středa 3. července 2013

Gabriella Salvete - 132

Ahoj všem!:)
Tento článek je přednastavený, tak doufám, že se máte minimálně tak dobře, jako já.. že je u nás v ČR pěkně teplíčko a tak:) 
Dnešní článek bude opět o laku. Tentokrát o jednom krásném foil laku od Gabrielly Salvete. Jejich laky mám nesmírně ráda. Mají krásné barvy, skvěle drží a navíc mají štěteček, který mě osobně vyhovuje nejvíc.. a nestojí jmění, takže jsou pro mě poměrně častá volba:)


Tento lak je tak trochu papoušek:) Z určitého pohledu se zdá býti růžový, s jiného zase oranžový. Sama bych se přikláněla k následujícímu popisu - jedná se o světle růžovou, nepříliš kryjící růžovou tekutinu se spoooouuustooouuu oranžových a zlatých střípků. A výsledek je jednoduše nádherný!


Tato stotřicetdvojka se nanášela naprosto bez problému, i skvěle schla, ale co jí musím vytknout je krytí. Na fotkách vidíte 3 vrstvy a občas jsem měla pocit, že i ty byly málo. Naštěstí to ale na fotkách není vidět:) A když jsem psala, že GS laky mají skvělou výdrž, tak ani tento krasavec není vyjímkou.. Až po 4 dnech nošení se mi objevily první menší otluky, jinak byl ale naprosto v pořádku:)


Bohužel ale musím říct, že ač je tento lak tak krásný a svým způsobem zajímavý (podobný jsem snad ještě neviděla), tak já jsem se v něm příliš necítila. Nevím proč, ale měla jsem pocit, že mým rukám příliš nesluší.. z fotek to asi tak není vidět, protože se mi tentokrát myslím celkem povedly, ale prostě.. nevím, nebylo to úplně ono, což mě celkem mrzí. Jinak je to ale fešák jedna radost, pokud se nebojíte oranžové barvy na nehtech, tak vzhůru do něj!:)

Co říkáte na tuto barvu? A vůbec na GS laky celkově?:)
mějte se hezky, Luci

11 komentářů:

  1. Mám stejný pocit, taky jsem ho brala s tím jak je jedinečný a krásný, ale na rukách, já nevím, trochu až přeplácaný a moc často ho nenosím, jen si tu tak leží v mé sbírce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je asi ono.. působí přeplácaně.. a mně se možná i nelíbí kombinace růžové, oranžové a zlaté.. je to takové, nevím.. prostě to na nehtech vypadá zvláštně :D

      Vymazat
  2. Já bych si asi netroufla nalakovat si všechny nehty tohle barvou. Připadalo by mi to trošku přeplácané :) Ale jinak lak vypadá moc hezky :)
    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle byl můj úplně první lak od GS a je to pro mě taková srdcovka. :) Nádherný je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to pak jo:) první GS lak prostě musí být srdeční záležitostí:))

      Vymazat
  4. Na tenhle kousek už jsem koukala tolikrát! Také se ale bojím, že by to nebyla barvička úplně pro mě :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tyhle foil laky od GS přímo vyhledávám, ale tenhle mě snad jako jediný za srdce nechytl..

      Vymazat
  5. To je hezká barvička! :))
    Chci tě pozvat ke mě na giveaway:http://barbarasway.blogspot.cz/2013/07/first-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  6. GS laky mám moc ráda pár jich mám doma a musím říct, že jsou opravdu kvalitní a dá se vybrat z hodně barev :) Jinak ta barva co máš se mi moc líbí taková zajímavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, stejný názor zastávám i já:) GS laky jsou snad mé nejoblíbenější z drogerky:)

      Vymazat
  7. Tak tento lak je fakt krásny, už som sa naň pozerala v drogérii, ale tam sa mi nepáčil. Keď ho vidím na nechtoch je zaujímavý. A laky od GS mám rada a keď sa na ne použije zmatňujúci nadlak dokážu vytvoriť ďalšiu krásnu farbu =D

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...