 vrstvy. Z čeho jsem byla ale opravdu hotová, je výdrž.. Ta byla totiž naprosto skvělá! Nehty celých 5 dnů vydržely jako nové.. Žádné oťukané špičky, nic.. Celkově jsem tuto kombinaci nosila 9 dní a pořád jsem z ní byla nadšená. Ke konci se sice už více olupovaly, ale i tak.. pro mě je 5 dnů naprosto nadprůměrných. Myslím, že k této kombinaci se ještě ráda vrátím:) 
Btw. poprvé jsem nalakovala jinak prostředníček, jsem spíše zvyklá takto zdobit prsteníček, ale tak změna musí být.. a líbilo se mi to snad i více:)

Co vy a tato kombinace? Dáváte si rády např. jeden nehet jinak?
mějte se hezky, Luci

5 komentářů:

  1. Tyhle mint barvičky já ráda a spolu se zlatým glitrákem jim to tuze sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Laky vypadají dohromady krásně :) 5 dní povídáš? Tak to se budu muset na ty laky od Astoru kouknout, jelikož mě se laky na nehtech ničí a oťukávají dost rychle.
    Barvou mi připomíná jeden lak, co jsem měla od Rimmel 835 Bright back at you (http://zdenka23.blogspot.cz/2013/05/rimmel-london-60-seconds-835-bright.html).

    OdpovědětVymazat
  3. Barvička je nádherná. :) Měla bych zase omrknout tyhle Fashion Studio. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta barva je vážně nádherná ♥

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ta barva je nádherná :) ;) Zuz

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...