pondělí 6. října 2014

Nivea - Tělové mléko do sprchy (suchá pokožka)

Čauky!
Dneska jsem tu s jedním velkým restem, resp. s produktem, který jsem už dávno spotřebovala, ale doposud nebyl čas o něm napsat. Možná jsem to mohla nechat už být, ale mám ráda, když tu mám všechno, co jsem chtěla:) I proto, že třeba se za pár let budu chtít podívat, jak na tom ty produkty byly:) 
Dnešní recenze bude o tolik diskutovaném tělovém mléku do sprchy. Nevím přesně, kdy kolem nich byl ten velký boom, ale už to nějaký pátek je:) A co jsem si tak všimla lidé je buď milují, nebo nesnášejí. A jak jsem na tom já? Jdeme se na to podívat.


Obyčejně by tento produkt byl pro mě zbytečný, jsem totiž zvyklá se mazat klasickými másly nebo krémy, ale na koleji jsem trochu línější, hlavně když je zima, tak si ráda hned zalezu do něčeho teplého.. a ne se ještě něčím mazat. Ano, je to lenost :D Ale myslím, že tento typ produktu byl právě pro nás lenochy vyroben :) Jak jistě všichni víte, toto mléko do sprchy by mělo plně nahradit jakékoli tělové mazadlo. Funguje na principu, kdy se po umytí běžným sprchovým gelem natřete tímto mlékem a opět ho opláchnete. Vaše pokožka by pak měla být po koupeli hebká a hydratovaná. Funguje to?


Ano i ne. Takhle, s mokrou pokožkou se krásně spojí, jde hezky zapracovat. Po opláchnutí máte opravdu heboučkou pokožku, jako když se právě natřete. Ale ráno už nic takového nevnímáte. Což se mi občas nestává ani s nějakým obyčejným mazadlem. 
Na co je si dát pozor je fakt, že po tomto mléku celkem dost klouže vana, sprchový kout atd. Je třeba pak po sobě ještě opláchnout ve sprše. Navíc si myslím, že to není úplně nejlepší pro odpady a tak. Doma by mě za to mamka asi hnala, ale teď budu asi hnusná a rozcapená, ale na koleji mě to netíží, stejně se tam o odtok vody musíme starat sami, takže... tak. 


Mléko jinak voní klasicky Niveácky, takovou vůni já ráda:) Co mi ale vadí je, že musíte balení rozstřihnout, abyste mohli spotřebovat veškeré mléko, které v tubičce je. Bez nastřihnutí ho spotřebuje možná ani ne do 3/4 a to fakt. Po nastřižení jsem ho používala snad ještě dalších 14 dní. Což je tedy jeho nevýhoda, další může být trochu nešetrnost ke koupelně a odpadům, taky trochu vyšší cena, než je u běžných tělových mazadel (ale samozřejmě seženete i dražší). Jinak si ale myslím, že je to celkem fajn pomocník pro nás, které se nechceme v té ukrutné zimě (a ta na koleji fakt je!) ještě mazat. Tělový krém mi to tedy nahradí, ale hutné máslíčko úplně ne. Produkt mohu doporučit, ale je potřeba počítat s jistými vlastnosti, které jsem výše popsala.

Co vy a tělová mazadla? Mažete, nemažete? Měli jste nějaké tělové mléko do sprchy?
mějte se hezky, Luci

5 komentářů:

  1. miluji tohle mléko :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Pouzivam a som velmi spokojna. Len nechapem ze vsetkym z toho klze vana alebo sprchovy kut a mne vobec nastastie.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem ji zkoušela a máš pravdu, že to zas*re vanu. :D Já se strašně nerada mažu, moc zdlouhavý při mé prostorově výraznější postavě, takže hledám všechno možný, abych se nemusela mazat. :) Nyní to řeším tak, že si do vany naliju trochu nějakého tělového mléka (nyní playboy) nebo pár kapek arganového oleje. Ne že bych byla moc mastná, ale slabý film to udělá a to mi stačí. :) Je to lepší než nějaké olejové kuličky.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  4. Keď to prišlo ako najknovšia novinka veľmi som sa potešila, pretože neznášam sa krémovať po sprche jednak kvôli zime a jednak, že sa mi nechce:D ale stotožňujem sa s tvojími názormi v zime je to fajn, ale radšej sa asi prekonám a doprajem svojej pokožke niečo viac účinné:)
    Hello From the Edge

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...