sobota 27. září 2014

MemeBox special #33 K-Style 2

Ahoj, ahoj:)
Konečně je tu zase víkend, co říkáte? Dneska jsem tu s jedním takovým speciálním článkem. Pár podobných už tu bylo, ale tento je přeci jen v něčem jiným. Víte, že beautyboxy a s nimi spojená překvapení, mám celkem ráda. Nicméně ty naše české už v poslední době za nic nestojí. Ale před nějakou dobou napsala Anetka o korejském MemeBoxu, a to už jsem věděla, že jednou musí být můj! :) A právě o svém prvním (jo, už teď vím, že nebude poslední:)) vám právě dnes napíšu :)


Co jsem tak vypozorovala, tak MemeBoxy se vydávají pravidelně, ať už nespecializované, nebo specializované na nějaký poddruh kosmetiky. Já jsem si vybrala jeden z těch specializovaných boxů, konkrétně K-Style 2. Který měl být podle popisku zaměřený na korejský make-up, podle K-celebs (korejských celebrit). Nějakou dobu jsem čekala, než vydají nějakou edici zaměřenou čistě na make-up. A K-Style box mi připadal jako ideální. Takže jsem si ho cca na konci července objednala:) Ano, boxíky se objednávají poměrně hodně dopředu před tím, než vůbec vyjdou. Tento jsem objednávala na konci července a vycházel až začátkem září (konkrétně 12.9.). Déle si tedy počkáte na to, než boxík vyjde, než na to, až vám dojde. Došel mi tedy po cca dvou týdnech od vydání. Což je super :) O ceně a celkové spokojenosti s dopravou se ještě zmíním na konci ;)


Co se týče balení, tak balíček přišel ve velké růžové bublinkové obálce. No, růžová by úplně být nemusela, je totiž hned poznat, co vám přišlo, ale tak... oni to pošťáci o mně beztak vědí, že jsem blázen.. :D Přivezla ho klasicky Česká pošta, nijak neporušený. Uvnitř obálky už na mě čekala sytě růžová čtvercová krabička. Krabička je sice poněkub menší, než u našich boxů, ale myslím, že její obsah je tak 100x lepší:)) Možná mě trochu mrzí, že krabičku asi tolik nevyužiji. Nemá totiž klasické horní víko, ale otevírá se zepředu a nahoru (nevím jestli mi rozumíte, ale na další fotce to snad bude trochu vidět:)). Nicméně je opravdu pevná a balíčku se za tu dlouhou cestu z Korei nic nestalo:)


Po otevření na vás hnedka vykoukne průvodce celým boxem, tedy seznam produktů a nějaké tipy (samozřejmě v angličtině). Pod ním už jsou samotné produkty. A hlavně žádná sláma či jiné nadrcené papírky. Je tam prostě takový šustící papír (nevím, jak se mu říká:D), ze kterého není tolik bordelu:) A teď už se pojďme podívat na jednotlivé produkty.


Jako úplně první jsem vytáhla Pantone Shadeliner od značky Royal Nature. V boxu jsem mohla najít 4 různé odstíny (světle zelenou, černou, růžovou a hnědou) a do toho mého mi dali asi tu nejlepší možnou variantu. Mám hnědý odstín s názvem 476C Sweetly You. Hnědá tužka mi ve sbírce chybí, takže jsem ráda, že jsem v boxu objevila právě ji. Na kartičce se píše, že je podobná gelové lince, měla by bát voděodolná a dlouhotrvající, tak jsem na ni zvědavá:)
Dále jsem v boxu našla Luxe Mirror Eyeliner Black od značky RiRe, což jsou klasické černé tekuté linky. Zvláštností je, že na balení je miniaturní zrcátko. Já tedy nevím, jestli ho někdy využiji, ale je to zajímavý prvek, který by mohl spoustě slečnám/ženám, usnadnit třeba cestování:) Myslím, že takový produkt se u mě určitě neztratí.


Dále jsem v boxu našla S-Style 2 set od Secret-Stargirl, což jsou nalepovací řasy. Po pravdě, tohle je asi jediný produkt z boxu, ze kterého jsem rozpačitá. Umělé řasy mě nikdy moc nelákaly, ani jsem žádné nikdy nezkoušela.. Ale tak všechno je jednou poprvé, snad se k těmto někdy odhodlám. Jsem ráda, že mám tu možnost, ale třeba takovou řasenku bych uvítala v boxu více:) Jinak jsem obdržela jednu ze dvou variant, konkrétně No.14 Delicate Eye.
Asi nejroztomilejší balení patří Color Eye Stick Shadow od značky Shara Shara. Podle mě jsou tyto obaly pro asijskou kosmetiku přímo typické, takže mě nijak nepohoršují:) Jen je pravda, že vypadají trochu jako nějaká dětská malovátka:) I tyto stíny byly ve dvou variantách (zlatá a růžová). Já mám tu zlatou v odstínu GL01 Caramel Gold. Možná bych více uvítala tu růžovou verzi, ale myslím, že i tuto využiji:)


Dále v boxu byl Ten Cushion Foundation od značky Original Raw, což je podle kartičky báze pod make-up, CC cream, hydratační produkt a krém s ochranným faktorem v jednom. No, má opravdu velké množství využití. Jsem na něj zvědavá:)
A jako poslední produkt jsem vytáhla Real Color Lip Lacquer od značky Eglips. Je to v podstatě matný lesk na rty. Já ho mám v odstínu PF03, což je pěkná růžovočervená barvička. No, na mě je trochu výraznější, než bych potřebovala, ale myslím, že to s ní zvládnu.. v rozumném množství :) Na kartičce píšou, že je to vlastně lesk na rty, rtěnka a lip tint dohromady. Na výběr opět bylo asi z více odstínů, na kartičce je jich celkem 7, ale žádný vyloženě nude tam není, takže barvy, kterou jsem dostala, ani moc nelituji:)


Přikládám ještě orientační swatche všech produktů, kromě umělých řas:) Úplně vlevo je Pantone Shadeliner, vedle Luxe Mirror Eyeliner Black, dále Color Eyes Stick Shadow, úplně napravo Ten Cushion Foundation a dole naposledy zmiňovaný Real Color Lip Lacquer. Vedle na fotce jsem ještě zachytila produkty po utření kapesníčkem. Je vivět, že tužka i lesk budou poměrně dobře držet a linky snad budou držet úplně přibité:) Jen upozorňuji, že jsou matné, jen se k nim při utírání přimíchalo pár třpytek ze zlatého stínu:) Díky tomu, že se jedná o asijskou kosmetiku, není třeba se příliš bát tmavých odstínů. Podkladový krém/CC krém atd. byl pouze v jednom odstínu a je vidět, že je dostatečně světlý, což je rozhodně super:)

Celkově musím říct, že jsem nadmíru spokojená. Člověk si sice trochu počká, ale myslím, že to za ten čas stojí. Dokonce si myslím, že i za ty peníze. Celkově mě box přišel na cca 530,-. Není to sice úplně málo, ale za 6 plných produktů, které tady rozhodně neseženete... to si myslím, že je tak akorát:) Navíc, kdybyste chtěli něco podobného shánět třeba na ebay, tak podle mě za to zaplatíte mnohem více:) Celková hodnota boxu je 85$, což je při současném kurzu přes 1800Kč. Tak nekupte to:)) Objednávat můžete na memebox.com. Žádné další poplatky (clo, atd.) jsem neplatila a s doručením jsem celkově neměla sebemenší problém. Za sebe můžu tento box (celkově MemeBox) jenom a jenom doporučit:)


Co na tento box říkáte? Odhodláte se k objednání?
mějte hezký zbytek víkendu, Luci

8 komentářů:

  1. Super boxík. Myslím, že bych také až na řasy využila všechno. Já si teď objednala další Misshabox, takže jsem taky zvědavá co bude obsahovat on. Na tento MeMebox se zatím nechystám.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý box, určitě bych obsah využila :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní box, musím uznat, že tahle investice se vážně vyplatí :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  4. Jednou větou: Prostě ho chci! Moc pěkný box.

    OdpovědětVymazat
  5. Tý jo tak ten bych hned brala! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Týjo tak to je pěkné a zajímavé. :-) O Memeboxu slyším poprvé, tak jsem se koukla, co to vlastně je! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, měla bych na tebe otázku ohledně tohodle boxíku, objednávala sis ho přez Paypal. Už hrozně dlouho totiž přemýšlím, že si ho koupím ale ještě nikdy jsem si nic neobědnávala ze zahraničí a trochu se toho obávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano, boxík jsem objednávala na výše uvedených stránkách a platila ho přes paypal. To vše dost dlouho dopředu, protože si ho tím v podstatě rezervuješ:)
      Já jsem taky dlouhou dobu neobjednávala nic, ale jakmile jsem to jednou zkusila, už to nejde zastavit:) Nikdy jsem neměla žádný větší problém, je potřeba si zjistit, do jaké částky se můžeš rozšoupnout (clo, atd.), ale to je tak vše:) U tohoto boxíku se však nemusíš obávat nějakých dalších doplatků;)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...