neděle 28. července 2013

NYC - Midtown

Zdravím vás!
Snad už je vám trochu příjemněji, takhle v podvečer.. v tomto parném dni. Pro mě je opravdu hotovým utpením nemět se kde "smočit".. na naše přírodní koupaliště mě nikdo nedostane a na zahradě je bazén vypuštěný:/ Jako naschvál, když je pořádné léto.. No nic, tak snad se máte lépe než já.. tím myslím, někde u vody.. co bych za ni dala:)
Jinak dnes bude řeč o jednom takovém nezbedovi, darebákovi.. jak chcete, ale tenhle lak mě opravdu naštval! Během lakování jsem i litovala, že jsem si vybrala zrovna jeho.. a proč? Dozvíte se..


Midtown od NYC byl snad můj vůbec první lak od této značky. Nicméně na své první nalakování poměrně vyčkával, poprvé jsem ho měla na nehtech někdy v prosinci.. a tak strašný se mi nezdál.. Měla jsem ho i nafocený, troufám si říct, že i hezčeji.. ale bohužel fotky byly v blbé kvalitě.. V té době jsem fotila pouze na telefon, protože foťák jsem rozbila.. Tak jsem se ho rozhodla přefotit, ale moc dobré rozhodnutí to nebylo.. Ten neřád tak neuvěřitelně zhousnul, že ani trojité přidání ředidla příliš nepomohlo.. ale nějak jsem se s tím popasovala.. ale myslím, že dalšímu lakování už se asi vyhnu velkým obloukem.


Když pominu tu šílenou konzistenci, tak je to poměrně hezká růžovka.. taková malinová, obecně je to odstín růžové, který já snesu. Možná už víte, že nejsem příliš velkým nadšencem pro růžovou, obzvláště ty prasátkové (pro někoho jiného třeba zvýkačkové;)) tu asi mockrát neuvidíte, ale tohle je pro mě přijatelný odstín:) Lak obsahuje takový, pro mě těžko identifikovatelný shimmer, u sebe ho nemám, takže se to snažím vykoukat z fotek:) Já v něm vidím modrý a stříbrný.. co vy? Každopádně si myslím, že mu dodává na zajímavosti :)


Na této fotce jsou vidět obě dvě jeho tváře:) Na ukazováčku se tváří naprosto normálně, takto ho vidíte po většinu dne.. ale pod umělým světlem nebo na sluníčku vykouknou právě ty zajímavé odlesky:) Co se týče jeho dalších vlastností.. tak ty jsou dost na vážkách. Ačkoli se při lakování táhne jako blázen.. tak docela rychle schne, což mě překvapilo.. ale neměla jsem jásat příliš.. Po pár hodinkách se mi vytvořilo tolik bublinek, jako nikdy ne.. možná to na fotkách postřehnete, ale snažila jsem se volit takové, kde to není až tak zřetelné, přecijen to nijak krásné není.. Jinak kryje ve 2 vrstvách a jeho výdrže je taková průměrná.. Bohužel mě ale dost zklamal tou změnou konzistence, takže to má u mě stejně nahnuté...

Jak jste na tom vy s růžovkami a laky NYC obecně? 
mějte se hezky, Luci

13 komentářů:

  1. I když tě lak zlobí, tak barvičku má opravdu krásnou :) Zvu tě i ostatní k sobě na giveaway :))

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ale barva je fakt pěkná. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Má krásnu farbičku, na leto ideálnu! Nejakú podobnú práve zháňam :)

    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
  4. Poslední dobou růžové laky téměř nenosím, mám možná tři a z toho se jeden chystám vyhodit. S laky od NYC moc zkušeností nemám, ale minulý týden jsem si koupila světle modrý (odstín Raindrop) a je výborný, perfektně kryje ve dvou vrstvách a vydrží mi na nehtech až tři dny, což je maximum, jaké z laků na nehty dostanu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten světle modrý jsem viděla.. a vypadá opravdu skvěle:) NYC laky jsem přehlížela a přehlížím možná proto, že nemají moc širokou barevnou škálu.. což se asi začíná pomalu měnit, pamatuji si jen odstíny růžové, červené a fialové.. tak snad to bude lepší:)

      Vymazat
  5. Jee ten je pěkný. Působí na mě tak příjemně chladně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekna barva, od NYC mám odstín East Village a ten dělá taky pěknou neplechu při lakování...

    OdpovědětVymazat
  7. Také mi laky od NYC zhoustly, ale až po delší době, ne takhle rychle a pořád se s nimi dalo lakovat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono se to s tímhle taky nějak dalo, chtělo to trochu trpělivosti.. kterou jsem zrovna ten den moc neměla :D

      Vymazat
  8. Laky od NYC mám dva jsem velice spokojená.Za tu cenu slušně drží a svůj účel splní. myslím ale, že kvalitnější laky vyrábí Rimmel : http://slecnajahodova.blogspot.cz/2013/05/rimmel-salon-pro-aneb-lakujeme-s-kate.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně bohužel Rimmel laky nevyhovují díky jejich širokému štětečku:(

      Vymazat
  9. Barva je nádherná - na léto ideální :) Ale ta konzistence by mě asi taky pěkně otrávila a odradila :(

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...