čtvrtek 26. dubna 2012

Versatile blogger award

Pravidla tohoto "nominování" jsou:
  • přidat ikonu VBA do svého příspěvku
  • poděkovat tomu, kdo vás nominoval
  • informovat nominované o nominování
  • prozradit na sebe 7 faktů
  • nominovat 15 blogerek, které nedávno založily svůj blog
Za nominaci bych chtěla poděkovat Sunny M. :) Moc ráda nominaci splním, alespoň se o mně dozvíte něco zajímavého, co byste se asi jindy nedozvěděli ;)

7 faktů o mně:
1. Již od mala jsem si vysnila, že budu doktorkou... a tak nějak si za tím stále snažím jít, momentálně jsem ve třeťáku na zdrávce a za rok se budu pokoušet o přijetí na medicínu (hahaha, nedoufám...)
2. Co se týče jídla.. jsem poměrně dosti vybíravá, i když mně nepřijde, že bych toho až tolik nejedla... jen prostě nejím takové věci, které jsou obsaženy téměř všude :D jako jsou vajíčka, sýry, houby... takže ve finále vlastně nejím skoro nic :D:(
3. Jsem neskutečný fanoušek hokeje! Dokážu kvuli němu obětovat školu, spánek i volný čas... prostě hokejem žiju a děsně trpím v letní přestávce..  ( Češi! a Pardubice OLÉ!:))))
4. Ráno, pokud se někam  chystám (škola), tak  musím vstávat vždycky sama, nebo alespoň na mě nesmí nikdo mluvit, to pak mám zkažený celý den... Jakmile mi někdo naruší můj ranní stereotyp, tak se stávám naprosto nepříčetnou :D
5. Ve svých 18 letech mám za sebou dvě plastické operace a jeden umělý zub v puse :D Jo, zní to opravdu hrozně, ale není tomu tak... Co se týče těch plastik, tak mám voperované umělé nehtové lůžku na obou palcích u nohou, dost jsem si s nima protrpěla (zarůstání, stržení nehtů...) a tohle bylo asi tak poslední řešení. A k tomu zubu... trpím poruchou zubů - mám jich málo, chybí mi 5 a všechny moudráci.. tudíž jsem prostě potřebovala alespoň jeden doplnit :) Ale lekli jste se, co? :DD
6. Vždycky jsem měla ráda zeměpis, což snad žádná holka nemůže pochopit... proč? :D Vždycky jsem se vyžívala v mapách a hlavních městěch.. je to asi dědičné :)
7. Mimo kosmetiky jsem i velký knižní maniak, mám jich doma mraky, ale většinu z nich stále ještě nepřečtených :D Moc ráda si kupuju nové, ale pak na ně nemám čas :( Snad o prázdninách...

Co se týče dalších nominací, tak to asi vypustím, protože už snad každý nominovaný byl.. a kdo ne a chtěl by v tomto příspěvku pokračovat, tak směle do toho!:)
Děkuju všem, co si můj příspěvek přečetli... snad jste se třeba trochu pobavili a poznami mě i trochu jinak ;)
Mějte se, Luci

4 komentáře:

  1. Máš pravdu. U těch plastik jsem se fakt zděsila :oD A u těch zubů? Tak to má něco podobného kamarádka... :o) Třeba tě potěší, že v tom nejsi jediná (ikdyž to určo víš) ;o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to se zděsí většina lidí :D jo, jsem ráda, že v tom nejsem sama.. protože to rozhodně nebylo nic příjemného..

      Vymazat
  2. No v těch zubech a knížkách se poznávám!
    A v jídle vlastně taky... :-D

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...