neděle 20. května 2012

Essence - Rebelizer

Zdravím a přeji pěknou bronzovou neděli!
Musím říct, že na ty naše kluky jsem hrozně pyšná!! To, že včera to až tolik nevyšlo už není důležitý, hlavní je, že to nezabalili dneska a vybojovali to! :) Není nic hezčího, než na konci zápasu poslouchat hymnu:) A co se týká večerního finálového zápasu, nevím.. je mi to jedno.. Lepší být třetí, než mít blbé kecy... viz. Slováci letos nebo Rusové celý roky:) Dívat se nebudu, tak ať se s tím hoši nějak poperou :D Jako hokejový fanoušek to nepřeju ani jednomu týmu :D Ale jako Češka, budiž... Slováci by si to zasloužili.. nechť se stane, co se stát má :D
A ještě se chci omluvit, že píšu zase po takové době, ale já než se odhodlám zase napsat, tak je další týden v prčicích :D A to já přitom mám co přidávat, ale lenost je lenost....:-[


Dneska přináším lak, který jste mohli vidět v minulém článku a párkrát jste si o něj i psali, že by vás celkem zajímal... tak je tu :) Je to lak z nové Essence kolekce Rebels, ve které můžeme najít tzv. latexové laky. Taky mě zajímalo, co si pod tím představit a tak jsem chtěla alespoň jeden vyzkoušet.. a ve výsledku vlastně ani nevím jak to popsat :D Latexový efekt je pro mě takový polomatný.. Lak se třpytí, ale na dotek se tváří jako matný.. občas má i takové "odlesky".. já nevím :D Na zahraničních blozích ho označují také jako satin, ale to mě absolutně nic neříká.. :D ale třeba vám ano ;)
Barva je to taková svítivá zelenožlutá. Myslela jsem si, že to na nehtech bude celkem odvaz, ale celkem to šlo.. přišel mi docela nenápadný. K opálené pokožce se určitě bude hodit více. V lahvičce je patrný zelený shimmer, který na nehtech už tolik vidět není, ale při bližším zkoumání na vás vykoukne :) Na fotkách vypadá více do žluta, ale ve skutečnosti byl spíše zelený... nevím jak to všichni dělají, že mají tak krásné fotky! Moje ruka nejenže neumí pózovat, ale ani foťák nezvládá zachytit reálné barvy.. a to si s nastavením můžu hrát jak chci, ach jo... máte stejný problém?
Lak je poměrně hustý, docela se táhne.. a je potřeba ho nanášet opravdu rychle a pokud možno zbytečně nepředělávat nánosy, protože bleskurychle schne a následně dělá nepěkné díry. Pro zručné slečny to určitě problém nebude, ale já lakovat na tři tahy bohužel neumím a tak to byl trochu boj. Ale druhá vrstva to srovnala a v krytí mi i postačila, i když jsem občas měla pocit, že by to sneslo ještě tu třetí.. Co se týče výdrže, tak je to pro mě takový průměr.. už druhý den se ošoupali konečky, ale díky barvě to vůbec nebylo vidět, takže to ničemu nevadilo.. To pravé odlupování přišlo 4 den, což je taková klasika.. Odlakovával se ale krásně! Dlouho se mi nestalo, že bych měla lak odlakování tak rychle a bez zbytečně "špinavých" rukou:)
Určitě koupi tohoto laku nelituji, protože je to opravdu krásná barva, která bude na léto ideální... můžu vám ho jedině doporučit, je to zase něco jiného mezi ostatními laky :) Ale další z této kolekce si už pořizovat nebudu.. ostatní barvy mě moc nezaujaly..
Btw. Už jsem se rozhodla, jak to bude s giveaway.. uspořádám jí, až blog dosáhne 25 pravidelných čtenářů, tak se můžete snad zanedlouho těšit :)
pa, Luci

10 komentářů:

  1. Tenhle lak mě hodně zklamal :( ale třeba mu ještě přijdu na chuť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v čempak? já si teda na něj vůbec nemohla stěžovat:)

      Vymazat
  2. já mám ráda takovou zářivou zeleno žlutou a tahle mi příjde taková trochu vybledlá :/. ale jak píšeš, k opálené pokožce to může vypadat dobře :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že není tak zářivá, jak se na první pohled v lahvičce zdála.. ale to mi nějak nevadilo, nebyl to takový odvaz:)

      Vymazat
  3. essence mam rada, ale ako pisala baby nadomnou.. ani mna tento odtien nedojal :)

    OdpovědětVymazat
  4. škoda že táto limitka nie je aj na slovensku :( veľmi sa mi páčia tie laky čo tam sú :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. škoda, škoda.. mě hrozně štve, když se mi nějaká limitka libí a k nám nakonec ani nedorazí..:/

      Vymazat
  5. tak tento sa mi vážne páči! viem si predstaviť,čo myslíš pod tým,že je akoby matný :) je krásny!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, taky se mi líbí :) asi jako jedné z mála :D

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...