středa 3. října 2012

Gabriella Salvete - 157

Přeji příjemný večer:)
Už opravdu začal ten pravý shon, nevím kam dříve skočit.. jak se říká. Tudíž ani nevím, jak to bude s dalším článek - samozřejmě jsem zatím nic nepředpřipravila:/ - pravděpodobně bude až po víkendu.. Zkloubit školu, své zájmy a nově ještě i přípravný kurs na VŠ, to bude opravdu oříšek.., ale nějak se to bude muset zvládnout :)

Dnes tu mám lak, který jsem na svých nehtech jednoduše zbožňovala! Nosila jsem ho někdy v srpnu, aaach.. chtěla bych vrátit čas, alespoň na chvíli.., a nemohla jsem se ho nabažit! Měla jsem zrovna dosti krátké nehty.. až se sama divím, když porovnám současný stav s tím na fotkách:) Ale já se prostě v delších nehtech cítím lépe, jakmile je mám ostříhané, tak jsem poměrně nešikovná :D Mé nehty mně (bohužel) pomáhají při různých věcech.. a taky se občas nepříjemně zlomí, jako právě včera :/ Ale dost keců, jdeme k laku:)


Obecně mám laky od Gabrielly Salvete hrozně ráda.. a tenhle není vyjímkou:) Stopadesátsedmička je neuvěřitelně krásný fialkově šeříkový lak s modrým shimmerem, který (světe div se!) je viditelný i na nehtech! Opravdu jsem se při pohledu na nehty vybavovala ty krásné voňavé šeříkové keře, které mimochodem mám moc ráda! Takže už jen proto jsem se do laku zamilovala! 


Konzistence laku byla trochu tekutější, s čímž souvisí i horší krytí. V první vrstvě nekryje skoro vůbec, u druhé už je to lepší, ale stále mi prosvítaly konečky.. a třetí vrstva byla u mě už dostačující, tedy konečná, ale možná by to sneslo ještě jednu.. Což by ale bylo ještě mnohem horší, protože i takto mi nehty poměrně dlouho schnuly, ale díky té nádherné barvě to tomuto laku moc ráda odpustím!:)


Výdrž byla podle mého více než dobrá, na nehtech jsem ho měla pět dní, přičemž se začal odlupovat až ten čtvrtý.. a to se myslím dá považovat za skvělé:) Odlakování bylo klasické, normální.. ale počítejte s tím, že modré šupinky budete mít všude po rukách.. a vůbec se jim nechtělo dolů.. Ale i tohle se dá odpustit! 
Myslím, že tento lak opravdu stojí za povšimnutí.. navíc, vidíte, jak krásně vypadá na opálených rukách? :D Ano, mně se to opravdu líbí, tak doufám, že i vám ;) Můžete ho najít na spoustě blozích, což asi mluví za vše:)

Jak se vám tento lak líbí? Máte rády fialové odstíny?
mějte se krásně, Luci:)

9 komentářů:

  1. Tento lak ZBOŽŇUJEM! :D Mala som ho aj počas dovolenky, takže mám naň tiež len a len príjemné spomienky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám jeden šedivofialkový a na nehtech se ho nemůžu nabažit :).

    OdpovědětVymazat
  3. Je to krásná princeznovská barva, moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. pekná príjemná farba :)
    http://thebestsunriseofmylife.blogspot.sk/2012/09/naramkova-giveaway.html#more

    OdpovědětVymazat
  5. laky od GS sú jedny z najlpeších a tento odtieň je veľmi pekný

    OdpovědětVymazat
  6. Lak je krásný.. a celkově - laky od GS jsou dokonalé :)

    jinak hodně štěstí při přípravných kurzech :))

    OdpovědětVymazat
  7. Kdybych měla vybárat jen podle lahvičky, asi by mě nezaujal. Na nehtech vypadá krásně a něžne.

    OdpovědětVymazat
  8. Je moc hezký, takový do společnosti :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...