sobota 20. září 2014

Balea - Tělové máslo s kakaem

Ahojte!
Taky se vždycky tak těšíte na víkend? Já strašně, obzvlášť když ho můžu trávit doma. Díkybohu za volný pátek! :D Také se těším na to, že se budu moci alespoň trošku věnovat blogu. Je mi hrozně líto, že nemohu přispívat častěji, ale nejde to jinak.. Jsem závislá na víkendech a času, pokud stihnu něco přednastavit, nebo ne.. Takže moje přispívání teď bude spíše nepravidelné než pravidelné, ale snad to chápete..... :)
Dneska píšu o jednom (pro mě) must-have levném produktu, který byste opravdu měli vyzkoušet! Vy už jistě víte, že já přímo vyhledávám tělové krémy a másla od Balei, ovšem toto.. to je ještě vyšší liga! Nic lepšího na tělo jsem ještě nikdy neměla. A co že to je?


Říkám vám narovinu, pokud vám nevadí vůně kakaa, tak tohle prostě musíte mít! :D Vidíte už i ten rozkošný obal? Prostě pecka, navíc obsah kalíšku je ještě mnohem mnohem lepší:) Dneska to opravdu bude jen v superlativech, tak se na to připravte.
Máslo samozřejmě seženete v drogeriích DM za celkem rozumnou cenu (cca 60-70Kč?? - nejsem si úplně jistá, kdo ví, tak mě prosím opravte). A já to ráda komentuji frází "za málo peněz - hodně muziky". A u tohoto másla to platí dvojnásob. 


Po otevření víčka vás ihned "bouchne" do nosu kakaová vůně (a to i přes ucpaný nos od rýmy! :D). Není nijak rušivá, naopak.. mně je velmi příjemná. Konzistence je opravdu máslová. Ze začátku se až špatně doluje z kalíšku, ale jakmile porušíte vrchní vrstvu, už to jde pak v pohodě. Taky vás baví, když je u těchto másel a tužších krému vidět, jak se krém/máslo do kalíšku dostal/o? Mě hrozně :D
Máslo se trošku hůže zapracováva do kůže, ale není to nic, co by vám trvalo třeba minutu. Prostě je potřeba trochu více roztírat, asi se máslo dostalo úplně všude po pokožce. Za to vás to ale odmění excelentní hydratací.


Já jsem opravdu nikdy nezkoušela nic podobného, co by tak skvěle hydratovalo. Jasně, každé máslo od Balei hydratovalo fajn, ale žádné z nich, jako toto. Tohle je prostě skvost skvostů! Pokužku namažete večer do sprše a ráno ji máte pořád tak hezbkou, jako byste máslo právě nanesly. Za mě prostě bomba:) Myslím, že právě na takový podzim/zimu bude úplně ideální. Jen se tak zavrtat do peřin s čajem a knížkou a přitom báječně vonět po kakau:) Já vím, trochu moc se rozplývám, ale ono to tentokrát jinak nejde. Tohle máslo totiž nemá žádnou mouchu! Pokud ho vyzkoušíte,  myslím, že mi dáte za pravdu.. teda alespoň doufám:) Já ho doporučují všema deseti! Žádná limitka to není, tak snad ho normálně seženete v DMku.

Jaký je váš nejlepší tělový produkt? Zaujalo vás toto máslo?
mějte hezký zbytek víkendu, Luci

12 komentářů:

  1. Vůní čokolády/kakaa mám moc ráda, takže určitě vyzkouším :) Zatím jsem na máslo slyšela samé pozitivní ohlasy, tak něco na něm asi bude :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tvým hodnocením. Měla jsem máslo ještě dřív v té původní verzi (hnědý obal, hnědé máslo) a přišlo mi možná ještě lepší.

    OdpovědětVymazat
  3. Ti musííím mít ,miluji kakao :)!

    OdpovědětVymazat
  4. četla jsem o tomto produktu hodně recenzí :) zatím jsem ho nevyzkoušela, asi by mi vadila ta vůně kakaa :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. To byla moje láska přes zimu :)).

    OdpovědětVymazat
  6. Upřímně, už po něm pokukuju dlouho i díky PetřeLovelyhair..ale teď určitě, jen co zavítám do DM, si ho koupím díky téhle recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, to vypadá dobře, hlavně ta hustota.. akorát tipuju že ve složení to bude samá chemie. :( Raději bych si připlatila za balzámy s bambuckým máslem od Saloosu, myslím že mají i čokoládové. :P

    OdpovědětVymazat
  8. Také jej naprosto miluji, takže s recenzí plně souhlasím. Tohle tělové máslo je opravdu povedené :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/spotrebovano-srpen-2014.html

    OdpovědětVymazat
  9. suhlas najlepsie na svete tá vona!proste ta božske... ešte ráno voniam po kakavku, ....jezis..waau tá hydratacia je number 1

    OdpovědětVymazat
  10. I kamarádka si tenhle krém/máslo hodně oblíbila, tak se po něm asi budu už muset fakt podívat. Navíc miluju čokoládu a jestli voní po kakau - yes please! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle máslo je výborné, já mám asi už milionté balení :)

    OdpovědětVymazat
  12. Také ho mám, je skvělé, ale ta vůně mi nesedí :( Radši bych to samé s jinou vůní, nebo alespoň s něčím mixnout :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...