pondělí 9. února 2015

Colorama Neons - 190 Green Zing

Ahojte!
Doufám, že vstup do nového týdne byl pro vás úspěšným:) Dneska se vrhneme na ukázku dalšího laku. A už teď prozradím, že nebude moc pozitivní, ale i tak to občas bývá:) Je nějaký lak, který vás v poslední době opravdu naštval? Mě opravdu naštval tento neonkový zelenáč, ale už je to dobrého půl roku zpátky :D (Vidíte, jak daleko dopředu mám připravené podklady ke článků? :D)


Po lacích od Coloramy většinou moc nekoukám, snad jen, když se objeví nějaká zajímavá limitka. Tento lak z neonové kolekce jsem naopak vyhrála, sama bych po něm asi nikdy nesáhla. Proč? Ani nevím, ale neonky mě nikdy moc za srdce nechytly.. a tento zelenáč to ani nezměnil. Nás samozřejmě opět okradli o názvy, ale na internetu se dá dohledat, že se jmenuje Green Zing. Barva není úplně jedovatá, ale svítivá rozhodně je. A ku podivu se na fotkách tváří dost věrohodně. Barevně mi přijde i odstín tmavší, než bývají zelené zvýrazňovače.


Konzistence je dost vodová, ale při lakování mi to nedělalo žádný velký problém. S konzistencí ale souvisí krytí, které je v případě tohoto laku dost na prd. S bílým podkladem by to určitě rozbalil na plné čáře, ale samostatný plně nekryje ani ve třetí vrstvě (ty můžete vidět na fotkách). Na více jsem už neměla čas ani nervy, takže jsem si musela vystačit s těma :D Navíc se na nehtech tváří tak ušmudlaně, špinavě.. já nevím, prostě se mi výsledný efekt vůbec nelíbil.


Co je pro neonky typické, je polomatný až matný finish. Ani u Green Zing-a to nebylo vyjímkou. Uschul do polomatna, já jsem ho však přelákla jednou vrstvou topcoatu. Výdrž na druhou stranu byla více jak slušná, první odlupy jsem zaznamenala až 4.den, což je u mě rozhodně nadprůměrné! Nicméně lak spíše praskal, než se loupal, takže po tom 4.dnu už to nevypadalo moc hezky. Velice nemilé překvapení mě ale čekalo při odlakování.. to, co mi lak na nehtech udělal, to jsem ještě neviděla! Ač podlak používám úplně automaticky, tak tento lak mi zanechal tak hnusné zelené nehty, že to ani možné není! A ani dolů to nešlo, prostě to muselo postupně odrůst.. hrůza. Takže za tohle už mi na nehty asi nikdy nepůjde! Kdo by totiž toužil po zeleně zabarvených nehtech..

Udělal vám to nějaký lak také? Jak přirostly neonky k srdci vám?
mějte se hezky, Luci

3 komentáře:

  1. No tak viem si predstaviť tú pohromu, niečo podobné som zažila s modrým a zeleným Astorom, takže také farby na nechty nikdy viac.

    OdpovědětVymazat
  2. Zelené laky na nehtech moc nenosím, mám jenom jeden tmavě zelený od Yves Rocher a ten se mi líbí moc :) Neonky mě nikdy nijak nebraly, ale líbí se mi na ostatních :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je super, že Coloramy mají opravdu hodně různých barev a odstínů, ale přijde mi, že zrovna moc dobře nekryjí a ani moc nevydrží :(

    Tahle barvička je zajímavá, taková alá vodník! ;)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...