čtvrtek 5. dubna 2012

Essence - Nail sealer

Zdravím!:)
Tento lak bych sem normálně vůbec nedávala, ale jelikož se ho chystám vyhodit a nemám sotva ani půlku vypotřebovanou, chci vám ukázat a říct, proč ho vlastně vyhazuji... 


Essence nail sealer jsem si koupila z důvodu, že mi už došel bezbarvý lak a nutně jsem potřebovala nový... A jelikož jsem s topcoatama a jinou péčí o nehty od Essence spokojená, sáhla jsem právě po tomto sealeru, nebyla to nijak závratná cena, takže proč ne... Slibuje zpevnění nehtů a má zabránit štěpení, což asi i splní.. nevím, nehty se mi samy o sobě moc neštěpí... ale pevnější asi byly..
Používala jsem ho prakticky na každé lakování jako podlak, většinou pak i jako nadlak...Ze začátku jsem si na něj vůbec nemohla stěžovat, ale cca po dvou třech měsících používání začal dělat hrozný věci! Za prvé, neuvěřitelně zhousnul, ani se pomalu nedal nanést na nehet... jako podlak budiž, ale jako nadlak pokazil celý dojem... a za druhé, po každém namočení štětečku jsem tahala z lahvičky i "pavučinku" laku, která ne a ne jít dolů!! (viz. obrázek, snažila jsem se to nějak zachytit...)
Po minulé zkušenosti jsem musela odlakovat čerstvě nalakované nehty, protože se na to opravdu nedalo dívat, tím že je hustý dělal díry a sem tam se objevily i nějaké bubliny.. a tohle teda opravdu ne! 
Máte s tímto sealerem nějaké zkušenosti? Je to normální, že tohle dělá, nebo náhodička?
Očekávala jsem od něho opravdu něco jiného, alespoň to, že ho budu moci vypotřebovat téměř celý... Jeho koupě mě rozhodně nezruinovala (tuším 50 nebo 60Kč, už nevím jistě), ale příště si ho už rozhodně nekoupím...

10 komentářů:

  1. S tímto zkušenost nemám, ale nedávno jsem zkoušela od Essence gel-look topcoat a ten schnul tak pomalu, že jsem nehty musela přelakovat ještě Seche...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. po tom jsem taky koukala, tak ještě, že jsem si ho nevzala...

      Vymazat
  2. Zkušenost s ním nemám a díky tobě ani mít nechci :D.

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Zkus si ho zředit. Nalít tam minimum odlakovače a on pak bude stejný jako předtím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, to se mi právě moc nechce... kdo ví, co by s ním odlakovač udělal, je to přece jen bezbarvý lak, který používám většinou jako topcoat... to si radši koupím nějaký jiný:)

      Vymazat
  4. Jaj, mě udělal přesně to samý. Letěl do koše po třech použitích. Škoda, škoděnka...;-)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hrůůůza, alespon nejsem jediná, které se to stalo..:)

      Vymazat
  5. Přesně tohle mi po měsíci používání udělal i Top sealer od Essence - Better than gel nails. Je to šmejd. Koupila jsem si Vytvrzovač od Four Seasons a jsem zatím spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nee, to jsi mi snad ani neměla psát.. mám ho doma taky:(:D budu doufat, že ho rychleji spotřebuju, než se "zkazí"..

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...