sobota 15. září 2012

Lush - Vanilla fountain

Zdravím vás!:)
Jsem neskutečně ráda, že je konečně víkend.. ale i o víkendu je co dělat, máme tolik úkolů a opakování, že nevím kam dřív skočit.. ale článek na blog, to je takové příjemné odreagování:)

Konečně jsem se dokopala napsat článek o jednom z produktů Lush, které jsem vyhrála :) Konkrétně o balistice Vanilla fountain, kterou jsem vypotřebovala cca před dvěma týdny a doteď jsem se neodhodlala o ní napsat, ani nevím proč :D Moc toho asi nenapíšu, protože co se dá poznat ze dvou použití.. asi nic moc. Bylo mi hrozně líto použít balistiku pouze jednou, tak jsem si jí alespoň rozpůlila abych ji měla na dvakrát :) Bohužel se mi při půlení jedna půlka úplně rozsypala, a zrovna ta, kterou jsem fotila, takže se ve vaně rozpouště po menších částech, ale výslednému efektu to myslím neuškodilo ;)


Lush uvádí, že tato vanilková fontána, po vhození do vody, vytvoří z obyčejné koupele voňavý a šumivý zážitek. A s tímto já můžu více méně souhlasit :) Šumivá určitě je, bohužel jsem si toho všimla až při druhé takovéto koupeli, ale při té jsem se na ty šumivé bublinky nemohla vynadívat :D Bylo to příjemné a zárověň zajímavé, že jsem od toho nemohla odtrhnout oči. Zajímavé je, že jsem si toho napoprvé vůbec nevšimla.. A co se vůně týče, tak bohužel já nic moc necítila :( Ale zvědavá maminka si přišla "čmuchnout" do koupelny a prý ji ta vůně málem skolila :D Jak jsem ve vůni byla "namočená", tak jsem prostě nic necítila, ani po vykoupání.. a to ze mě vůně prý úplně sršela... :) Maminka to odůvodnila celkem trefně: "Co se divíš, je to kvalitní výrobek, ten na sobě nemáš cítit ty, ale ostatní!".. a něco na tom opravdu bude ;)

(balistika v průběhu rozpouštění..)

Půlka tohoto vanilkového pokladu se rozpustí cca do minuty a vodu zbarví do žlutozelena, což nevypadalo zrovna vábivě :D Mně, jakožto milovníkovi koupelových pěn, tam chyběla právě pěna, po které nebylo ani památky (né že bych to čekala..). Co mě ale nejvíce překvapilo, že cca po 4 dnech od koupání ve vanilce mě zastavovali spolužáci, jak mi krásně voní vlasy.. to jsem opravdu nechápala po čem, protože od té doby jsem si je už jednou myla.. v normální vodě a když jsem přišla domů a řekla mamce ať mi čuchne k vlasům, tak opravdu pořád cítila vanilku! Neuvěřitelné! Jen škoda, že já to nemohla cítit.. opět :(
Celkově si myslím, že tato věcička je určitě zajímavé zpestření koupacího rituálu, ale můžu rozhodně říct, že se bez ní obejdu.. já si radši dám do vody tunu pěny a poté se v ní utápím:) Ale ta vůně balistiky... ta je opravdu úžasně vanilková, díky které si ji ještě možná sama pořídím...:)

Jaké jsou vaše nejoblíbenější výrobky od Lush? Vyzkoušely jste už nějakou balistiku?
užívejte víkendu, Luci

2 komentáře:

  1. já jsem v Lush byla poprvé o prázdninách, dovezla jsem si jednu balistiku a krém Karma. Ten miluji, balistiku si šetřím na zimu..no a mrzí mě, že Lush není v Brně

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoje maminka má určitě pravdu :). Od Lush ještě nic nemám, ikdyž bych moc chtěla něco vyzkoušet :).

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...