středa 1. října 2014

Rimmel - 004 Luna Love

Čauky!
Je na čase vám zase ukázat nějaký ten lak:) Dneska přišla řada na dalšího pískáče (ano, víte, že já je mám opravdu ráda... zvláště ve chvílích, kdy nemám na lakování moc času:)), tentokrát z řady Space Dust od Rimmelu. Nakonec jsem ukožistila všechny, kromě toho fialového. Ten mi přišel hodně podobný s odstínem Sapphire od GS. Tento jsem si sama taky nevybrala, ale dostala jsem ho od mé drahé Simonky k Vánocům:) Nevybrala jsem si ho sama asi díky svému vztahu k růžové, moc jí nemusím, ale při bližším zkoumání mám takových laků celkem dost :D Nechápu.. :) Nicméně tento lak je opravdu ojedinělý a díky tomu se mi moc líbí!


Jak už jsem psala, lak patří do kolekce Space Dust, což jsou laky s pískovým efektem. Přijde mi, že tyto Rimmelácké nejsou tak hrubé, jako třeba pískové laky od Gabrielly Salvete (hlavně ty glitrové), což občas také není na škodu:) Luna Love je velice zajímavá tmavě růžová barvička se spoustou růžový, modrých a stříbrných odlesků. Na nehtech to společně s hrubým povrchem vytváří zajímavý efekt. Myslím, že přesně takováhle barvička by se hodila na galaxy manikúru. Takhle nějak si představuji oblohu před nějakou apokalipsou. Růžovou až rudou a plnou zářících hvězd. Ale ne, že bych to chtěla někdy vidět :D


Lakování proběhlo v pořádku, lak je co se konzistence týče naprosto v pořádku. Akorát ten štěteček by mohl být lepší.. Opět je na mě dost široký, tentokrát i navíc docela špatně střižený. Z jedné strany má celkem slušný oblouček, ale z druhé je skoro rovný. Takže se mi s ním trochu blbě manipulovalo u kůžičky, ale nějak jsem to zvládla:) Schnutí bylo jako obvykle rychlovka, právě v tom mám pískové laky ráda:) K plnému krytí mi stačily dvě vrstvy.


Bohužel mi ale příliš dlouho na nehtech nedržel. Již druhý den se mi první menší kousky odlouply. Sice díky mytí vlasů, ale i to některé laky zvládnout. A bohužel třetí den už šly dolů větší kusy.. opět jsem tomu asi trochu pomohla, díky celodennímu nošení gumových rukavic, ale tak.. no, očekávala jsem trochu delší výdrž. Nevadí, musím ho zkusit i v trochu mírnějších podmínkách, protože barvička je to opravdu krásná, taková správně šťavnatá. Co říkáte?

Máte rády pískové laky? Vyzkoušely jste nějaký z řady Space Dust?
mějte se hezky, Luci

9 komentářů:

  1. Ten odstín je moc pěkný - já tyhle fuchsiové laky fakt můžu. Jinak z té řady Space Dust mám jen jeden kousek - ten stříbrný, je moc pěkný, ale nevydrží tolik co pískáče od Gábiny. Začíná se mi loupat po dvou dnech a to mi většina laků vydrží neporušená tak 4 dny.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. tenhle odstín se mi moc líbí :)

    Visit my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  3. nádherný lak :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle lak je krásnej, já mám pískovej od GS a mě se tyto efekty líbí moc :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. krásná barva a konzistence hlavně, škoda, že si nelakuju nehty :/ i když sundávat by se mi to nechtělo ..

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...