středa 12. září 2012

Essence - Bienvenido a Miami

Ahoj, všechny vás zdravím!:)
Tak jak se máte takhle při středě, uprostřed týdne? Já musím říct, že to nejhorší z týdne mám již za sebou.. pondělí a úterý je teda hrozně, ale od středy už je to zase pohodička :) Naštěstí.. ale i tak už toho začíná být moooc  a moooc :( Už ani ty nehty si nestíhám lakovat.. hrůůza :D Já bych tak hrozně chtěla, ale bohužel není čas.. a začít lakovat někdy do sedmé hodině, to nee.. Máte to taky tak?

Dnes chci být zase trochu aktuální (doufám, že ještě jsem?) a to konkrétně s lakem Bienvenido a Miami z "essencácké" kolekce Miami roller girl. Tento lak mě zaujal na první pohled, mám mooc pohlednou a hlavně letní šťavnatou barvičku. Na druhou stranu jsem ale věděla, že B. z láčkového a ním neměla úplně dobré zkušenosti.., ale tak riskla jsem to a musím říct, že se mi to celkem vyplatilo :)


Podle mého je to krásná sytá hořčicová barva s kapkou oranžové. Je celkem škoda, že tato kolekce se u nás objevila až ke konci prázdnin, protože toto je vyloženě letní barva! Na opálených rukou.. to je prostě radost pohledět :) Co se barvy týče, tak určitě nemám co vytknout.


U samé chvály ale určitě nezůstanu. Je tu pár věcí, které mi u tohoto laku vadily. První je, že štěteček je extrémně široký.. opravdu je širší než můj nehet na malíčku! Nedovedla jsem si představit, jak s ním budu pracovat.. naštěstí to ale s trochou trpělivosti šlo celkem dobře. Další nepříjemnou věcí ale byl fakt, že lak je poměrně hustý a objemný štěteček nabírá velké množství laku, takže jsem neustále musela otírat štěteček o hrdlo lahvičky, což pro mě byla celkem zdržovačka..


Co je ale naprosto neuvěřitelné je prosím jeho výdrž! Z té jsem naprosto unešená.. na poslední fotce vidíte lak po 3 dnech nošení! A stále vypadá jako čerstvě nalakovaný:) Lakovala jsem ho minulý čtvrtek a na nehtech ho mám ještě teď, pro mě něco neuvěřitelného! Nevím jak se mi to povedlo, ale až na pár uštípnutých hran a sem tam ošoupaných konečků je pořád nositelný! Ale už potřebuji změnu, takže hned jak dopíši článek ho jdu odlakovat. Ale né nijak z těžkým srdcem, lak odvedl svoji práci více jak dobře, takže nevidím důvod, proč bych ho nemohla někdy znovu použít :) Za mě ho rozhodně doporučuji, ta výdrž mě tak dostala, že mu odpouštím i jeho hustotu a štěteček! :)

EDIT 20:11: Na přání přidávám fotky štětečku ;) Jedna je focená přes makro a druhá normálně s bleskem, nevěděla jsem do bude lepší. Ale snad z toho bude poznat, že je opravdu hoodně široký plus sem tam vykukuje nějaká delší štětinka..


Máte z této limitky taky nějaký lak, popřípadě něco jiného? Jak jste s ním spokojené?
mějte se a smějte se, Luci ;)

6 komentářů:

  1. Wow, to je super barva. :) Nechceš vyfotit ten štěteček?

    OdpovědětVymazat
  2. Ten vypadá hezky :). Já mám také naštěstí to nejhorší za sebou, ale to jen tenhle týden, protože máme změny, normálně bude nejhorší čtvrtek, takže si oddechnu až docela pozdě :D. Já mám široké štětečky docela ráda, je to hned hotové, akorát malíček také vždy musím upravovat =/.

    OdpovědětVymazat
  3. tak to jsem ráda, že tě lak nezklamal, já mu tu všechnu hrůzu odpustila kvůli barvě a taky ho určitě někdy nalakuju znovu :)B.

    OdpovědětVymazat
  4. Žluté barvy jsou obecně hustší a obtížnější na spolupráci, ale musím říct, že i mně se líbí! :)
    Podle mě měl přijít do drogerií tak minimálně o měsíc dřív, to by v létě bodnul jednou tolik. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle kolekce Essence byla celá laděna do úžasných barevných odstínů.
    http://mybeautypineapple.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...