pátek 15. června 2012

Balea - Tělové máslo mango

Ahoj!:)
Taky jste tak neskutečně rády, že je pátek? Já hrozně!! Tento týden byl opravdu extrémně náročný a ten následující nebude o moc lepší, ale už ten blázinec naštěstí bude končit...
Dneska trochu opomenu nehty a budu se věnovat také nečemu jinému :) Konkrétně tělovému máslu od Baley:) Určitě ho budu hodně porovnávat s jeho kakaovým bratříčkem, jen tak pro ilustraci.. kdybyste se ztrácely ;)
Jelikož jsem měla více než dobré zkušenosti s předchozím máslem, rozhodla jsem se koupit nové a jinačí:) Myslím, že tenkrát jediné tam bylo právě toto mangové máslo. Obsahuje kakaové a bambucké máslo + olej z jader meruněk. To vše společně s mangem dodává másku exotickou vůni. Toť vše z obalu... po pravdě nevím, jak přesně voní mango (:D), ale exotická vůně to určitě je!
Na první "čuch" se mi vůně určitě líbila, ale rozhodně nepředčila tu kakaovou! Ani postupem času, ale čím déle toto máslo používám, tím více mi voní... asi s blížícím se létem ;) A to už ho mám skoro vypotřebované! Řekla bych, že zbývá tak ještě na 2-3 namázání a je fuč... zhruba po dvou měsících. Ale mám ho alespoň pořádně vyzkoušené!:)
Máslo je opět tužší konzistence (ale ne takové, jako kakaové), ale roztírá se naprosto bez problému. Co se týče hydratace, tak bohužel mi přijde, že je na tom podstatně hůře než jeho kakaový protějšek. To kakaové jsem na sobě cítila ještě ráno, po tomto mangovém přes noc není ani památky. Rozhodně ale nezanechává suchou pokožku, to určitě ne, ani mastnostu.
Co by ale nekteré z vás mohlo vadit, je přítomný zlatavý shimmer. Mně naopak celkem vyhovuje, protože není tolik výrazný (snažila jsem se to nějak zachystit, snad i věrohodně..), takže se to dá určitě snést :) Na léto a opálenou pokožku rozhodně ideální :)
Celkově si myslím, že toto máslo za koupi stojí, sice mi to kakaové přijde lepší, ale můžu doporučit obě :) Mango na léto, kakao na zimu:) = ideální řešení;)

Co vy, máte s tímto máslem zkušenosti? Nebo i s nějakou jinou tělovou kosmetikou od Baley? 

mějte se, Luci

6 komentářů:

  1. Maslicka teraz nemám, lebo som zasobena inými mazadlami - ale stale je to hlavne Balea :-)
    Ak väčšinu miniem do neskorej jesene a kakaove ešte bude v ponuke, pôjdem donho.
    Čo sa manga týka, kým ešte nie je zrelé, chutí ako mrkva. Čím zrelsie, tým viac sa ponasa na broskynu s naznakom mrkvy. Teda aspoň tak si to pamätám. Už som ho pár rokov nejedla. Mala by som si ho kúpiť opäť na ochutnavku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co se týče tělové kosmetiky, tak u mě Balea jednoznačně vede:) nemůžu si ji vynachválit:)

      Vymazat
  2. Já posledně hodně uvažovala nad tím kakaovým, ale nakonec jsem si koupila úplně jiný brodukt :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kakaové máslo můžu jedině doporučit! Tak až budeš příště uvažovat, tak jdi určitě do něj!:))

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...