středa 23. května 2012

Gabriella Salvete - 138

Ahojte!:)
Mám chvilku čas před tím, než pujdu do školy.. a jsem odhodlaná napsat nový článek! :D Takže honem rychle do toho, než si to zase rozmyslím:)
Bohužel, opět jdu s lakem až "po funuse", v aktuální nabídce už není.. Ale já jsem si ho natolik oblíbila, že vám ho ukázat chci.. třeba ho ještě doma najdete, tak určitě neváhejte.. a nalakujte ho!:)


Lak od Gabrielly Salvete v odstínu 138 je zlatavá barvička se spousty stříbrných třpytek, které jsou v lahvičce hodně viditelné, ale ve výsledku se na nahetu téměř ztratí. Ale i tak se krásně leskne a třpytí, ať už je jakékoli počasí... na sluníčku se však rozehraje ještě více:) Musím říct, že laky od GS a jejich štětečky mi vyhovují snad nejvíce, štěteček mají poměrně úzký a dlouhý, takže mě osobně se s nimi lakuje výborně! S tímhle lakem obzvlášť, to byla pohádka:)
Lakovala jsem dvě vrstvy, které schly přiměřeně, žádné dlouhé čekání se nekonalo:) Konzistence je spíše vodovější, ale lak nikam nestékal ani nepruhoval. S výdrží je na tom také na jedničku, měla jsem ho nalakovaný celý týden (!) a vydržel téměř nepoškozený, když nepočítam oťukané špičky.
Barevně tenhle lak není asi ničím vyjímečným, ale mě naprosto dostal svými vlastnostmi! Díky nim si zalouží, aby se na mé nehty ještě někdy vrátil:) Mrzí mě, že už není v prodeji a já o něm píšu prakticky jen tak, ale co... když mě se i ty fotky vyjímečně nějak povedly :D 
Příště slibuju, že už přijdu s něčím aktuálnějším ;)
mějte se a smějte se :), Luci

4 komentáře:

  1. No nemám ho!! Vypadá tak dobře, hodně se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten je nádherný.. ostatně, jako většina laků od GS :) Miluju je..

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...