úterý 23. dubna 2013

Nubar - Cherry

Ahoj všem!
Můj čas se neúprostě krátí, tedy abych to upřesnila, můj matrutní čas se krátí a zbývá tak neuvěřitelných 9 dní do maturitních písemek.. hrozné.. A já stále nic moc nedělám? Ještě horší.... a žalostnější. Ale něco přeci jen dělám, píšu článek na blog :D Máte to taky tak? Že občas upřednostníte blog před povinnostmi?:)

Dnešní článek bude o laku, který se tu už jednou objevil. Nestává se často (stalo se to vůbec? nevím, jsem líná to hledat.. :D), aby se tu jeden lak objevil vícekrát, ale myslím, že tenhle si to prostě zaslouží!:) Nemůže se jednat o jiného krasavce než je Nubar - Cherry, který se tu již objevil v kombinaci se zlatočervenými třpytky. Paradoxem je, že tento lak jsem dříve nalakovala jako samotný (viz. dnešní fotky) a až poté na něj použila již zmíněný efekt. A na blog se nehty dostaly přesně obráceně :D Přátelé, tyto fotky jsou focené v říjnu loňského roku, ještě na starý foťák :D Až tak daleko sahají mé zásoby pro články, ano je tomu tak :D Nic, konec vykecávání, jdeme k podstatě věci, tedy tohodle krásného láčku:)


Zprvu jsem váhala nad tím, jak popsat tuhle barvu. Je červená nebo oranžová? Nakonec jsem dospěla k tomu, že to červená je, ovšem s poměrně velkou kapkou oranžové. Ale jsem si jistá, že každé z nás se to bude zdát jinak.. tenhle lak je prostě někde na rozhraní mezi barvami.. a to se mi na něm moc líbí:) I když (jak už jsem psala v prvním článku o tomto laku) název úplně neodpovídá.. Tohle prostě není barva třešní, na tom se snad shodneme všechny:) Ale nevadí, na kráse mu to neubírá:)


Co je ale opravdu úžasné je fakt, že tenhle Nubar se naprosto pohádkově lakuje.. A ještě úžasnější je, že plně kryje již v jedné vrstvě!! Ano, na fotkách vidíte pouhou jednu vrstvu tohoto laku! Až neuvěřitelné že? No, já z něho byla úplně unešená:) U žádného jiného laku se mi toto ještě nestalo:) Co vám? Sice o trochu déle schnul, než bych čekala od jedné vrstvy, ale ráda jsem mu to odpustila:)


Jeho výdrž je, řekla bych, průměrná. Vydržel mi bez porušení dva dny. Třetí den se mi už začaly celkem dost otlukávat konečky. Nicméně tento lak mě opravdu dostal a jsem si jistá, že se k němu budu nadále vracet:) Co víc ještě dodávat? Já sama už nevím, snad jen, že takové pozitivní hodnocení jsem již dlouho nepsala, alespoň co se týká laků:)

Jak tento lak vidíte vy? Červený nebo oranžový? A co krytí v 1 vrstvě? Znáte nějaký takový lak?
mějte se a smějte se, když tu máme konečně to krásné a svěží jaro!!, Luci

5 komentářů:

  1. Je vážně nádherný! Oznčila bych ho asi za červeno-oranžový (nebo za ornžovo-červený?? :D), ale nejsem žádný barvový specialista. Pár laků, které kryjí v 1 vrstvě, mám. Ale poslední dobou narážím spíše na takové, u nichž potřebuji tak 3 vrstvy :/

    OdpovědětVymazat
  2. Milujem takúto farbu laku! Dá sa krásne kombinovať a na nechtoch vyzerá úchvatne :)
    Držíme palce na skúškach :)

    OdpovědětVymazat
  3. popravde, červené laky moc nemusím...

    OdpovědětVymazat
  4. Ježiš ten je pěknej! Přesně takovej sháním už snad sto let :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá fakt super, taky by se mi líbil:) Na maturitu držím palce, určitě to dobře dopadne :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...