neděle 28. dubna 2013

Balea - Tělový krém kokos

Ahoj, zdravím všechny!
Na začátek musím začí trochu "smutně".. nebo spíš, ne moc pozitivně..
Toto je (pravděpodobně) poslední článek, na nějakou dobu... Jak už asi víte, jsem letošní maturant.. což zmanená, že (už pouhé!!!) za 4 dny píšu první maturitní zkoušku.. strašný, strašný.. Bohužel jsem nestihla nic předpřipravit.. ale asi to znáte, kdo ne, tak to určitě pozná ;) (ne, že bych to někomu přála!, ale většinou to tak je). Proč nestíhám.. hrozně, ale zatím mi to nijak moc nevadí :D To pravé šílenství teprve přijde:) No.. ten měsíc tu bude opravdu mrtvo, snad tu se mnou zůstanete a ten měsíc počkáte ;) Pak to taky nebude nejlepší, čekají mě ještě přijímačky, ale určitě se po maturitě ozvu ;) Snad s pozivitivním ohlasem ;) Tak se tu zatím mějte hezky a držte mi alespoň trochu palce!!! :) - sledujte facebook, tam se snad občas objevím:)

Jojo, tělová kosmetika a opět Balea:) Když já ji prostě můžu.. osvědčila se mi, tak teď jen střídám různé vůně:) Tentokrát padla volna na kokos, který já přími miluji! Fakt jsem se na krém těšila a už teď vám řeknu, že mě nezklamal :)


Krém má poměrně lehnou konzistenci, ale nikam nestéká, drží pěkně pohromadě. Je převážné určen pro suchou pokožku, obsahuje přírodní kokosový olej (ta vůůněě!!!), hydratující bambucké máslo a avokádový olej pro hebkost a pružnost pokožky. Musím říct, že tohle se jim opravdu povedlo! Krém tak krásně hydratuje jako nic! Troufám si říci, že strčil do kapsy všechna tělová másla, které jsem vyzkoušela.. (a od nich, že by čekám opravdu perfektní hydrataci..)


Navíc ta jeho vůně kterou už jsem zmiňovala! Té jsem se opravdu nemohla nabažit.. :) Úplně přírodní vůně to asi není, ale kokos z ní je krásně cítit a to je prostě moje! Bylo úplně potěšení se tímto krémem každý večer mazat:) Mastná film nezanechává, poměrně rychle se vpíjí do pokožky, pořád ale vnímáte, že jste se před chvílí namazaly ;) Dokonce jsem ho z pokožky cítila i ráno - opět palec nahoru:)


Co mě opravdu překvapilo, je množství tohodle krému. Kelímek totiž obsahuje 500ml mazadla, což jsem asi ještě neviděla. Vydrželo mi opravdu dlouho, více jak tři měsíce. A za celou tu dobu jsem s ním byla vážně nadmíru spokojená:) Za sebe můžu říct rozhodně ANO! Dokonce se i stále prodává (vyjímečně nejdu pozdě:D), nebo alespoň u nás jsem ho tento týden viděla ;) Takže, pokud máte rády kokos a hledáte něco, co bude hydratovat.. určitě sáhněte po tomto krému, za sebe ho doporučuji!:)

Zkoušely jste tento krém? Na jaké vůně ulítáváte Vy? :)
mějte se hezky! a za měsíc ahooj, Luci

14 komentářů:

  1. veľa šťastia, Luci, držím ti palce

    ja som kedysi dávno používala kokosové telové mlieko aj sprcháč, bola to moja závislosť a moje prvé dve veci od Balei. neuveríš, bolo to už pred 11 rokmi :-D dlho som na nich kvôli vôni fičala :-D tento ale vyskúšaný nemám. čo sa týka vône, tak ja najviac fičím na broskyňovej :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju! i to štěstí bude potřeba:)
      fakt už je to tak dávno? já třeba Baleu objevila teprve před rokem:) ale od té doby nepoužívám skoro nic jiného (co se tělové kosmetiky týče):) vůni broskví mám taky moc ráda, bohužel na ni ale moc často nenarazím..

      Vymazat
  2. Tenhle tělový krém chci zkusit, mám z téhle řady bambucké máslo a je super. A držím Ti palce při maturitě i přijímačkách :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoj blog mi bude chýbať :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem si jistá, že ten měsíc rychle uteče a já budu zase zpátky ;) :)

      Vymazat
  4. držim palce na maturitach to zvladneš, a ten kokosovy telovy krem vyzera byť dobry asi sa po ňom pozriem balea je dobra

    http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Mám Balea kokosový šampon a po té vůni se můžu utlouci, takže musím vyzkoušet i tohle! A přeji štětsí u maturity

    OdpovědětVymazat
  6. najlepšia vôňa ♥ coconut is my drug

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle je přesně moje droga a krabičky s tímto krémem u mě velice rychle mizí :-D

    > Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda, když se zapojíš :-)
    http://chi-c-oco.blogspot.cz/2013/04/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. balea je super
    pozývam ťa na moju GA :)
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/04/prva-giveaway-na-uvitanou.html

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, kokos taky můžu. :) Tady tohle si musim někam zapsat, protože mě to fakt zaujalo. Miluju krémy a různá "patlátka", která jsou cítit ( vůní i hydratací ), ještě i ráno. Jinak ještě zbožňuju vůni vanilky a pak klasika citrusové krémy. :)
    A držím palce, ať se zadaří !! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Měla jsem grapefruitovej, ale tam mi hodně rychle začala vadit vůně, jak krému bylo hodně, už mě otravoval :D.
    Přeji ti hodně štěstí a těším se za měsíc :)!

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...