čtvrtek 18. dubna 2013

Corine de Farme - Eau de Rose tonizující a uklidňující voda

Zdravím všechny!
Bohužel musím konstatovat, že moje četnost přispívání se dostala tam, kde byla dříve.. ale už mi jde jako maturantovi opravdu do tuhého, ještě pár článků snad přidám, ale vesměs celý květen bude blog "pozastaven", myslím si, že mi svědomí nedovolí, abych se během "volna" věnovala blogu.. pěkně učit se budu! :D To by bylo na úvod.. co blog čeká a nemine ;)

Dneska si vezmu na paškál znački Corine de Farme, kterou jsem já osobně úplně přehlížela do té doby, než se začala vyprodávat z drogerií Rossmann. U nás už k sehnání není, nevím jak je tomu jinde. Ale za cca 70-80Kč jsem si řekla proč ne a koupila si jejich tonizující a uklidňující vodu.. A jak že dopadla?


Už teď mohu říci, že mě mile překvapila:) Je to moje druhá tonizující voda, takže mám alespoň srovnání s bylinným tonikem od Ryoru. Výrobce uvádí, že tato tonizující voda je vhodná i pro velmi citlivou pleť a obsahuje 99% přírodních látek. Což je asi více jak sympatické.. a myslím, že je opravdu vhodná i pro citlivou pleť, já jsem s ní žádný větší problém neměla. Používala jsem ji jak ráno tak večer na dočištění pleti, mírně lepila, ale jen do té doby, než se vpila do pokožky, což také netrvalo nijak dloho. 


V porovnání s tonikem od RYORU voněla velice jemně, až zanedbatelně a nebyla nijak zabarvená. Co mě dále vyhovovalo bylo balení. To obsahuje klasickou pumpičku, která je zavíratelná. Při prvních použitích jsem s ní trochu bojovala, protože jsem ji třeba stlačila moc a voda pak byla všude po stole jen na na tamponku a tak:) Ale nakonec jsme se opravdu "skamarádily", dá se s ní velmi dobře regulovat množství, které chcete vymáčknout. Kladně taky hodnotím průhledné balení, nemám ráda, když pořádně nevidím, kolik mi v lahvičce ještě zbývá.


Jak jsem psala, neměla jsem s ní žádný problém. Nijak mě nedráždila, ani na pleti, ani v očích. Moc mi vyhovovalo balení a celkově jsem po jeji aplikaci měla pocit dokonale čistého a osvěženého obličeje. Jediná škoda je, že už ji pravděpodobně neseženu.. Což mě mrzí, protože tuto tonizující vodu bych si rozhodně kupovala opakovaně! Možná by mohla být trošku většího balení, 200ml mi vydrželo na 6 týdnů, což je o dva více než mi vydrželo to minulé (ve stejném množství) :D Ale stejně.. asi moc plýtvám co? :)

Máte vy nějaké zkušenosti s Corine de Farme? Doporučily byste mi nějakou tonizující vodu?
mějte se krásně, Luci

5 komentářů:

  1. O značce čtu poprvé :). Koukám, že ta matura je fakt záhul, maturantky přispívaj články mnohem méně než slečny, které už jsou na vejšce :D :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. toho jsem si taky všimla! :D snad to tak jednou budu mít i já :)

      Vymazat
    2. Taky v to doufám, že na vysoký už si život budu moc řídit tak nějak sama :).

      Vymazat
  2. ja ju mám veľmi rada, v lete ju nosím v kabelke na osvieženie :-) ja som si kúpila aj pomarančovú, tú používam normálne na tvár, vymenila som im pumpičky, aby som tú ružovú mohla rozprašovať :-D ja mám hrozne rada aj hydratačný krém

    OdpovědětVymazat
  3. u nas je dostat v 101drogerie a neviem, ci nie aj v DM-ke...normalne si ma na nu dostala:)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...