sobota 13. října 2012

Cling wrap nailart

Přeji všem krásnou sobotu!:)
Jak se máte? Doufám, že vám to slunečné počasí zvedlo alespoň trochu náladu.. tak jako mě :) No,.. vlastně je pro mě dnešek takový speciální... tak třeba, byla jsem poprvé volit :D Stejně tomu nerozumím, ale není nad to tam tu obálku s pobavením hodit:) A taky.. dneska slavím svých posledních -náct .. strašně to utíká, za rok to už -cet.. strašný :D Ale co.. ;) Taky bych mohla začít plánovat nějakou tu soutěž, pořád se tu rozrůstáte, i když moc pravidelně nepřispívám.. a to mi dělá neuvěřitelnou radost a nutí mě si udělat čas na blog, i když prakticky není kde ho brát :D Dneska píšu nějak složitě, tak radši jdeme už k tématu článku..


Už skoro dva měsíce mám nafocené nehty, kterými jsem se inspirovala u sonidla. Nechtěla jsem uvěřit, že něco tak úžasného může být jednoduché.. a ono je:) Jedná se o nailart s potravinovou folií, postup zde popisovat nijak nebudu, právě u Soni se můžete podívat na video, kde je celý (jednoduchý!) postup:)


Jako základ pro tuto manikúru jsem použila lak Banana Joe z "essencácké" Fruity limitky. V době, kdy jsem ho lakovala, už byla tato limitka dávno pryč, tak mi přišlo zbytečné o něm psát zvláštní článek.. proto jsem ho použila jako základ právě pro nailart s potravinovou fólií :) Konzistence tohoto laku byla dost vodová, krytí skoro žádné.. na fotce můžete vidět 3 vrstvy a přesto jsou viditelné odrosty nehtů.. Ale vzhledem k tomu, že to nebylo konečné lakování, tak jsem nad tím přivřela oči.. jinak bych na tento lak (samotný) neměla asi nervy.


Jako "vrchní" lak jsem použila Viva la green (opět od Essence), který jsem následně "rozdrápala" potravinovou fólií a vše sjednotila topcoatem. Celkem mě překvapilo, jak topcoat změnil celý vzhled nehtů.. barvy se do sebe úplně vpily a sjednotily se. Bez topcoatu byly výraznější rozdíly mezi laky, což se mi původně líbilo více, ale zase byl povrch nehtu dost nerovný, takže jsem nakonec verzi s topcoatem přišla na chuť :) Možná jsem mohla zvolit nějaké výraznější barvy, ale asi právě proto, že to nebylo tak výrazné a do očí bijící, tak se mi to mooc líbilo a dokonce to sklidilo úspěch i od okolí:)


S výdrží to byla taková klasika, druhý den se mi vlastní nešikovností odloupl jeden růžek, ale jinak byl ty tři-čtyři dny naprosto bezproblémový. Musím říct, že tento způsob nailartu se mi natolik zalíbil, že se tu určitě neobjevuje naposledy! To už se ale budu snažit o nějaké výraznější barvy:)

Vyzkoušely jste tuto techniku? Líbí se vám? Jaké byste volily barvy?
užívejte víkend, Luci ;)

7 komentářů:

  1. Líbí se mi ten žlutý lak, škoda, že už není v prodeji :). Výsledný efekt, suprový :)
    http://style-of-lonnie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to moc hezky, už jsem nailart také zkoušela, ale s méně výraznými barvami, takže to nešlo moc vidět. Banana Joe mám taky, i ve čtyřech vrstvách mi nekryl a ještě začal bublinkovat-grr :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se výběr barev moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  4. moc hezká kombinace i provedení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež som sa túto super techniku naučila u Soničky a mám to veľmi rada. Naposledy som si tak robila nechty na halloween :-)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...