sobota 14. února 2015

Maybelline - Affinitone Concealer, odstín 02 Natural

Ahojte!
Ať už dnešní den nějak zvlášť prožíváte, nebo ne, doufám, že je pro vás pohodový:) Pro mě je dnešek úplně obyčejným dnem, kdy jsem se rozhodna dohnat jeden rest, který blogu dlužím:) Tento korektor jsem dopotřebovala už minulý měsíc, ale doposud nebyl prostor na jeho recenzi, takže si ji dáme zrovna dneska. A už teď říkám, bude pozitivní!:) Jinak blog bude mít za chvíli další narozeniny, takže se určitě těšte na malou soutěž:) A ta mimochodem probíhá také na mém instagramu, kde slavíme dosaženou 300 odběratelů:) Takže pokud IG máte, určitě se zúčastněte;) A jdeme už na ten korektor.


Už hroozně dlouho sháním Fit Me! korektor od stejné značky, ale nikde ho nemůžu najít:( A proto jsem při jednom z nákupů sáhla právě po Affinitone korektoru. Jejich make-up byl pro mě dlouhou stálicí před tím, než jsem začala mít až "chorobné" nutkání zkoušet neustále něco nového:) (to máme asi všechny blogerky, co? :D) Při výběru jsem se trochu bála odstínu, protože světlejší než 02 Natural neměli. Ale nakonec se vůbec nebylo čeho bát. Na ruce sice korektor působí o něco tmavěji, než bych si představovala. Nicméně na tmavší kruhy pod očima je úplně perfektní a skvěle s nima zatočí:)


Pod oči používám prakticky jen tekuté korektory, ty tuhé (např. Catrice Camouflage Cream) mi přijdou aboslutně nevhodné, nebo alespoň mně pod oči fakt nevyhovují. Tento má klasické balení s houbičkou na konci, pomocí které korektor nanesu/naťupkám pod oči a poté ho zpracuji štětcem. Krásně se vpije do pleti, nění vůbec viditelný a přesto je jeho krytí opravdu hezké. Zatím jsem se nesetkala s lepším korektorem, co se krytí týče. Opravdu si s mými kruhy poradil:) Neříkám, že je mám nějak extra velké a tmavé, ale neviditelné zase taky nejsou. Do vrásek samozřejmě trochu leze (neznám korektor, který by to nedělal), ale opět.. není to nijak vidět ;) 


Tady můžete vidět rozdíl: vlevo bez korektoru, vpravo už s. Myslím, že je jeho efekt celkem dobře viditělný:) Já korektor nanáším o přes celé horní víčko, oční okolí mám totiž přirozeně začervenalé, ale tento korektor to naprosto zamaskuje a oční okolí tím trochu prozáří, a to ač neobsahuje žádné třpytky nebo shimmer. S výdrží jsem taktéž neměla problém, po přepudrování držel celý den a nijak se nesléval nebo nedělal mapy. Na pupínky jsem ho nepoužívala, na ty mám zase ráda tuhé korektory. Pokud tedy hledáte nějaký levný a dostupná korektor pod oči, rozhodně vám tento doporučuji! Jen teda nebude pro úplně bledulky. Je fakt trochu tmavší, ale myslím, že na kruhy pod očima je to jen pozitivum. Za mě tedy rozhodně ano!:)

Jaký je váš oblíbený korektor? Máte pod oči rády tekuté, nebo tuhé?
mějte hezký zbytek víkendu, Luci

4 komentáře:

  1. Poslední dobou mám raději ty tekuté (důvod je jasný, mám samé tuhé, takže potřebuju mít důvod, že si zas něco potřebuju koupit). :)))) Zejména pod oči mi tekuté připadají lepší, lépe roztíratelné. Taky jsem chtěla ten fit a ještě ho nekoupila, jinak taky mám make-up Affinitone a vyhovuje mi (nějak jsem včera zapomněla, že ho mám a koupila si další make-up od jiné značky). Ano, taky mám stálou potřebu zkoušet nové věci :))))
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  2. Dnešní den trávím v práci a světe div se, bez korektoru. Já nevím, pod oči jej, zatím, nepoužívám a momentálně pupínků moc nemám, takže pro zachování přirozené pleti mi stačí make up, což je asi nejlepší varianta. jinak mám ale doma Catrice Camouflage a ještě tyčinkový korektor od Essence, oba patří k tužším, těžším a používám je pouze na pupínky ;) Pěkný den! bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tento korektor je můj oblíbený, mám ho asi rok (vydrží opravdu dost dlouho) a další si koupím hned, jak ho spotřebuji. Ty tuhé mi moc nevyhovují.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten korektor vypadá dobře, hezky zakyje, ale přesto je přirozený. Já zrovna používám tekutý korektor od Astoru a taky mi vyhovuje na kruhy pod očima, ony jsou asi dost na stejný princip. Na pupínky zase mám Catrice Camouflage cream.

    Maru Giveaway o vůně Like an unforgettable kiss

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...