sobota 4. října 2014

Nákupy vs. spotřebováno za září 2014

Ahojky!
Je to až neuvěřitelné, jak rychle to utíká. Je tu už spotřebováno za další měsíc, konkrétně za září. (Booože, za chvíli jsou Vánoce :O :D Já nevím, jakmile se překulí září, tak mi přijde, že ty Vánoce se blíží mílovými kroky:)) Už předem říkám, že nákupy jsou opět takové standartní, čili poměrně četné a na výslednou částku vysoké. Ale ta spotřeba, ta byla v září katastrofální. Nj, už jsem začala zase pobývat na dvou místech a navíc jsem si do Ostravy většinou vezla plné produkty, takže ta spotřeba je dle očekávání opravdu mizerná. Pojďme se na to podívat:)

Nákupy za září 2014
Zajímavé je poměrně složení nákupů, můžete zde vidět pár věcí z ebay, jednu výhru, asi poslední objednávku z Kájinýho plumfooleryshopu, obsah MemeBoxu a jeden sprcháč z DMka. To je všechno. Na to, kolik jsem toho vyjmenovala, tak toho na fotce vidím nějak moc :D Holt.... jsem hrozná prostě:)
  • Seche Vite 14ml (ebay; 196Kč)
  • Revlon ColorBurst Lip Butter Lipstick Moisture Lip – 001 Pink Truffle (ebay; 253Kč)
  • Holika Holika Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow – no.3 Light Brown (ebay; 131Kč)
  • 3x vzorek: TonyMoly – Lemon Brightening Lotion; Etude House – Precious Mineral BB Cream; Lioele – Blooming Shimmer Pearl Base (ebay; dárek k nákupu)
  • Glazel – Eye shadow 18 (výhra; 0Kč)
  • Balea – Sprchový gel Black Secret s vůní vanilky a pomeranče (DM; 30Kč)
  • Victoria´s Secret – Pear Glace Tělový osvěžující sprej (plumfooleryshop.cz; 175Kč)
  • Real Techniques – Setting Brush (plumfooleryshop.cz; 196Kč)
  •  Maybelline – MNY my balm (plumfooleryshop.cz; dárek k nákupu)
  • Memebox – K-style 2: Royal Nature Pantone Shadeliner – 476C Sweetly You; Secret-Stargirl S-Style 2 set – No.14 Delicate Eye; Eglips Real Color Lip Lacquer – PK 03; RiRe Luxe Mirror Eyeliner Black 1ea; Shara Shara Color Eyes Stick Shadow – GL01 Caramel Gold; Original Raw Ten Cushion Foundation (memebox.com; 533Kč)
  • Celková cena 1514Kč
 Celkově jsem napočítala 17 kusů. To je strašně moooc. Když ono, z toho ebye nakupuju průběžně, box jsem platila dokonce v červenci.. tak ono se to pak nakupí a ani vám to tak nepřijde :D

Spotřebováno za září 2014

Když jsem psala o katastrofální spotřebě, tak jsem to myslela vážně. Za září jsem dodělala prachsporsté 3 kusy, z toho dva vzorky. No prostě katastrofa, snad nikdy to nebylo horší.
  • Bruno Banani - Deodorant Natural Spray - krásně vonící květinová voňavka. Ani nevím, jestli je ještě prodejná. U mě totiž parfémy a voňavky hrozně dlouho čekají. Musím mít vždy načatý pouze jeden a pak čekací doba je třeba 2,3 roky :D Ale tato vůně byla hrozně fajn, jen poměrně rychle ubývala.
  • vzorek Nivea - Cellular Anti-age Denní Krém Of 15 - už jsem jeden vzoreček tohoto krému spotřebovala. Není špatný, ale já denní krém neunosím, používám jen ty noční.
  • miniatura Vichy - LiftActiv Serum 10 - vůbec nevím, jak jsem ho měla používat, tak jsem ho používala jako klasický krém :D Sérum je hodně vodové, trochu déle se vsakuje a poměrně lepí. Avšak výsledná hydratace je celkem fajn, ale nezaujalo mě to.
Tak, dneska to bylo opravdu rychlé:) Doufám, že příští měsíc už to bude o něco lepší, protože takhle málo jsem toho ve spotřebovánu opravdu ještě neměla:) I porovnání krabiček je celkem výsměch. Celková bilance je +14 produktů.


Máte s něčím, z výše uvedého zkušenost? Jaká byla vaše nejnižší spotřeba?
mějte hezký zbytek víkendu, Luci

4 komentáře:

  1. Setting brush je dokonalý, na rozjasňovač, korektor, pudr, na stíny a no prostě je úžasný! Dále mám body sprej VS a jsem s ním spokojená, mám tři vůně a všechny jsou dokonalé :) A Revlon Lip Butter je také úžasný, vlastně bych ho teď na podzim mohla vytáhnout :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že sis nakoupila senzační věci. Hlavně sprej od VS, štětec Real Techniques a lip butter od Revlonu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  3. super věci sis koupila :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. No, tak třeba to zas doženeš příští měsíc:)))

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...