čtvrtek 27. září 2012

Essence - Four wheel drive

Ahoj!
Prvně se chci omluvit.. tento článek plánuji už týden a vždy mi do toho něco vlezlo, neskutečné.. musím si v něj článcích udělat úplně jiný systém.. Teď, v průběhu školního roku je naprosto beznadějné je psát každý zvlášť, nemít nic připraveného.. a proto na to teď o víkendu sednu a všechno si připravím.. protože já mám co přidávat! A málo toho není.. mám tu fotky laků už dva měsíce staré... tak dlouho se u mě čeká :D Takže se opravdu omlouvám, že jsem to tu nechala takhle dlouho ležet.. snad se to nebude opakovat ;)

Jak už jsem psala, tento článek jsem plánovala už více jak dlouho, chtěla jsem být ještě stále aktuální.. a teď nevím, jestli tomu tak pořád je.. no, ale přidám ho ;) Jedná se samozřejmě o lak.. a to o sytý tmavě růžový (s kapkou fialové) Essence lak z limitky Miami roller girl, která byla.. možná ještě je k dostání v DM. Konkrétně je to odstín 03 Fou wheel drive. Co ale musím říct (jasně, napsat :)) už hned na začátku, že jeho žlutý brácha byl v porovnání s tímto naprosto bezproblémový.. a že jsem si teda na něj taky trochu stěžovala..


Four wheel drive je moc pěkná sytá růžovka, řekla bych s kapkou fialové, protože mi přijde trochu jako fuchsiová růžová. Myslím, že je opravdu škoda, že tato limitka k nám přišla až v září, protože tento lak by se mi skvěle hodil k plavkám... ale co, třeba na příští léto.. i když, to si asi ještě rozmyslím.. Barva je to opravdu pěkná, ale to je asi tak všechno, co je na laku pěkného.. možná ještě více jak dobré krytí, šikovnějším ručičkám by bohatě stačila i jedna vrstva. Ale.... opět má lak hrozně široký štěteček, se kterým se mi hodně špatně manipulovalo a lakovalo.. což můžete vidět i na fotkách, které jsou i kvalitou nic moc, za což se omlouvám!


K štětečeku se ještě přidala nemilá hustá konzistence.. a já věděla, že to pro mě rozhodně nebude to pravé... Odlakování jsem ještě nějak přežila, sice s pár nadávkami, ale ano.. Co mě ale hodně zamrzelo.. a následne pořádně i naštvalo byl zcela nový topcoat, který jsem na tento lak použila.. nejenže udělal šílené bublinky, které mi samozřejmě celý dojem z nalakování naprosto pokazily, ale navíc i špatně schnul.. což vidím jak zásadní problém. Protože i po dvouhodinovém schnutí a následném spánku jsem se ráno probudila s tam příšernými otlaky jako nikdy.. fakt se mi z toho chtělo až brečet..

 (fotka z foťáku, barevně vůbec neodpovídá,.. opět:/)

Možná tomuto laku křivdím, více než pravděpodobně za všechnu tu neplechu může topcoat.. podotýkám - zbrusu nový od Gabrielly Salvete. Bohužel na mě tyto nehty neudělaly dojem prakticky žádný.. Vydržely mi tři dny, poté už jsem to nevydržela.. něco takového jsem nosit nechtěla.. Všechny fotky jsou pořízené ještě dost za čertva, takže žádné defekty vidět nejsou.. ono asi lepší, protože to opravdu nebylo pěkné pokoukáníčko...

V poslední době se mi to lakování vůbec nedaří, samé bublinky a špatné schnutí.. už toho mám fakt plné zuby:/ A to na to lakování nijak zvlášť nespěchám.. prostě si asi vybírám špatně topcoaty.. a to mě opravdu mrzí! Asi tu do budoucna můžete čekat právě porovnání všech topcoatů, které jsem vyzkoušela.

Jak se vám líbí tento lak? A jaký máte plán na prodloužený víkend? :)
užívejte prodlouženého volna, mějte se ;)

8 komentářů:

  1. Ta barvička je moc pěkná! Já jsem taky ještě nenašla top coat, který by mi sednul..

    OdpovědětVymazat
  2. Také se mi to přes školu teď špatně stíhá. Otlačené nehty mám každou chvíli, přes léto jsem lakovala dopoledne a to jsem si vždy dala nějak pozor, teď je to hrozné. Je škoda, že ten od GS tohle dělá, to moje staré provedení je fajn a žádné bublinky nevytvářel, dokonce se s ním dá předejít i těm otlačeninám, ale nepoužívám ho moc často, spíš až druhý den, když se otlačeniny objeví :).

    OdpovědětVymazat
  3. Škola a blogování, to znám.. Ale alespoň že máš o čem psát, to já ani to ne :D mé nehty věčně děsivé..
    Jinak jak jsi psala o tom top coatu, škoda, že zrovna GS tě zklamal, to si ho asi radši nepořídím :D Já totiž žádný nemám (kromě matného), který používám vyjímečně a každý píše, jak to zlepšuje výdrž laků..tak to by mě fakt zajímalo. Těším se na to porovnání.

    OdpovědětVymazat
  4. to poznám, u mňa v počítači sú fotky aj staršie, ktoré čakajú na zverejnenie :-)
    inak ja ten top coat od GS používam a som s ním spokojná, nerobí mi žiadnu galibu na nechtoch. ostatne, veď ma sleduješ a moje nechty z obrázkov a textov poznáš :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkná barva, ihned omladí celý vzhled :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  6. Máš krásné nehty:)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...