neděle 7. července 2013

Dermacol - Satin make-up base

Čauky!
Jupí, stihla jsem připravit další článek! :D Opět doufám, že se máte fajn, mně už se dovolená krátí, resp. se už dnes varcíme zpět do Čech, ale ještě příští týden budu mimo domov, budeme asi výletovat někde po republice:)
No nehtech samozřejmě periodicky následuje nějaká recenze. Na mém blogu zatím převažují recenze na pečující produkty, a to asi proto, že se jednoduše mnohem dříve vypotřebují.. ale dnes je čas na zhodnocení i nějakého dekorativního kousku, i když.. no, zrovna báze pod make-up je dost na pomezí, ale i tak ji zařadím mezi tu dekorativku:)


Vyhlazující báze od Dermacolu je bezpochyby velmi známým výrobkem. Už jen proto, že většině z nás ho přineslo jedno z vydání Senzaboxu - i mně:) Zprvu jsem až tak nadšená nebyla - jee, Dermacol.. zase? Ale po počátečním zklamání jsem pocity a názor přehodnotila, protože bych se sama ke koupi jakékoli báze asi nedonutila, ale díky této se stalo její používání mou každoděnní rutinou:) Báze je průhledné gelové konzistence, sama jsem si ji zvykla nanášet foundation štětcem od E.L.F.u. Na obličeji vytvoří jakoby jemný průhledný film, který je hrozně zvláštní na dotek.. nedokážu to popsat, ale úplně příjemné mi to není, takže si na obličej moc nesahám :D


Nicméně pro denní nošení to je pomocník velmi dobrý. Nějaké delší výdrže díky této bázi jsem si nevšimla, ale zato dostála svému "jménu" a opravdu vyhlazuje. A to je právě to, co mě na tomto podkladu tak zaujalo. Nikdy jsem neměla pleť tak hladkou a jemnou. Občas se mi troří šupinky, nebo přímo se mi loupe kůže na nose a kolem něho. Díky této bázi je to však téměř neviditelné:) Jinak dávkování je velmi pohodlné - pomocí pumpičky. Běžne mi stačí 1 a půl pumpnutí na celý obličej. Díky tomu i poměrně rychle ubývá, nebo alespoň mně se to rychlé zdálo.. cca za 3 měsíce je pryč. Celkově jsem ale s bází spokojená, klidně si ji pořídím znovu.. ale víte jak to je ;) Už mám samozřejmě doma jinou, takže budu zkoušet dál, ale tahle si mě celkem získala ;)

Jaký máte názor vy na tuto bázi, nebo obecně na jakoukoli? Kterou byste mi doporučily? :)
mějte se a smějte se!, Luci

11 komentářů:

  1. Taky mi celkem rychle došla, navíc jak jsi psala, na pleti mi není úplně příjemná. Mám smíšenou pleť a v T-zóně to bylo vyloženě nepříjemné, takové olejové, takže znovu bych si ji asi nekoupila...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pravda, pro problematickou nebo mastnější pleť by tahle báze asi nebyla to pravé ořechové..

      Vymazat
  2. Túto som neskúšala, ale používam už tretie balenie 24h Control (tiež Dermacol) a som veľmi spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle bázi miluju. Mám asi pátou nebo šestou lahvičku a rozhodně plánuju kupovat i dál. :) Taky se mi po nanesení make-upu dělaly šupinky, ale s touhle bází ne. Předtím jsem zkusila nějakou tuhou bázi v kalíšku od Loreal a ta mi vůbec nevyhovovala - naopak jsem měla pocit, že mi kůži ještě vysušuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro mě byla tato úplně první bází, tak nemám s čím srovnávat.. ale spokojená jsem s ní byla. ale zvědavost mi nedovolí u ní zůstat, budu zkoušet dál :D :)

      Vymazat
  4. Porad jsem vahala jestli si ji mam koupit nebo ne. Po tve recenzi so toho pujdu. To vyhlazeni pleti me zajima.mam totiz stejny problem jako ty s pleti. Tvori se mi supinky, takze pri nejblizsi navsteve CR si ji kupuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem ráda, snad bude i tobě vyhovovat ;) určitě dej vědět:)

      Vymazat
  5. Tuhle bázi mám ráda, ale vydrží mi nejspíš několik let, protože je používám většinou jen když někam vyrážím na celou noc :).

    OdpovědětVymazat
  6. Já nepoužívám make-up, takže ani báze, ale jednou jsem jí měla na jedno focení a moc mi vyhovovala. :)

    OdpovědětVymazat
  7. podla mna bola ta baza super sucast balicka! mne sa to naozaj velmi paci!

    Inak pozývam ťa k sebe na moju Summer Giveaway o taštičku plnú darčekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Ja osobne som túto bázu videla na kamoške, sama som ju neskúšala a viem ako sa má báza správať, ale táto to nerobila. Ja používam bázu od Gosh a Dermacol ju musí poriadne dobiehať. Po minutí by som určite išla do niečoho iného.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...