sobota 13. července 2013

Dermacol - Harmonizující tělové mléko belgická čokoláda

Zdravím vás!
A tentokrát již naposledy z přednastaveného článku:) Což tedy znamená, že za pár dní mě tu již máte.. a rozhodně se můžete těšit (snad) na měsíční statistiku a další nehtové články a recenze;) Vlastně teda i report z dovolené, snad vás bude taky zajímat:) Je zvláštní, že se mi tu na dobu, co budu pryč sešly články s podobnou tématikou, tedy dva články o lacích Gabrielly Salvete a dva články o produktech Dermacolu.. no, tak nějak mě to do očí trklo až teď, ale snad vám to tolik vadit nebude ;) Příště se budu snažit o trochu pestřejší kombinaci značek;) Jinak dneska bude řeč o jednom z proslulých Aroma rituals tělových mlék:)


Toto tělové mléko jsem dostala k Vánocům a na řadu přišlo až v jarních měsících, měla jsem holt zásobičku:) A vůbec zajímavostí je, že tohle je vůbec moje první tělové mléko jako takové, většinou sahám po máslu nebo krému. Mléko je psáno, že voní po čokoládě a pomeranči, což nemůžu ani potvrdit, ani vyvrátit :) Proč? Protože mi voní jako Studentská pečeť! :D Je to čokoláda, ale netuším jestli je v ní i pomeranč, každopádně mi ji vůně tohoto mléka velmi připomínala:) Což mi vůbec nevadilo, s.p. mám velmi ráda.. a v poslední době zjišťuju, jak ostatní ji příliš nemusí.. co vy? 


Ač je to tělové mléko, tak konzistenci má vcelku řekla bych pevnou (zvláštní, já vím:D), tím myslím, že nikam nestéká, ale to vymáčknutí drží hezky vcelku.. nabízela by se vlastnost "hutný", ale to bych úplně netvrdila, protože je naopak velmi lehký.. a proto jsem zvolila právě "pevný" :D Jak jsem psala, mléko je konzistencí velmi lehké, poměrně rychle se vestřebává a zanechává provoněnou a vláčnou pokožku. Co bych trochu vytkla je horší rozmazávání, chvíli to trvá, než se úplně zapracuje do pokožky.


Ještě jedna věc, kterou bych vytkla je balení, ze kterého vůbec není poznat, kolik v něm ještě zbývá.. Takhle jsem si pořád mazala a mazala a pak najednou "frk.. frk" a bylo po mléku:) A to jsem žila v domnění, že ho tam ještě musí být.. no mizel přímo před očima, i když vlastně.. no prostě mizel rychle:) Nicméně hydratoval opravdu slušně a ta vůně... mmm :) Myslím, že se rozhodně nebudu bát další koupě.. i když asi vyzkouším nějakou jinou vůni:)

Co vy, máte zkušenost s těmito Aroma rituals mléky? Jakou vůni byste mi doporučily? :)
přeji příjemný víkend, Luci

4 komentáře:

  1. Mala som aj telové mlieko aj sprcháč s touto vôňou a sprcháč si kupujem pravidelne doteraz :) Obe sú fantastické!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Toto tělové mléko a i sprcháč mám v zásobě ještě od Vánoc a zatím se na něj nedostalo...

    OdpovědětVymazat
  3. Osobně mi přijde, že mléka mizí rychleji než krémy nebo másla, možná tím, že jak se to rozteče a rychle vsákne do pokožky, tak má člověk nutkání používat víc než když něco pracně roztírá :)
    PS: Studentskou pečeť mám ráda, nejvíc asi ''obyčejnou'' mléčnou, ochucené (jahoda, hruška) mi přijdou moc chemické :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím jsem k nim jenom čuchala a bojím se, že to jsou takové ty vůně, které začnou po týdnu lízt na nervy :D.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...