sobota 1. září 2012

Flormar - P23 + matte stamping nailart

Příjemný večer všem!
Achjo, dnes už je září... hrůza. Ani si to nějak neuvědomuju, ale to přijde.. v pondělí ráno, 6:00 budíček a zase všechno nanovo.. mně se tak nechceee :( Poslední maturitní rok přede mnou, ale jednou to přijít muselo.. Tak se zítra naposledy dlouho vyspím a pak se do toho musím vrhnout po hlavě!

Dnes už zase mé oblíbené nehty, samozřejmě :) Tentokrát jsem zvolila lak, kterým mě překvapila mamka.. prostě ho přinesla domů s tím, že se stavila v drogerii.. no neskočily byste jí kolem krku? Já skoro jo, ale vzhledem k tomu, že je o 20cm menší to moc nešlo :DD Ale moje radost byla fakt veliká, je hezký, když vám někdo dá něco jen tak.. z darovaných laků mám vždy větší radost než z těch, které se koupím sama.. ale to tak má asi každá že? Takže tedy, mamka mi vybrala Flormar z řady Pretty, konkrétně odstín P23. Je to taková tmavá tyrkysová.. furt se nemůžu rozhodnout, jestli je spíše do modra nebo do zelena... Nejvíce odpovídá na fotce zde:


Nejvíce sice odpovídá na fotce nahoře, ale stejně byl ještě o trochu tmavší a měl v sobě více zelené, takže jsem se prostě rozhodnout nemohla, která barva převažuje.. Každopádně je to taková pěkná barvička, která mi k létu a prázdninám celkem i sedla:) A abych po dlouhé době zkusila zase něco nového, sáhla jsem po razítkovacím setu od Essence a trochu nehty ozdobila.. Fotkám se nedivte, na těchto je lak echt do modra.. můj foťák mě a moje laky prostě rád nemá :(


Na to, že to byla moje teprve druhá razítkovací zkušenost, tak to nedopadlo vůbec špatně.. Alespoň já jsem byla spokojená:) K razítkování jsem použila lak, který mě hodně pozlobil a na mých nehtech vydržel vůbec nejméně ze všech.. a tak jsem mu chtěla dát ještě šanci. Je jím Silver twister od Essence a musím říct, že jako razítkovací lak posloužil více jak dobře:) Celkem mě překvapilo, že na stříbrnou barvu byl na nehtech i docela výrazný, což se mi ohromně zalíbilo!


A aby toho nebylo málo, "frkla" jsem na nehty ještě matný nadlak (Miss sporty - Check matte). Který stříbrné obtisky ještě více zvýraznil, nebo spíše díky němu více vynikly na tyrkysovém podkladě. Musím říct, že nejdříve jsem se toho docela bála, ale ve výsledku se mi to hrozně líbilo!


Matný efekt se mi hrozně špatně zachycoval, ale snad to je alespoň trochu poznat (na poslední a předposlední fotce). Tuto manikúru jsem nosila 5 dní z toho tři dny na dovolené. Díky návštěvě termálních lázní mi třetí den po nalakování doslova "slezly špičky" laku, ale jinak byl po celou dobu naprosto v pořádku. 
Ještě chci říct k samotnému Flormaru.. je to absolutní opak od svých jiných kamrádů. Takovýto typ jsem viděla a měla možnost vyzkoušet vůbec poprvé. Všechny jistě víme jak vypadají ty obvyklé lahvičky Flormarů, zbytečně vysoké 10ml lahvičky. Tento lak je oproti nim poloviční a to celkem doslova.. velikostně určitě, objemově má 6ml. Mně osobně to nijak nevadí, ale vypadá to zvláštně vedle sebe, jakoby k sobě vůbec nepatřily.. ale to jen tak mimo řeč ;)

Jak se vám tento lak líbí, setkaly jste se s řadou Pretty? Jaký máte vztah k razítkování?
školou povinným přeji šťastný vstup do nového školního roku:(, Luci

10 komentářů:

  1. Je krásný, nechápu jak se ti to takhle mohlo povést, já už to zkoušela tolikrát a nic, vždy to bylo "nedodělané". Jinak podle fotek mi stejný dala sestra akorát od Sally Hansen a k tomu stříbrný crackující, takže kombinace barev je na jedničku :).

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná barvička :) Už delší dobu se odhodlávám k nákupu ,,razítkovátka". :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavá barva. Možná se konečně odpoutám od mých několika odstínů oblíbené červené a zkusím taky něco takhle pěkně barevného :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherně modrý článek...připadám si jako u moře ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle barvička se mi hodně líbí a ta kombinace se stříbrnou je taky moc povedená! Já jsem si chtěla koupit podobný, ale nějak bych asi neměla odvahu ho nosit. Tak třeba příští léto taky konečně půjdu do nějaké výrazné tyrkysové:-)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...