sobota 8. prosince 2012

Listopadový Senzabox

Zdravím všechny (hlavně boxíkové milovnice:))!
I přesto, že nevím co dělat dříve (věci do školy), tak právě píši článek na blog... jak typické pro mě :D Ale tento článek jsem chtěla napsat už dříve, spíše hned, jak mi SB přišel, ale pak mi došlo, že by to bylo asi zbytečné.. nebyla bych rozhodně první a ani né poslední, tak jsem se rozhodla, že článek o nejnovějším SenzaBoxu napíšu až po čase, kdy se mé dojmy z krabičky utvrdí... a ten čas právě nastal!:)


Krabička je v obvyklém stylu, tentokrát v bíločerné kombinaci. Vím, že se hodně odběratelkám tato kombinace příliš nelíbila, ale já s ní až takový problém nemám. Vcelku se mi i líbí, ale co bych vytkla je písmo na té mašli (jsem detailista! :D). Kdyby bylo menší, vypadalo by to lépe.. takhle mi přijde zbytečně moc velké, ale nápad je to skvělý.. to chválím! Stejně tak malou kartičku/vizitku přiloženou k boxu:) Co ale nechválím je vnitřní výstelka... hrůza, hrůza, hrůza! To už byl stokrát lepší ten né moc vonící skartovaný papír. Ale dát tam slámu, která udělá neskutečný "binčus".. to nebylo příliš šťastné řešení... a musím říct, že mi to úplně zkazilo celý dojem z boxu, tahat zaprášené a špinavé věci od slámy, to nic moc..


I po vybalení všech produktů jsem nebyla zrovna nadšená.. Přeci jen jsem asi byla zmlsaná předchozím vydáním, ve kterém se nacházelo a tři produkty více. Možná taky proto, že box zahrnoval dva produkty na vlasy, což není úplně má silná stránka.. na dražší vlasové výrobky si příliš nepotrpím, bohatě mi stačí ty levnější z drogérie. Ale nějak jsem to počáteční rozhořčení překousla, protože přeci jen tam jsou i věci, které mi radost udělaly:)

Figs & ROUGE Balm - z toho mám radost asi největší:) Při cestě na poštu pro balíček jsem si říkala, že by box mohl obsahovat nějaký balzám:) A hle, on tam opravdu byl.. navíc jsem ráda, že mi přišel v příchuti třešeň&vanilka:) Zatím mám pouze jednou odzkoušeno, ale mile mě překvapil.. i když bych čekala mnohem lákavější vůni, vzhledem k příchuti.
GREEN LINE Odličovač očního make-upu - u  tohoto výrobku jsem si řekla OK, ráda vyzkouším.. dvoufázový odličovač jsem ještě neměla, tak proč by ne. Ale poté co jsem ho vyzkoušela, tak jsem se docela lekla... je příšerně mastný a odličuje tím způsobem, že z věškerého očního MU udělá "cucky", které jsou pak všude kolem, jen ne na tampónku.. Jsem z něj docela v rozpacích, ale nemám v povaze věci jen tak vyhazovat, takže se s ním asi nějak poperu..
label.m Shampoo - úplně mě nenadchl, už jsem psala, že vlasové kosmetice se tolik nevěnuji, ale je to šampón, takže bych se nebála, že by mi tu jen tak ležel.. určitě ho použiji ;)
CHI Vlasové hedvábí - stejně tak jako u předchozího vzorečku, úplně mě nenadchl, ale když už ho mám, tak ráda vyzkouším. Jednou se mi to už poštěstilo, nanesla jsem si ho na konečky, které už nemám zrovna v nejlepší formě.. a oparvdu se mi zdálo, že jsou na dotek mnohem jemnější a zdravější:)
lavera Přírodní korektor - četla jsem už hodně recenzí.. a většina z nich byla dosti negativní, je fakt, že tento korektor toho moc nezakryje, ale nesouhlasím s tím, že nezakryje vůbec nic. S hodně tmavýma očníma kruhama si opravdu neporadí, ale jemné zarudlé flíčky, skvrny.. ty zakrýt dokáže s přehledem.. tudíž si myslím, že úplně k ničemu není:)
tetesept Relaxation Mořská sůl do koupele - maličkost, která mě také hodně potěšila:) To já ráda, už jsem si použila dvakrát a na jedno použití tam stále ještě mám... nádherně provoní celou koupelnu a navíc se vůně skvěle vsákne do kůže, takže pak po levanduli a především citrusech voníte i vy:)

Ze začátku jsem nebyla vůbec nadšená, dá se říci, že jsem byla dost zklamaná, ale zklamání vystřídala radost, protože oproti minulému boxu, kde jsem ještě mnoho věcí ani nevyzkoušela, tak tady jsem vyzkoušela už téměř vše, kromě šamponu, ale na ten taky dojde.. takže pro mě je tento box mnohem "použitelnější" než ten minulý. Což bylo pro mě docela překvapení, vzhledem k počátečním rozpakům:) 

Jak jste spokojené vy s tímto boxem? Objednaly jste si ho, nebo jste rády, že jste tak neudělaly?:)
užívejte víkendu, Luci

6 komentářů:

  1. Já jsem neobjednala a vůbec mi to nevadí. Ale je dobré si článek přečíst po delší době než jenom naštvané první reakce :).

    OdpovědětVymazat
  2. úplne božksý senza box tento by osm brala ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Listopadový senzabox mě zaujal jak svým obsahem tak balením, až mě mrzí, že jsem si ho neobjednala taky.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem senzabox neobjednávala, ale nejvíc mě zaujal ten balzám a chi:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja si tieto boxy neobjednávam radšej si kúpim to, čo naozaj potrebujem :)

    OdpovědětVymazat
  6. ja si to neobjednávam ale vyzerá to super :) a pozývam ťa na giveaway http://fashion-paradis.blogspot.sk/2012/11/giveaway.html

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...