neděle 11. listopadu 2012

Maybelline - French white + Color club - Fame&Fortune

Všem přeji krásné nedělní dopoledne!:)
Mám tolik věcí na práci, že nevím, kterou dělat dřív.., ale přesto teď píši článek na blog :D Co si budeme povídat, je mi to prostě ze všeho nejmilejší :) 
Děláte mi obrovskou radost, chodíte sem, i když tady ničím novým nepřispívám, stále komentujete a rozrůstáte se... je mi až hanba, že jsem tady tak málo! Moc vám děkuji, vléváte mi tím novou energii do žil!:) Pomalu se blížíme k číslu 150 pravidelných čtenářů.. a já vám už teď mohu slíbit, že jakmile tohoto čísla dosáhneme, objeví se tady nová giveaway!:) Pokud máte nějaké nápady, přání.. co by se mohlo objevit jako výhra, tak určitě pište!:))

Dnes vám ukážu nehty, u kterých jsem se hrozně rozčilovala... Měla jsem v hlavě nápad, ale stejně výsledek dopadl úplně jinak.. :D Kdybych byla šikovnější, možná by se i zadařilo... snad třeba příště ;) Jako podklad jsem znovila čistě bílý sytý(!!!) lak od miniColoramy. Pokud opravdu hledáte bílý lak, který bude krýt už v jedné vrstvě.. tento je pro vás ten pravý! I když, mám ho v té staré verzi, takže nevím, jak jsou na tom ty nové.. ale já s tímto byla maximálně spokojená! :) Původně jsem zamýšlela, že si udělám bílé francouzské proužky a ty následně ozdobím lakem od Color clubu, ale to se mi moc nezadařilo, protože jsem pásky ztrhla až moc pozdě a to vypadalo opravdu příšerně... tak jsem to potřebovala nějak zamaskovat....


Hrozně dlouho jsem si hrála s těma přechodama, aby to alespoň k něčemu vypadlo... a nakonec jsem byla celkem i spokojená :) Fame&Fortune je narůžovělá poloprůhledná tekutina se spoustou stříbrných střípečků roůzných velikostí.. Něco podobného jsem ještě neviděla!:) Střípky dokáží měnit barvu podle světla a to mě na těch nehtech opravdu bavilo! :)



I když lakování F&F byl trochu boj... střípky se totiž ne a ne uchytit na nehtu.. navíc byly potřeba nanést dvě vrstvy, protože v té první bylo pořád vidět mé fiasko s bílými konečny (ehm :D). Nakonec se to nějak povedlo a nevypadalo to zase až tak špatně... si myslím:)


Bohužel již druhý den se mi dost oťukaly špičky, takže to nevypadalo úplně nejlépe.. Navíc jsem se pořád někde o něco zachytávala, protože některé střípky úplně nepřiléhaly k nehtu a topcoat tomu zrovna moc nepomohl (leda bublinkami.. opět!:/). Na to, jak to ze začátku vypadalo hrůzostrašně, tak jsem to ještě docela zachránila.. ale stejně jsem se v těchto nehtech úplně necítila.. růžová prostě není moje barva:) 

Jak se vám líbí tato kombinace? Máte nějaký podobný lak doma?
mějte se krásně, Luci

5 komentářů:

  1. Mně se to líbí. Mám stejný problém jako ty. Vždy si něco vymyslím a pak to vytvořit na nehtech je nereálné :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Fame&Fortune vypadá zajímavě, podobný lak snad ani nemám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sestraaaa, úžasnééééé :OOO fakt, skvělé, boží, dokonalé:O VYZKOUŠÍM!:D:* Zdraví Tess^^

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne, vydarené, inšpiratívne. ľutujem teraz, že mám krátke nechty, hneď by som vyskúšala!

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...