pátek 24. února 2012

New in • 23. a 24. února

Zdravím vás!
V dnešním článku přináším své nové úlovky, především z řad laků :) Včera jsem měla možnost zavítat do Rossmanna a samozřejmě jsem nezaváhala :) Ale šla jsem tam s tím, že si koupím poute to, co si předem stanovým... a světe div se, zvládla jsem to! Alě věřím, že kdybych tam strávila o něco delší dobu, nedopadlo by to tak :D A co že jsem si teda vlastně koupila?
Do drogérie jsem šla s tím, že se poohlídnu po nějakých štětcích, které jsem to této doby neměla (!!!), po hněděm laku a matném nadlaku.
Oba štětce, po kterých jsem sáhla jsou od značky Essence, jeden na pudr (80Kč) a druhý na stíny, konkrétně na kouřové líčení (40Kč). Jsou to mé první štětce, takže nebudu mít s čím srovnávat, ale v budoucnu se tady o nich třeba ještě zmíním ;)
A již zmiňované dva laky, ten hnědý je opět od Essence z limitované edice Legend of the sky, odstín I am a viator (50Kč), bylo mi prakticky jedno po jaké značce sáhnu, chtěla jsem prostě nějaký hnědý lak, který mi ve sbírce chyběl.. a když jsem viděla, že je v jedné z limitek, tak jsem si řekla proč ne. A druhý, matný topcoat od Miss sporty (45Kč), taktéž mi bylo jedno od jaké značky bude, vlastně jsem ho ani v jiném než ve stojanu MS neviděla, takže volba byla jasná :D Myslím, že oba dva laky se tu ještě určitě objeví "v akci", takže můžete čekat v dohledné době nějakou recenzi.
Bohužel se má laková mánie projevila i dnes, byly jsme s mamkou nakupovat a byla tak hodná, že jsem si mohla vybrat opět jeden lak :D A opět je takový do hněda, třpytkový od Flormaru, odstnín U10 (tuším 70Kč). Takže ho tu nejšpíš můžete taky čekat :))

Máte někdo s těmito laky či štětci zkušenost? Podělte se, ať vím, do čeho jdu :))

10 komentářů:

  1. Jééé a já u nás ten matný lak neviděla :( taky už ho pěkně dlouho sháním. Jinak plánuji vyzkoušet i Flormar, už mě dlouho láká, tak příště asi neodolám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já kdybych po tom matným přímo nešla, tak bych si ho asi ani nevšimla, byl tam tak zastrčený, chudák :D Flormary mám doma zatím dva a musím říct, že jsem s nima spokojená, mají moc hezké barvy :)

      Vymazat
  2. Flormar má supr laky, aspoň já jsem s většinou co mám spokojená :) Jsem zvědavá na fotky, až ho budeš mít na nehtech :)
    Zvu tě ke mě na blog, zítra bude první giveaway!
    www.markvitkysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem zatím spokojená, tak doufám, že to vydrží :)

      Vymazat
  3. Štětce od Essence mám a jsem s nima strašně spokojená, věřím, že ty budeš taky. A vybrala sis krásné odstíny laků, ten třpytkatý se mi líbí moc :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, zatím používám jen ten jeden na purd a spokojená jsem taky :)

      Vymazat
  4. tie laky vyzeraju dobre, som zvedava ako budes spokojna so stetcami:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě se pokusím o nich v budoucnu něco napsat:)

      Vymazat
  5. Pokud budeš do budoucna shánět v drogeriích matný top coat (jiný, než od MS), zkus kouknout do stojanu Essence, mezi toppery by měl být tzv. "soft touch", je to nová verze jejich matujícího nadlaku (dřív měl bílou nálepku). ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když jsem ho sháněla, tak zrovna žádný od Essence neměli:/ bývala bych si ho určitě vzala, ale musela jsem vzít za vděk tomu od MS;)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...