pátek 11. května 2012

New in • 11.května

Přeji všem krásný začátek víkendu!
Za poslední dva, tři týdny se mi poněkud zmnožily nové úlovky, vlastně se to dá zúžit pouze na laky :D Ano, opět mám mánii, kdy pořád musím nakupovat nové a nové... ty peníze na účtě jsou prostě zlo :D
Koukáte na hokej? Co na ty naše kluky říkáte?


Tento nákup mám doma nejdéle a je z Rossmana, kam jsem šla na poslední chvíli v domnění, že tam ještě budou mít starou limitku Essence - Fruity, bohužel... nebo bohudík? tak na mě čekala už kolekce nová - Rebels. Koukala jsem vesměs jen po lacích a ze všech nejvíce se mi líbil tenhle zelený 04 Rebelizer a zaujal mě rock coat, který má vykouzlit dojem kouřového laku, pokud si dobře pamatuju? Pak jsem ještě sáhla po zlevněném laku od Gabriella Salvete - 157 a razítkovací destičku s celoplošnými vzory, přesně takovou jsem sháněla:) Takže až na to budu mít nervíčky a čas, tak se do razítkování pustím:)
A dnes jsem šla náhodou do DMka koupit taťkovi dárek a co tam na mě čekalo?!? Limitka Fruity, uplně celááá! Já myslela že bude pouze v Rossmanech(?)..:) Takže jsem okamžitě sáhla po lacích, které jsem chtěla... spokojenost:)
A po delší době jsem se konečně odhodlala si obědnat nějaké láčky z internetu :) A dneska mi přišly.. :)) Vyloženě suprový den je dneska..:) Objednávala jsem z mojesminky.cz v úterý odpoledne, kdy byla sleva 15% na celý nákup a s poštovným zdarma, no.. neberete to! Převedla jsem pěníze na účet a ve čtvrtek už mi ho vesele odesílali a dnes (v pátek) už ho mám doma:) Po pravdě jsem takovou rychlost ani nečekala..:) A co že mi teda přišlo?
Velká dávka laků Color club, zleva Rev´d up, Fly with me, Fame & Fortune a Take me to your chateau. Plus jsem si do košílu přihodila ještě jeden od BarryM a to Bright purple :) Takže momentálně můžu lakovat jako zběsilá :D A jako pozornost mi přibalily vzorečky, předpokládám, že očních stínů:) Za mě tohle určitě nebude poslední nákup, rychlost a přístup k zákazníkovi je opravdu na jedničku a eshop můžu jedině doporučit!
Máte některý z laků doma? Nebo byste chtěli nějaký přednostně ukázat? Stačí napsat a článek tu o něm bude co nejdříve ;)
užívejte volna, Luci

20 komentářů:

  1. No pěkná sbírka laků.. :) mě by docela zajímalo jak vypadá ten černý roc coat od essence, nějak si neumím představit kouřový efekt na laku.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. věř, že já si to taky neumím představit.. ani nevím s čím ho zkombinovat, ale neboj.. v nejbližší době se tu určitě objeví:)

      Vymazat
  2. Veľmi obdivujem ľudí, ktorý majú nervy s tým aby si vytvárali nádherné nechtíky, ja som v tomto hrozná. Radšej si nalakujem nechty na kalsickú červenú alebo idem k manikérke :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moje nehty se určitě nemůžou pyšnit nějakou nádhernou manikúrou, bohužel :) ale lakování je moje úchylka, většinou si stejně lakuju obyčejné jednobarevné nehty, na žádné zdobení nemám moc času a obvykle ano náladu:)

      Vymazat
  3. krásné laky!
    Nejdokonalejší ten broskovový a banánový od essence)
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. jedny z nejlepší, určitě :) mně vyhovují a taky jich mám ve své sbírce určitě nejvíce:)

      Vymazat
  5. Chtěla bych vyzkoušet Color club :)

    Zvu na Giveaway :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji za pozvání!:)
      taky jsem laky CC hrozně chtěla vyzkoušet, tak už se těším, až konečně nějaký nalakuju:)

      Vymazat
  6. tu destičku chci už dlouho sakra a ani v Brně není:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt ne? je fakt, že já si musela vyndat všechny destičky a byla až uplně na dně :D držím palce, abys ji sehnala!:)

      Vymazat
  7. Mě hodně zaujal ten rock coat:) Já si taky chtěla pořídit nějaké laky z kolekce Fruity, ale nikde jsem je už nesehnala:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já je sehnala v DM, až jsem se divila.. snad je ještě někde seženeš ;)

      Vymazat
  8. těším se na příspěvěk o Rock coatu a latexovém laku od Essence, nějak nevím co si pod tím představit..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem nevěděla:) u latexového laku už vím, článek tu je.. a o rock coatu určitě bude!:)

      Vymazat
  9. ten zelený úplně nahoře je krásnej!:)

    OdpovědětVymazat
  10. ten zelený od color club iiiiiiiiiiiiiiiii :DD
    (to mají být citoslovce výskotu a radosti :D....)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem měla podobnou reakci, když jsem je rozbalovala.. všechny clubíky:))

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...