pondělí 29. září 2014

Gabriella Salvete - Eyeshadow č.02

Ahojte!
Po delší době se zase dostávám k recenzi typu produktu, který je přímo mou závislostí:) V poslední době to jsou hlavně oční stíny a tvářenky. Je zajímavé, jak se to úplně obrátilo. Zhruba před rokem a půl jsem tyto typy produktů používala pouze sporadicky a teď už bez nich nedám pomalu ani ránu. Snad se postupně propracuji i k dalším recenzím, protože se mi doma produkty tohoto typu jen hromadí a věřím, že i pro vás to je zajímavější počtení, než třeba recenze na nějaký odličující produkt. Co?:) A dneska to bude právě o jednom super očním stínu z drogerky:)


Možná jste si toho už všimli, pokud ne, tak vám to objasním:) Jak na rty tak na oči mi "nesmí" žádné výraznější barvy. U rtů to jsou nude barvičky, na oči zase přirozené hnědé a šedé tóny. Když už mě potkáte s nějakými jinými barvami, tak to už musí být. V tomto ohledu je pro mě oční stín od Gabrielly Salvete úplně ideální. Barvou je přesně na rozhraní mezi hnědou a šedou. Nedokážu se rozhodnout, které barvě je bližší, pro mě je prostě někde mezi:) Stín jsem si kupovala zhruba před rokem, tedy chvíli po tom, co se objevily v drogerkách. Za tu dobu jsem se ho naučila používat poměrně často. Je to ten stín, po kterém sáhnu, když prostě nevím co na oči:)


S pigmentací je na tom velice dobře. Je poměrně máslový, moc hezky se nanáší a blendí po očním víčku. S bází nemá problém vydržet celý den, nikam se neslevé, ani nemizí. Jeho balení je poměrně bytelné, avšak po častém převážení v kosmetické taštičce má trochu poškrábaný obal. Jednou se mi i stalo, že mi stín kompletně vypadl z obalu, ale nasadila jsem ho zpět, trochu zamáčkla a od té doby se to nestalo:)


Musím se přiznat, že samotný jsem ho použila až při focení k tomuto článku. Většinou jsem ho totiž používala v kombinaci se stínem od Maybelline v odstínu č.205 (fotka níže). Nicméně i samotný nevypadá vůbec špatně, myslím, že k mým očím tato barvička celkem jde:) Myslím si, že tento stín je opravdu multifunkční a v žádné kosmetické sbírce by se určitě neztratil. Svoji kvalitou rozhodně patří k drogerkovým "skvostům" a určitě byste se po těchto stínech měly podívat:) Já jsme se po dalších nedívala, nejsem si úplně jistá, jestli mají i další neutrální odstíny.. pokud ano, tak určitě neodolám a pořídím této 02 nějakého kamaráda:)


Na této fotce můžete vidět již zmiňovanou kombinaci s Maybelline č.205. Tuto kombinaci volím asi nejčastěji, je má hodně oblíbená:)

Co vy a stíny, používáte je? Jaké barvy na očích jsou vaše nejoblíbenější?
přeji vám příjemný vtup do nového týdne, Luci

4 komentáře:

  1. GS má krásné stíny a i pigmentace je skvělá. Tyto jsou tradičně super. Já sice fandím paletkám, ale na cesty není nad monostín :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsem vůbec netušila, že Gabriella má tak nádherně pigmentované stíny! Zapisuji na seznam a určitě se po nich musím v drogérce podívat, protože vypadá skvěle. :)
    A obě líčení jsou krásná. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle stín mám také a moc jsem si ho oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kolem těhlech stínů chodím už dlouho a vždycky si to rozmyslím, protože doma mám podobných stínů mraky, ale asi mu dám šanci.. :D

    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...