středa 8. října 2014

L´Oréal - Super Liner blackbuster (odstín Extra Black)

Ahojte!
Na řadě je opět zástupce z dekorativní kosmetiky (možná jste su už všimli, snažím se držet jisté návaznosti: lak-tělová/pečující kosmetika-dekorativní kosmetika a tak pořád dokola:)). Tentokrát to budou linky ve fixu, které jsem zístala díky jednomu z beautyboxů. Sama bych si je asi nevybrala, protože s linkama ve fixu nemám úplně nejlepší zkušenosti, ale tak.. nepředbíhejme:) 


Zpočátku jsem byla k linkám dost skeptická. Ještě když přišly v boxu, kde jsem občas měla pocit, že tam jsou věci, kterých se chtějí firmy zbavit.. Takže jsem je zbytečně neotevírala a řada na ně přišla až tak po půl roce. Měla jsem celkem "strach", aby už třeba nebyly vyschlé na troud. Ale to se naštětsí nekonalo, naopak jsem byla celkem překvapená :) Linky vůbec nebyly vyschlé, navíc mají opravdu hezkou černou barvu. Není to úplně černočerná, ale zase to není nějaká vybledlá až šedá, čehož jsem se taky trochu obávala. Takže na první pohled jsem byla spokojená:)


Hrot mají linky poměrně velký, ale jeho špička je natolik úzká, že s nimi dokážete nakreslit linku libovolné šířky. Aplikace je s nima celkem pohodová, nemám s tím problém ani já, takový nemotora na linky:) Po nanesení jsou okamžite suché a jsou oděru vzdorné. Čemu ale pohlednou je voda, jakákoli. Mně bohužel i často slzí oči, takže to linky občas neustojí (viz. foto níže). Jinak mi ale na oku drží celý den bez problému. Nevím, jak by vydržel třeba ocásek u vnějšího koutku, protože ten si udělat neumím :D Balení se snažím skladovat hrotem dolů, tak abych co nejvýce zabránila vysychání.


Zde můžete vidět, že se mi linky občas ve vnitřním koutku rozpijí. Což je asi tak jediná větší moucha, kterou jsem u těchto linek objevila. Trochu jsem se bála i toho, že se mi linky budou oblepovat stíny, protože jinak si je vlastně ani neaplikuji, než na stíny. Ale je to v pořádku, hrot vůbec od stínů není a stále si drží svoji černou barvu i tvar. Je pravda, že ke konci používání už špička není tak pevná, ale i tak se nijak neviklá a aplikace je bezproblémová. 
Linky mě tedy celkem překvapily, používám je ráda, jen by se mi nemusely mazat ve vnějším koutku, ale tomu asi nijak nezabráním..

Co vy a linky? Jaký typ je váš nejoblíbenější?
mějte se krásně, Luci

5 komentářů:

  1. Tyhle mám doma taky a už je bohužel nepoužívám tolik, jako dřív. Mně to moc s fixy nejde, nejradši mám linky gelové :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle jsem taky měla, z Ladyboxu. Trochu mě štvalo, že není úplně černá. A taky mi s ní nešlo udělat opravdu tenkou linku a taky se mi mazala. Takže jsem ji spotřebovala, ale pro druhou jsem neběžela. Já mám nejradši tekuté linky se štětečkem, gelovky a klasické tužky jdou mimo mě. A je to teda můj must have produkt, bez horní černé linky si připadám divně. Kdybych měla úpravu zredukovat na naprosté minimum, tak nevylezu bez linek a upraveného obočí.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají skvěle ! Mě se ale lépe dělá linka s tekutýma a se štětečkem.

    http://klarissaaddell.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Linky mám taky z LB a už je pravidelně používám přes rok a stále krásně malují. Navíc výborně drží, za mě velká spokojenost :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Přidávám se k těm, co ji vyzkoušely diky LB. Linky to jsou suprové, jen by mi vyhovoval menší/užší hrot.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...