úterý 1. ledna 2013

Spotřebováno za prosinec 2012

Ahoj, tak vás tu vítám poprvé, v novém kalendářním roce!:)
Musím říct, že mně osobně dneska není vůbec dobře, od rána ležím a je mi dost nevolno.. a to jsem prosím včera nic nepila.. asi nějaká žaludeční viróza.. Tak doufám, že vy jste nový rok 2013 začali o něco lépe:)

Dnes přicházím s takovou menší novinkou (alespoň na mém blogu) a to s článkem typu "Spotřebováno". Mně se tento nápad ohromně zalíbil a tyto články vyhledávám, tak doufám, že budou bavit i vás:) Pokusím se, abych si vypotřebované flaštičky střádala každý měsíc. Tentokrát toho mám poměrně hodně, došly mi totiž takové věci, které využívám většinou delší dobu. Jo.. ještě jsem chtěla poznamenat, mimo jiné jsem úchylná na to, abych měla otevřený vždycky jen jeden produkt určitého druhu.. např. pouze jedno voňavku, sprcháč, řasenku... Vám to asi přijde neuvěřitelné, jak můžu používat jen jednu voňavku atd. :D Já vím, je to taková moje "specialita", i když třeba s make-upama se mi to teď moc nedaří a taky tím docela trpí mé svědomí :D Ale už k vypotřebovaným kosmetickým produktům:)


Na první pohled toho je opravdu hodně, takže předpokládám, že příští měsíc bude o poznání chudší. Nijak zvlášť se k výrobkům vyjadřovat nebudu, pouze stručně shrnu svojí spokojenost či nespokojenost.

schauma - Šampon Regenerace a péče - pro poškozené a suché vlasy - šampóny od schaumy si kupuji celkem často, ale absolutně nevím proč :D možná proto, že každý šampón má k tobě do dvojice i balzám a oba tyto výrobky používám najednou. Voní lehce po kokosu, ale že by se mi vlasy po něm nějak zlepšily, to vyloženě ne.. naopak se mi ke konci jeho používání začaly tvořit lupy, takže změna šampónu už je opravdu nutná:)
AVON naturals - Jahoda a guava Sprchový gel - ani nevím, jestli se tato vůně stále prodává, protože tento sprcháč jsme měli doma už poměrně dlouho. Nijak mu to ale neublížilo, voněl krásně po jahodách a pěnil naprosto normálně. Není to ale věc, kterou bych nutně potřebovala mít znova.. se sprcháčema ráda experimentuji ;)
Balea - Tělový krém cukrová pusinka - ke krému snad nebudu psát nic, snad jen že jsem byla opravdu ráda, že jsem ho dopotřebovala, protože ta přesladká vůně už mi lezla krkem :D recenze zde
L´OCCITANE EN PROVENCE - Tělové mléko Verbena  - tato minuaturka byla v říjnovém SenzaBoxu, ale k jeho vypotřebení jsem se dostala až v prosinci, hold jsem potřebovala dodělat Cukrovou pusinku :D Ale že by mě mléko nějak nadchlo, to vůbec.. citrusová vůně mi moc nesedí a nějakých zázračných hydratačních účinků jsem si taky nevšimla. Za sebe bych si celé balení rozhodně nekoupila, navíc mléko pomalu nešlo z lahvičky ven, stálo mě to opravdu velké úsilí...
NIVEA - Zkrášlující hydratační BB krém 5 v 1 - o vzorečky jsem se přihlásila tuším někde na facebooku a přišel mi jeden světlý a jeden tmavý. Tmavý jsem dala mamce a světlý jsem vyzkoušela sama.. a musím říct, že jsem opravdu šťastná, že mi poslali pouze vzorečky a né celou tubičku, o kterou se také soutěžilo. Krém sice sjednucuje, ale vůbec nekryje, nerozjasňuje, hydrataci bych mu asi neupřela, ale to jestli chrání, to posoudit po 3-4 vyzkoušeních nedovedu. Navíc je šíleně tmavý, dokonce tmavší než světlý BíBí od Garnieru.. (viz. foto). Navíc, pokud ho důkladně nerozetřete, začne vytvářet tmavě hnědé mapy po obličeji.. Za mě rozhodně ne!
(vlevo NIVEA, vpravo Garnier)
tetesept Relaxation - Mořská sůl dokoupele k uvolnění a relaxaci - tentokrát dárek z listopadového SenzaBoxu a s ním jsem byla tedy spokojená. Výrobce píše, že je s příchutí levandule a citronové trávy, ale tu levanduli jsem tam téměř necítila.. pro mě to byla čistá citrusová vůně a ta mi kupodivu nevadila:) Navíc jsem pytlíček měla na třikrát, takže já jsem spokojená:)
Estée Lauder - Pleasures parfémová voda - tento parfém jsem doma měla snad už tři roky a až teď na něj přišla řada. Na internetu jsem se dočetla, že by to měla být rozkošně jemně květinová vůně vytvořená z lilií, pivoněk, jasmínu a květů Karo-Karounde, celá je posazena do základu z vzácné růže Baie. S čím teda poměrně nesouhlasím, jemná opravdu není a květinová snad už vůbec ne. Naopak mi přijde celkem kořeněna a hlavně hrozně těžká. Byla jsem ráda, že jsem ji vypotřebovala, zase jsem zkusila něco nového, ale znovu bych si ji nekoupila.
ebelin - Bezacetonový odhlakovač s vůní mandlí - mně je popravdě jedno který odlakovač používám, tento jsem vzala ale hlavně proto, že je bez acetonu a s očekáváním mandlové vůně. Ta se samozřejmě nekoná, ale typický smrádek odlakovačů to taky není, je trochu jemnější :D Nemám ale důvod, proč si ho znovu nekoupit (teď už ho dělají i v jiném balení), zatím jsem žádný exceletní nenašla.
ROSSMANN - Hydratující a osvěžující pěna do koupele s vůní levandule - bez pěny já nedám ani ráda, a když už ně pěna, tak alespoň ta sůl, ale něco v té vodě mít musím! :D Tahle pěna je hrozně levná (tuším kolem 40Kč) a na to moje "cachtání" rozhodně stačí, voní hezky po levanduli a napění opravdu hodně, takže se k ní klidně někdy vrátím.

Pff, těch věcí bylo za prosinec opravdu hodně.. i proto se protáhl i celý článek. Pokud jste ho dočetli až sem, tak jsem neuvěřitelně ráda a zároveň tleskám!:) Od příštího měsíce se do tohoto článku pokusím zařadit ještě "nakoupeno za měsíc".. bude to taková měsíční bilance:)

Líbí se vám takovéto články? Kolik toho za měsíc spotřebujete vy?
mějte se krásně, Luci

8 komentářů:

  1. Abych se přiznala, dm-kácké odlakovače nemůžu cítit, nejraději mám z Rossmanna ty jejich. :)

    Ani snad nechci počítat, kolik toho spotřebuju (nebo nedejbože - stejně jako to dělá trb - kolik toho nakoupím)! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za tip, v Rossmannu se na ně určitě kouknu ;)
      já jsem zvědavá na sebe :D třeba mě to donutí trochu šetřit...:) hahahaha..:)

      Vymazat
  2. Já to mám podobně, že můžu používat v tu dobu jen jednu věc, vždy jen jeden šampon, sprcháč, make-up apod. :D I když teda dekorativku trochu střídám, ale radši se držím jen té jedné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama:) já samozřejmě dekorativku taky střídám, ale krémy, másla, sprcháče.. to musím mít našaté jenom po jednom :D

      Vymazat
  3. Teda koukám, že ta NIVEA BB je docela zklamání... Od Nivey bych čekala mnohem víc, škoda..:(

    OdpovědětVymazat
  4. Dříve jsem také měla ode všeho otevřenou jednu lahvičku, ale teď toho mám otevřeného tolik, že nevím co dřív :D. Je pravda, ale že u dekorativky to tak není, to si vždycky vymyslím look a ten pak nosím celý měsíc :D.
    Ten Nivea BB mám a závidím ti, žes měla jenom vzorečky, je to fakt hrůza =/.

    OdpovědětVymazat
  5. Tú baleu mám doma, ale vo veľkej tube a teda neviem sa tej vône nabažiť ani ja, ani môj priateľ :)
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...