úterý 9. dubna 2013

L´Oréal - Nude Magique BB cream

Ahoj, ahoj! 
Opět, po menší odmlce, jsem zpět:) Máte radost? :D Doufám, že ano:) Dnes to bude článek.. o Vám již (předpokládám) velmi dobře známém BB creamu od L´Oréalu. I já jsem se přihlásila k testování a o to větší překvapení a radost jsem měla, že právě mě vybrali:) Překypovala jsem radostí o po obržení balíčku? To se dozvíte :)


Když jsem na facebookových stránkách L´Oréalu zjistila, že jsem byla vybrána pro testování BB, byla jsem opravdu nadšená:) Je to vůbec mé první testování, takže kdo by radost neměl, že :) Nicméně mě balíček nepřišel týden od vyhlášení výsledků, ani 14 dní.. Podotýkám, že výsledky byly uveřejněny někdy  na začátku března a balíček přišel až na konci měsíce, téměř po 3 týdnech. Už jsem ani nedoufala, že dojde :D Mezi tím se na internetu "vyrojily" recenze v opravdu hojném počtu, takže jsem si udělala obrázek a na testování se už tolik netěšila.. Ale pustila jsem se do něj a hned řeknu, že z mého pohledu to nebylo až tak negativní, jako jsem mohla číst na jiných blozích ;)


BB obsahuje mikropigmenty v kapslích, které po nanesení praskají a "přemění se v make-up" -  toť říká výrobce. Mikrokapsule opravdu obsahuje, jsou poměrně dobře viditelné, i jejich praskání je po kontaktu s pletí zřetelné, nijak mi to ale nevadí. Co je ale trochu "fail" je, že tohle opravdu není make-up. Alespoň pro mě, od MU očekávám, že bude alespoň trochu krýt. Tento BB nekryje vůbec, je to spíš jen lehký tónovací krém, pleť sjednotí, to ano, ale bohužel nekryje. Dalším problémem je odstín... Tohle je opravdu "Light skin tone"? Hmm, zajímavé.. Vždycky jsem si myslela, že jsem bledule (vedle BB můžete porovnat make-up, který momentálně používám, docela rozdíl..), ale díky tomuto krému jsem zjsitila, že až tak "bílá" nebudu.. BB na mě sice je tmavší, ale pokud ho opravdu důkladně rozetřu - upozorňuji celými dlaněmi, tudíž opravdu důkladně, tak se pro mě stává nositelným, jsem ale přesvědčena, že valné většině z Vás barevně absolutně nesedne..


To, že se po nanesení dokonale přizpůsobí barvě pleti, s tím si také dovolím moc nesouhlasit. Ano, on se přizpůsobí, ale rozhodně ne hned, až tak po 1-2 hodinách.. K čemu to ale je, když chceme vypadat dobře hned? :D K ničemu. Výdrž je docela solidní, po běžném dni jsem měla stále co odličovat. SPF 12 moc neposoudím, ale co si budeme povídat, nějaké to číslo vypadá dobře:)  Doporučená cena je 300Kč.

Co k němu celkově říci... Asi jsem se ho "bála" více, než bylo třeba. Barevně mi nakonec celkem sedl, ale i tak ho teďka odkládám do šuplíku a vytáhnu ho až v létě, kdy přeci jen mi bude sedět ještě o něco lépe ;) Chválím zajímavou konzistenci, která je rozhodně něčím jiným a novým, nicméně to BB opět není. Co absolutně nechválím je barevný odstín, i tento světlý je na (můj odhad) 70% Češek příliš tmavý, jsme opravdu bleduje, proto si myslím, že by nebylo úplně špatným krokem dovezení ještě toho světlejšího odstínu, který je dostupný v zahraničí. Jak jsem psala, sama jsem s ním větší problémy neměla, ale asi bych ho ostatním nedoporučila, hlavně kvůli barevnému odstínu, leda, že by dotyčná byla opravdu snědšího typu:)

Jak jste na tom Vy, máte zkušenosti s tímto BB?

Nakonec bych ráda poděkovala L´Oréalu, za to že mě vybrali a já tak mohla vyzkoušet něco nového. Takže děkuji! :)
mějte se hezky, Luci

8 komentářů:

  1. S těmi BB krémy se fakt roztrhl pytel. :D Vyzkoušela jsem zatím jenom ten asi první od Garnier a dál zkoušet nehodlám..Nějak mi to nesedlo a radši normální make-up. Každopádně zajímavý čtení, ty praskající mikropigmenty v kapslích, to zní hodně zajímavě.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky radši MU, rozhodně! Zatím jsem zkoušela tento a právě Garnier, neočaroval mě ani jeden..

      Vymazat
  2. Já už jsem ho několikrát okukovala v drogeriích, ale nikdy se mi za něj nechtělo dávat tolik peněz. Možná, že na léto ho pořídím, až mi bude stačit jenom sjednocení a budu trochu opálenější. I když tónováky se dají sehnat i levněji, tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že na léto bude fajn;) ale je fakt, že ta cena je poměrně vysoká.. určitě seženeš i za menší peníze produkt, který poslouží stejně

      Vymazat
  3. Tento BB mi absolutně nevyhovuje, nejlepší jsou z řady skin79 viz. můj článek > http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/bb-cream.html

    OdpovědětVymazat
  4. ja som mala vzorku a bol namňa moc tmavy.. ROMY

    OdpovědětVymazat
  5. Mám doma dva bb creamy, ale na běžný nošení nepoužívám, přijde mi,že prostě nekrejou tak,jak chci. Sice mám plet bez problémů,ale potřebuju vidět,že na tom ksichtě něco mám. :D Takže šetřim spíš k moři,nebo jen doma na nošení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já také potřebuji vidět, že na obličeji něco mám :D nebo nepotřebuji, ale mám takové produkty radši:)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...