sobota 25. října 2014

Beauty Bag - Taška plná krásy

Ahojte:)
Už jste určitě slyšeli o dalším druhu nadupané kosmetické taštičky, konkrétně o Beauty Bagu, který si můžete zakoupit na stránkách Kosmetika USA. Přijde vám tedy kosmetická taštička naplněná cca 6 kosmetickýmu produkty, z nichž minimálně 3 by měly být v plné velikosti. Za cenu 350Kč je to myslím fajn nabídka. Pokud vezmu v potaz ještě značky, které se v těchto tašičkách objevují, tak mi to přijde jako velmi zajímavá nabídka:) Samotnou mě zlákala až avizovaná Too Faced, která by se měla v taštičkách objevit. Tak se tedy podíváme, jak si Beauty Bag u mě vede :)


Balíček mi přišel zabalený v bublinkové folii a produkty byly naskládané v již zmiňované kosmetické taštičce. Ochrana to tedy nic moc, ale vše mi dorazilo v pořádku, takže v tomto ohledu je to v pohodě. Kosmetická taštička je více než prostorná. Sama bych sice uvítala nějakou méně barevnou, ale co.. taštička na cestování se hodí vždy:) Obzvlášť pro mě, když svoji kosmetiku neustále převážím na kolej a domů (nějak se mi prostě nechce si všechno pořizovat 2x, nebo co myslíte, mělo by to cenu?).


Teď už se tedy půjdeme podívat, co jsem v taštičce objevila já :) (taštičky jsou si svým obsahem většinou podobné, ale v některých produktech se mohou lišit, není tedy každá úplně identická).


Jako první jsem samozřejmě hledala již zmiňovaný produkt od Too Faced. Byla jsem opravdu natěšená, tak trochu naivně jsem očekávala něco z dekorativní kosmetiky, protože jsem ani netušila, že tato značka vyrábí i nějaké jiného, jako tělovou či pečující kosmetiku. A tak jsem v taštičce objevila Cooling, Crackling, Shimmering, Mouisturizung Body Mousse a byla jsem dost zklamaná. Tohle byl ten tahák, na který jsem se nechala zlákat? Achjo :D Je to tedy třpytivá chladící pěna, která je podle mě více než zvláštní. Má sprejový aplikátor a při zmáčknutí spíše prská, navíc prská i při roztírání na kůži, což je prostě.. divné :D Prská to jako olej na rozlápené pánvi, až na to, že tato pěna chladí.. opravdu zvláštní :) Z produktu tedy nejsem úplně nadšená, už z toho důvodu, že jsem se těšila na něco jiného a navíc pro tuto pěnu asi nenajdu ani využití.. (cena 539Kč)
Dále jsem vytáhla malý kalíšek, ve kterém se ukrívají 3 kapsličky Ceramide Eyes Time Complex Capsules od Elizabeth Arden. Jsou tedy určené pro péči o oční okolí, slibují redukci jemných i hlubších vrásek, dokonce i tmavých kruhů pod očima. Na tyto kapsulky jsem opravdu zvědavá, ráda je vyzkouším :) (cena plného balení je 299Kč)


Malá paletka od Clinique mě potěšila moc. Tuto značku jsem zatím vůbec nezkoušela a fakt, že jsem dostala paletku se dvěma neutrálními stíny a tvářenkou, to je prostě super.. pro mě jako dělaná! Moc ráda ji vyzkouším:) (cenu jsem bohužel nenašla)
A štětec na oční stíny od Celvina Kleina zní pro mě dost exoticky a luxusně. A vůbec, tento druh štětců se doma prostě neztratí:) Zdá se mi být ideální na aplikaci gelových očních stínů nebo na nabírání tuhého korektoru. (cena 199Kč)


Konečně budu moci vyzkoušet slavní Carmex Original Lip Balm:) Trochu mě zarazila jeho "vůně", která je pro mě výrazně metolová.. a to já opravdu nemám ráda. Ale pokud bude opravdu tak skvělý, jak o něm všude čtu, tak to snad i přežiju :) (cenu jsem nenašla)
A poslední je Lip Gloss od Color Concept. Lesky na rty úplně moc často nepoužívám, ale tak.. také ho ráda vyzkouším. Dost se tedy táhne, bude tedy asi pěkně lepit, ale díky tomu očekávám, že na rtech nějakou dobu vydrží. Uvidíme:) (cenu jsem nenašla)


Ještě přidávám swatche některých produktů. Zleva: podivná třpytivá pěna Too Faced, Lip Gloss od Color Concept, a poté tvářenka a stíny z paletky Clinique.
Celkově musím říct, že cenově se paletka opravdu vyplatí. Našla jsem v ní značky, ke kterým se normálně nedostanu. Co mě trochu mrzí, že jsem se nechala nalákat na Too Faced a nakonec je to asi ten produkt, který mě nejméně potěšil. Ale nevadí, alespoň díky tomu vyzkouším další a další značky:) Nákupu tedy nelituji.

Co vy a Beauty Bag, podlehly jste? Co říkáte na obsah mé taštičky?
mějte hezký víkend, Luci

9 komentářů:

  1. Ta pěna by mě taky nepotěšila, nevěděla bych, co s ní mám dělat :-D Jinak se mi obsah beauty bagu líbí moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Teď na zimu je chladivá pěna trochu neupotřebitelná...Ale jinak v celku dobré, jako propadák bych to neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  3. v inej taštičke bol eos :) ten by som privitala viac ako carmex :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky by mě pěna nepotěšila.. ty první série beauty bag byly povedenější.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Slyším o něm prvně, ale cenově je to opravdu zajímavý a až na tu pěnu bych byla myslím spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Poprvé jsem o něm četla včera a dost intenzivně uvažuju, že si jej pořídím taky, moc se mi líbí :)

    Giveaway Realash ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Už taštička sama o sobě je krásná a obsah se mi taky líbí :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Mně to za 400 Kč i s poštovným přijde nic moc. Pěnu bych nevyužila, tyhle paletky Clinique se dají sehnat třeba na Aukru za pár kaček, taštička taky, lesky nepoužívám a Carmex si za stovku můžu koupit sama.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...