středa 10. července 2013

Gabriella Salvete - Sapphire

Ahoj, ahoj:)
Ano, je tu další lakový článek a opět další "Salvetka".. no, tak nějak se mi to sešlo, ale snad vám to nebude vadit ;) Slibuji, že už přišítě bude jiný lak než od GS:) Ale kdy tenhle je tak pěknýý.. určitě už víte, jedná se o jeden kousek z tak proslavené kolekce STARS :) Konkrétně o ten fialový, mimochodem přenádherný, kousek :)


Předem upozorňuji na moje extrakrátké nehty, ale byla jsem donucela je ostříhat.. takže.. bylo mi jich docela líto, ale nakonec se mi v kombinaci s tímto lakem nesmírně líbily:) Odstín (mmch, velmi chválím! snad bychom se měly dočkat i názvů u ostatních laků:)) Sapphire je velmi krásná střední fialová se studeným stříbrným podtónem. A jak už jistě víte, kolekce STARS je plná laků z takzvaným pískovým efektem, který vám na nehtech vytvoří nerovnoměrný hrubý povrch, opravdu jako zrnka písku:)


Když jsem tuto kolekci poprvé uviděla, hned jsem věděla, že tento fialový krasavec musí být můj.. a taky že jo:) Vy víte, jak já fialovou ráda.. a tento lak mě dostal snad nejvíc ze všech! Vidíte ten nádherný třpyt na sluníčku? Aaa, dokonalost!!! Lak se nanášel velmi dobře, neměla jsem žádný problém a k plnému krytí mě stačily dvě vrstvy, samozřejmě že bez topcoatu, ten by celý efekt jen zkazil:)


(Tahle fotka moc o barvě laku neřekne, ale ten třpyt.. božee, tu jsem si odpustit nemohla:))
Tyto pískové laky schnou naprosto perfektně, do pár minut už můžete dělat co chcete:) S výdrží už je to ale o něco horší, po pravdě jsem to čekala, takže jsem ani nijak vyvedená z míry nebyla. Již druhý den se mi odštípnul růžek a třetí den šly dolů už i větší kusy laku.. bohužel, ale mileráda mu to odpustím:) Protože prostě proto! :D Ne, mně se tento lak opravdu strašně moc líbí a rozhodně jsem ho nelakovala naposledy a stejně tak, že tento kousek nebyl můj poslední, resp. nebyl poslední z velmi povedené kolekce STARS :)

Jak jste na tom vy s pískovými laky? Vyzkoušely jste je i od jiných značek? Podělte se:)
mějte se krásně, Luci

11 komentářů:

  1. nemá chybu ešte som taky lak nevidela

    OdpovědětVymazat
  2. No, začínám taky Starskám propadat :-D - po tom Sapphire už pokukuju nějakou dobu a asi časem stejně neodolám, zatím jsem si koupila na sluneční dny tu korálovou :). Ten třpyt je krásný a já taky nedávám top coat, už jsem si na ty "hrbolky" zvykla a kupodivu mi stačí i jedna vrstva - potvůrky dobře drží i tak...

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzkoušela jsem taky od Gabrielly Salvete a chtěla bych zkusit i od Avonu nebo jiných značek jak na tom jsou v porovnání s GS :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ho též, ale zdá se mi, že ho máš jinak barevně nafocený. Možná tím, že já fotila, když nebylo slunce. Zdá se mi, že u tebe je více do tmava.

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě jsou tyhle laky naprostý top! Zamilovala jsem se do nich bezvýhradně a moc ráda se k nim vracím, tenhle jsem lakovala asi 2x, stříbrný snad 4x atd atd...:D Pro mě je to super záchrana, když jsem po práci unavená, lak sloupaný a nechce se mi čekat, než to zaschne. Tak automaticky volím jeden ze Stars. :) Zítra se opět chystám do města a budu se asi od dnešního večera modlit, aby už u Rossmanna byly nový Stars, protože to už neni možný, jak jsem nervní, že z těch nových nemám ani jeden!! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Kolik stojí normální laky od GS? Jinak,přenádherná barvička.. <3

    OdpovědětVymazat
  7. Šla jsem se podívat na nové odstíny a nakonec si domů přinesla tento, tak už se těším až ho nalakuji :).

    OdpovědětVymazat
  8. To je nádhera, měla jsem si ho taky vzít:)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásny lak a konečne nejaký hrboľatý! Krása dokonalosť,čo dodať...určite si ho pôjdem pohľadať do obchodov, veľmi ho chcem!!!

    Pozývam ťa ba giveaway
    crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...