středa 5. září 2012

Gabriella Salvete - 128

Přeji příjemný večer všem:)
Tak sem píši poprvé v novém školním roce.. a je mi z toho nějak smutno:( Dnes byl první den, který jsme už jeli podle rozvrhu, zatím to bylo docela oddychové, ale už to prostě začíná a mně je z toho špatně už teď.. Začíná se řešit, stužkáč, samotné stužky, šerpy.. hrozný, a to je teprve třetí školní den!! :D Jaký byl váš vstup do školy?

Dnes udělám trochu vyjímku (pro sebe) a ukáži vám nehty, které jsem si dělala speciálně na 1.září.. a jelikož je ještě stále mám, dají se označit taky jako tzv. NOTD (nails of the day) :) Píši že je to vyjímka a to v tom, že normálně se na mém blogu objevují nehty až tak po dvou nebo třech týdnech poté, co jsem je nosila. Ale tyto si zaslouží být zde už teď, kdy jsou ještě aktuální:) Do školy jsem chtěla alespoň trošku ladit, ale mé plány překazilo počasí.. a tak se z bílo-modré kombinace stala černo-šedo-modrá.. Ale i tak se mi tyto nehty náramně hodily :))


Nalakovaný mám lak od Gabrielly Salvete, krásnou námořnickou modř pyšnící se čílem 128. Je to opravdu nádherná sytá středně modrá. Občas se může zdát, že je spíše tmavě modrá, ale přes den vykukuje o dost světlejší. Pravděpodobně ji už v drogerkách neseženete, což mě celkem mrzí, že jdu zase s něčím pozdě. Ale myslím, že v nějaké menší drogerce byste mohli uspět ;) Co se laku týče, tak je to klasický GS lak, který se mi nanáší snad nejlépe ze všech laků. Výborně kryje, šikovným učičkám by stačila jedna silnější vrstva, já mám dvě takové střední. Co mě ale moc zklamalo je fakt, že i s topcoatem nosícím názec "dry coat" schnul strašně pomalu, je dost evidentní, že topcoat se minul svému názvu :/


Lakovala jsem navečír a dolakováno jsem měla cca 2 hodiny před tím, než jsem šla spát. Ale i tak mě ráno čekalo nepříjemné překvapení - na všech nehtech obtisknutá peřina :( To byl opravdu skvělý start do nového školního roku :D Fotky jsem naštěstí stihla nafotit těsně po nalakování, takže tam žádné obtisky nehty nekazí.. Další věc, která mě zkalama byl fakt, že již první den měl lak ošoupané špičky.. Dnes ho mám na nehtech třetí den a není nijak zvláště poškozený.. pro mě ještě stále nositelný, ale zítra už půjde jisto jistě dolů..


(Omlouvám se za dost nekvalitní fotku, ale je to jediná z foťáku!! která vyšla, ty dvě předchozí jsou z mobilu..)
A aby to nebylo jen tak stereotypní lakování, prostředníčky jsem si ozdobila stříbrnými šestihránky lesknoucími se všemožnými barvami :) Objednávala jsem je kdysi z této stránky, ae poprvé jsem je použila až teď.. ale rozhodně nelituji, protože mně se to maximálně líbí!!! :) Musí se teda aplikovat co nejříve po nanesení laku, dokud není ještě suchý.. sama jsem je nanášela pomocí zdobičky a šlo to celkem dobře.
Musím říct, že tyto nehty se mi hrozně líbí! Jen škoda, že hodně špatně schly a já mám na nich obtisknutý vzor peřiny:/ To je asi tak jediné, co mi kazí ten skvělý dojem.. i ty ošoupaný špičky bych laku prominula! :D

Jak se vám tyto nehty líbí? Jakou manikúru jste volily vy na první školní den?
mějte se hezky, v rámci možností.. Luci

10 komentářů:

  1. Nehty jsou krásné a ty třpytečky jsou nádherný...!

    OdpovědětVymazat
  2. Nehty se mi líbí strašně moc, já prostě modrou můžu :))
    To řešíte ty záležitosti okolo maturáku strašně brzy, my to tenkrát řešili až někdy kolem listopadu :)) Takže havně v klidu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si taky myslím, že je ještě brzo, ale v naší třídě člověk nikdy neví :) určitě nebude na škodu, když se domluvíme dříve.. ono to taky jen tak nebude :D

      Vymazat
  3. Hrozně se mi to líbí, hlavně ty šestiúhelníčky, docela se divím, že to šlo tak dobře :). Já měla první den docela dobrý, ale už to na mě taky dopadá, jsem čím dál víc vynervovanější když na mě učitelé mluví, hned zčervenávám, nesnáším představování a příběhy "co jsem dělala o prázdninách"..teď jsem ve třetáku takže času ještě dost, ale i tak už cítím, že brzy bude něco velkýho :D. Tobě přeju hodně štěstí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsme na tom stejně :) taky nemám ráda to představování novým učitelům.. nikdy nevím co jim mám říct :D a děkuji!;)

      Vymazat
  4. Ta modrá je úžasná! Přesně v takovém odstínu by se mi lak hodil do mé nudné sbírky laků :D
    Jinak s maturiťákem hodně štěstí a pevný nervy, u nás to byl celkem boj i přesto, že jsme byli fajn třída.

    OdpovědětVymazat
  5. dobrý nápad :) tento lak som ešte nevidela

    OdpovědětVymazat
  6. náádherné sú :) aj farba je krásna :)

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto parádní jsou!!!:)
    Já zvolila jen obyčejný bezbarvý lak.

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo ty jsou úžasný :) Moc se ti povedly! Ty puntíky to uplně oživily:)
    Přijď se mrknou na muj blog :)

    www.luciet2.blogspot.com

    Pokud se bude líbit budu ráda když mi dáš follow :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...