sobota 30. listopadu 2013

Balea - Třpytivé krém na nohy s perlovým extraktem a bambuckým máslem

Ahoj, zdravím všechny!:)
Je mi hrozně líto, že to tu tak zanedbávám a tak jsem se rozhodla, že je čas na to, aby nastala změna. Teda.. já se o ni alespoň pokusím, musím si to prostě začít připravovat všechno úplně jinak.. Asi mi to bude chvíli trvat, ale já věřím, že to půjde.. musí:) Pokud máte vy nějaké přání (článek, tip, cokoli..:)) či výhradu, budu moc ráda, když mi to napíšete dolů do komentů.. ráda si přečtu o všech vašich názorech:)
Tak.. a dneska to bude opět o Balee. Omýlám to pořád dokola, ale prostě tahle značka je pro mě opravdu "hoodně muziky za málo peněz":) Alespoň co se týče tělové kosmetiky, tak mě nikdy nijak zvlášť nezklamala.. a nejinak tomu nebude ani dnes:)


Třpytivé krém od Balei jsem si kupovala snad někdy na jaře - prostě příprava na léto a ještě teď ho stále mám:) I když teď už mi je jeho efekt opravdu k ničemu :D Nevadí, jako krém slouží i tak :) Jak už je z nadpisu zřejmé, krém obsahuje perlový extrakt, díky kterému se třpytí a také bambucké máslo a jojobový olej, tyto složky naopak krému propůjčují hydratační schopnosti. Krém je ve 100ml balení.


Jeho konzistence není ani hutná, ani nijak řídká.. protstě tak akorát:) Hydratační schopnosti jsou ucházející. Samozřejmě na svého kamaráda s ureou ani z daleka nemá, ale s tím já jsem počítala:) Šlo mi hlavně o ten třpyt, který je v létě opravdu krásný. Tento krém obsahuje majé stříbrné částečky, který není nijak moc, ale na sluníčku se opravdu pěkně rozzáří:) O to víc mě mrzí, že jsem si ho takto nemohla moc užít.. celé prázdniny jsem strávila v práci.. a tak se mi takový pohled moc často nenaskytnul. Jeden podobný krém od Balei už jsem neměla a přijde mi, řo voněl stejně jako tento.. po dětských zvýkačkách:)


Třpyt jsem se snažila alespoň trochu zachytit, ale bez dobrého světla a právě toho touženého sluníčka to moc nejde.. Ale tak alespoň pro malou představu ;) Nevím, jestli je tento krém dostupný po celý rok, protože na zimu tak nějak ztrácí důvod k používání. Nicméně ho můžu doporučit slečnám, dámám, které nemají příliš velké problémy se suchou kůží nohou, chodidel, atp. S malými nedostatky si poradí, ovšem na ty větší, na ty bych už volila již zmiňovaný krém s ureou. Nevím, jestli se v budoucnu budu vracet přímo k tomuto, ale třpytivý krém na léto já vždy ráda uvítám:)

Co vy a Baleácká kosmetika? Jaké krémy na nohy vyhovují nejvíce vám? :)
mějte se hezky, Luci

6 komentářů:

  1. Ten se musí na sluníčku moc hezky třpytit ! Vůni "jako dětské žvýkačky" mám moc ráda, takže si k němu musím alespoň čichnout, až ho někde uvidím ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ozkoušej:) Já si naopak moc nemusím, ale není to nic hrozného ;)

      Vymazat
  2. Na krémy na nohy si moc nepotrpím, doma mám jeden od Avonu (na paty), ale jinak použiju obyčejné tělové mléko. Ovšem v létě je samozřejmě už potřeba mít nožky hezké, tak se po Balea krémech na nohy možná poohlédnu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na nohy nejraději používám vazelínu :D a z krémů jsem si oblíbila baleu s ureou :).

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...